Улянов и Ленин са различни хора. Кой е погребаният в Мавзолея под името В. И. Ленин през 1924 г.?

Постоянно се появяват информации, според които Николай Ленин бил „германски шпионин“. С „Николай Ленин“ подписвал Владимир Илич статиите си и други трудове. Антъни Сатън твърди, че секретарят на Ленин – Борис Райнстейн, бил представител на американската мисия на Червения кръст – мисия Рута, и преводач на група офицери в армията на САЩ. Внукът на Райнстейн днес е федерален съдия в САЩ. Възниква въпросът дали Николай Ленин и Владимир Улянов са едно и също лице, както твърди официалната история? Имената са различни и на обществото не са представени доказателства. Според народната мълва патриоти убили Ленин. Така ли е?

На практика липсват портрети на Ленин между 1917 и 1920 г. Авторът на сензационната статия, че Ленин и Улянов не са едно и също лице, сравнил снимки на Улянов и кинокадри от по-късен период. Става дума за снимка на Улянов от полицейска карта през 1895 г. и снимка от 1917 г. Експертизата е проведена през 2010 г.Открита е различна симетрия на лицето на двете снимки. Експертизата показва, че Николай Ленин от 1917 г. и Владимир Улянов са различни лица. Болшевики неведнъж се изказвали, че „Ленин през 1917 г. не си прилича“ и измислили версията, че „Ленин е гримиран“. Но експертизата отхвърля категорично тази версия.
Заключението от експертизата е публикувано в статията на А.Н. Колмиков „Юридическата отговорност за фалшификацията на историята. Революцията през 1917 г.“/Ежемесечно научно списание „Дискусия“, брой 3, Екатеринбург, март 2010 г.

Кой е погребаният в Мавзолея под името В. И. Ленин през 1924 г.?

Отново се позоваваме на криминалната портретна експертиза. При проведеното сравнително изследване чрез метода на съпоставянето е открито различие по общите анатомични и частни признаци в строежа на ушната раковина. Това позволява да се направи категоричният извод, че В.И. Улянов не е онзи човек, който е известен под името „Николай Ленин“ през 1917-1918 г., и не е онзи човек, който е записан пред звукозаписен апарат и по-късно е погребан под името „В.И. Ленин“. Заключението на експерта е качено в международен научен сайт.

Ако се анализират всичките известни снимки на В. И. Ленин, които се съдържат във фотоалбума на ЦК на КПСС, прави впечатление, че на масовите мероприятия не е заснет Улянов. Името „Владимир Илич“ за пръв път прозвучава в пресата едва на 7 ноември 1920 г. в статията на Горки „Горки до Ленин“, от която става ясно, че Улянов бил „привлечен за работа в окупационната администрация“ едва в края на 1920 г. Ролята на Улянов била в това той, неизвестният човек, на трибуната да се нарече с руско име. Т.е. заслугата на Улянов в работата на революцията била само в това да се окаже приличащ едно към едно с един от рускоговорещите лидери на „окупационния режим“. Това позволява днес цялата вина за революцията и геноцида срещу народите в Русия да падне върху етнически руснаци. Няма никакво съмнение, че самарският юрист В. И. Улянов не е виновен за тези престъпления и безредиците в световен мащаб. Той сам пострадал и загинал, без да се знае къде е погребан.

Революцията от 1917 г. в Русия днес се представя като резултат от действията на полуграмотни необразовани хора с нисък интелект, а лидерът им бил В.И. Улянов; те са афиширани от окупационната администрация, но зад тях стояли други хора.

Непълен списък с действащите имена, където в скоби са посочени имената на компаниите:

Thompson (Federal Reserve Bank of N.Y.) Andrews (Liggett & Myers Tobacco) Barr (Chase National Bank) Brown (c/o William B. Thompson) Cochran (McCann Co.) Kelleher (c/o William B. Thompson) Nicholson (Swirl & Co.) Pirnie (Hazen, Whipple & Fuller) Redfield (Stetson, Jennings & Russell) Robins (mining promoter) Swift (Swift & Co.) Thacher (Simpson, Thacher & Bartlett) Wardwell (Stetson, Jennings & Russell) Whipple (Hazen, Whipple & Fuller) Corse (National City Bank) Magnuson (представител Thompson) Hardy (юрист).

„Отделът за пропаганда“ в окупационната администрация оглавявал Борис Райнстейн, от социалистическата партия в САЩ, човек на Томпсън. Водещ сътрудник в „Отделът за пропаганда“ бил известният американски журналист Джон Рид, прочутият автор на книгата „Десет дни, които разтърсиха света“. Джон Рид починал на 17 октомври 1920 г., преди да извезе статията на Горки „Горки до Ленин“. Вероятно Джон Рид не би се съгласил Улянов да бъде наречен „Ленин“ в новото издание на книгата. Загадъчната смърт на Рид като американски гражданин трябва да се разследва задълбочено.

Като се отчита фактът, че Лев Давидович Бронщайн – Троцки, също бил американски гражданин, може да се твърди, че „В.И. Ленин“ също бил американски гражданин, с не по-малко неблагозвучна фамилия за слуха на руския човек. Очевидно за придаване на русизъм на цялата тази власт е потрябвал В. И. Улянов. Казано с други думи, просто се възползвали от името му. Участта на Владимир Улянов била вероятно печална и незавидна.

Издaтeлcтвo PACПEP

Какви тайни крие мавзолеят на Ленин

 

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница