Тръмп е последният президент на САЩ – пише в една много стара, мистериозна фантастична книга (КНИГА + ВИДЕО)

/

От момента, в който  Доналд Тръмп само  обяви кандидатурата си за президент на САЩ, към него бяха приковани милиони очи, на които не  им убягна факта, че с фигурата на бъдещия президент на САЩ са  свързани много странни, понякога мистични факти.

Като този, че  кандидатът за президент Доналд Тръмп и съперничката  му Хилъри Клинтън, се споменават във филма „Умирай трудно 3“, ВИДЕО

 

Персонажи с името Тръмп също така присъстват и  в няколко други американски филми, ВИДЕО

 

На много странните  и мистериозни стенописи в не по-малко странното и загадъчно летище Денвър (Denver International Airport) е нарисувано момче, което има редица общи черти с Доналд Тръмп:

И това са само добре известни  факти.

Но книгите, които са намерили американските конспиролози  в Библиотеката на Конгреса,   просто шокират. Те не се вписват в известната на хората реалност  и не могат да се обяснят дори и с участието на всички конспиративни теории. Книгите са:

Baron Trump’s Marvelous Underground Journey (Невероятното  пътешествие на барон Тръмп в подземния свят) издадена през 1896 година.

The Last President (Последният президент), 1900  г.

И двете книги разказват за едно момче на име Тръмп, което може да пътува във времето. Пътуванията му, описани в първата книга, започват от … .Русия, където го обучава някой си Don (Дон) – магистър на всички магистри, The master of all masters.

А във втората книга Тръмп вече… става президент на САЩ.

Книгата започва с избора на Тръмп за президент. Всички си мислят, че той е неизбираем кандидат, но въпреки това Тръмп печели.

Действието се развива в Ню Йорк,  през ноември и напълно описва събитията от 2016 г., когато Тръмп за изненада на всички, спечели изборите, като победи фаворитката Хилъри Клинтън

Хотелът на  Тръмп от книгата е разположен на Пето авеню – точно на адреса, където сега се издига Тръмп Тауър.

В  администрацията на Тръмп от книгата има  човек на име Пени. Абсолютно същата фамилия носи сега вицепрезидентът на САЩ.

А най-важното нещо за президента Тръмп се посочва в заглавието на книгата: Тръмп – последният президент на САЩ.

В историята има примери за такива книги – предсказания. През 1898 г.,  14 години преди потъването на  скандалния „Титаник“,  американският писател Морган Робъртсън публикува роман, в който  описва историята на круизния  кораб „Титан“, който потъва.

Според разказа на писателя, сюжетът му се появява като видение по време на заболяване.   Той видял огромен кораб,  сблъскал се с айсберг, чул имената на членовете на екипажа, командите на капитана както и виковете на давещите се  пътници. Всичко това е отразено в книгата.

Авторът предсказва не само името на круизния кораб и името на капитана му,  но и размерите на кораба, броя  на пътниците,  критичния брой лодки. Досега никой не е успял да  обясня това по разбираем начин.

Възможно е и книгата за приключенията на момчето  Тръмп да е подобен трансцендентален опит, а авторът, както и Морган Робъртсън, да е  видял събитията в един от  своите сънища или видения. Което значи, че Доналд Тръмп  вероятно е последният президент на САЩ.

От друга страна, може да има съвсем различни обяснения на ситуацията, до степен, че президентът на САЩ е момчето Тръмп от книгата, което  може да пътува във времето. Кой знае…

 

Последно от ВИДЕО