Това няма да го чуете по американските медии в България (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

ЗА ТОВА СТАВА ДУМА

Дори руските медии не изясняват същността така, както може да я разкрие само един генерал от външното разузнаване – Решетников.

Това няма да го чуете по американските медии в България:

«Байдън опита да се обади в Москва на президента Си. Но това вече е извън контрол, това вече е пълно паникьосване. Поне да не го бяха обявявали на целия свят, че „Аз ще се обадя“. А какво ще позвъниш, ще кажеш „Ти там по-внимателно, ще те приклещим по някакъв начин, заради отношенията с Русия“? Това вече е демонстрация на истинска паника.
Поставени са, извинявам се, в неизгодна поза. Поставиха ги американците в такава некрасива поза.
Ще се случи нещо много неприятно за западния свят. Това е реална демонстрация за реално преобразуване на цялата международна система.»

ВИДЕО

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%92%d1%81%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%82-%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%be-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b7-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%ba/

Всеки път, когато срещнете анализ или коментар на “STRATFOR“ – частното ЦРУ, се сещайте за това ВИДЕО! Признанията за плановете на сащ да нападнат Русия – Ролята на България!

САЩ 8 години готвеха Украинската армия за нападения срещу Русия

Сорос през 1993 г.: С живата сила на Източна Европа и оръжията на НАТО ще нападнем Русия (ВИДЕО)

Сорос: САЩ ще води многонационална война срещу Русия и тук не става въпрос за НАТО, член 5 за колективна самоотбрана не важи (ВИДЕО)

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Стивън Кинзър: „Да, вярно е. Ние все още се бъркаме в чужди избори. Последните, за които се сещам, са в България…“(ВИДЕО – БГ СУБ)

Сорос и ЦРУ купуват Нова телевизия (ОБНОВЕНА) Вече факт!

Челен опит: Русия изгони Джордж Сорос и фондациите му окончантелно

 

ПО ТЕМАТА

Престъпление без наказание: Трагедията в одеския Дом на профсъюзите (ВИДЕО – БГ СУБ)

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Коалицията на войната е готова

Христо Иванов обяви, че е готов на съюз с ГЕРБ и ДПС.
Коалицията на войната: ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС.

Българи, гответе се за протести срещу пращането ни на фронта и превръщането ни в пушечно месо на САЩ👇

 

Коалицията на войната е готова: Българите трябва да се подготвят за невиждана протестна съпротива, за да се спасят от Източния фронт (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани