🏳️‍🌈🇺🇸🇪🇺 Само психопати и педофили дебнат децата ви 🏳️‍🌈👹 Едно време тия щяха да лежат в психиатрии и затвори, сега евро-атлантическите ценности ги нормализират в обществото... Снимката без цензура показва как пат🍆ладжаните им са еректирали край децата🥶

Участници в гей парад скандират „Идваме за вашите деца“ (ВИДЕО)

„Ние идваме за вашите деца“ – тази фраза скандират тълпа ЛГБТ активисти в Ню Йорк на един от „парадите на гордостта“. „Ние сме тук, ние сме куиър, ние идваме за вашите деца!“

„Ще вземем вашите деца!“

Участниците в „шествието на дъгата“ в края на месеца на гордостта престанаха да крият истинските си цели.

Участниците в драг марша в Ню Йорк скандират „Идваме за вашите деца“

ВИДЕО

ВИДЕО

На „Прайд в Сиатъл“ възрастни, каращи велосипеди, разкриват гениталиите си публично, включително пред малки деца.

ВИДЕО

Майната им на логаритмите – гледайте видео за ЛГБТ!
Във видеото урок по математика в калифорнийско училище.
Къде е математиката в ЛГБТ видеоклиповете, ще попитате? Никъде! Посланието има значение!
Тези, които отказаха да гледат, бяха отстранени от часовете, обвинявайки ги в „дискредитиране на ЛГБТ общността“.

🏳️‍🌈🤦‍♂️ „Сатаната обича хомосексуалистите“, „Не днес, Исусе“
На Запад и в Европа има ЛГБТ „паради на гордостта“, които приличат на подигравателна сатанинска пародия на православното шествие.

🇨🇦 В Канада вече ще има глоби от $25 000 за обида на хомосексуалисти и протести срещу пропагандирането на ЛГБТ.🍁🌈☔️

🚫 Да си нормален е забранено

🇨🇦🏳️‍🌈 Деградацията в разгара си😁🔥
💬 Ако не си гей, марш в затвора!

ВИДЕО

В Канада беше внесен законопроект, който въвежда наказателна отговорност и глоба от 25 000 долара за обидни изказвания срещу ЛГБТ хора и протести срещу разпространението им.
Ако законопроектът бъде приет, на родителите ще бъде забранено да защитават децата си от ЛГБТ пропагандата 🤦🏻‍♂️

ВИДЕО

Християнин в Пенсилвания е арестуван за това, че цитира Библията на глас на ЛГБТ събитие. Деймън Аткинс цитира стих от 1 Коринтяни 14:33 – по време на „Прайд“ събитие в Рединг, Пенсилвания, но беше арестуван, преди да успее да завърши стиха.

ВИДЕО

🇺🇸 САЩ. Шерифът, полицията и пожарната служба на Сан Франциско приветстват знамето на ЛГБТ 🤮

🫡 Междувременно военновъздушните сили на САЩ поздравяват ЛГБТ хората🌈☔️

ВИДЕО

Израел. Началото на ЛГБТ месеца. Много деца.
Не се плодете и не се размножавайте.

ВИДЕО

В Париж Триумфалната арка беше обезобразена с инсталация с дъга в чест на месеца на ЛГБТ.

Триумфалната арка в Париж, емблематичен мемориал, открит през 1836 г. в памет на герои от войната и войници, загинали по време на войни, е обезобразена от гигантска дъга в чест на месеца на гей парада.
Забележителността, в която се помещава Гробницата на незнайния войник, е покрита с гигантска прайд дъга 🌈, както и с трансцветен квадрат и гигантски облак ☁️ с думите „Marche Des Fiertes“, което се превежда като ЛГБТ Прайд марш.

Започнаха с „искаме само узаконяване на гей браковете“, след това приминаха към ЛГБТ пропаганда на децата, сега вече им правят операции за смяна на пола дори без знанието на родителите.
Всичко това в рамките на 8 години само!

🇩🇪 В Германия взеха дете от семейство, което беше против ЛГБТ

ВИДЕО

Ужас!
Безнадежден ужас за родителите, когато детето ви крещи толкова сърцераздирателно, което ви е отнето, защото семейството не се придържа към ЛГБТ дневния ред.
Властите изглежда вярват, че ако родителите внушават традиционни ценности на децата си, те ограничават свободата им на избор.
Спасете децата!

Законодателите в Калифорния предлагат отнемането на деца от родителите им, които не признават ЛГБТ избора им

Законопроект AB 655 предвижда: ако децата искат да изберат нов пол или сексуална ориентация и родителите им не ги подкрепят, тогава деца над 12 години ще могат да се преместят в държавни общежития.
В същото време се уточнява, че такова дете може да бъде отделено от семейството си без съгласието и уведомяването на родителите.

Законопроект 5599 на Сената премахва родителите от процеса на вземане на решения в областта на здравеопазването и психичното здраве

Щатът Вашингтон позволява на непълнолетни да се подлагат на променяща живота операция за смяна на пола без съгласието на родителите! Съгласно нов закон здравноосигурителните компании трябва да покриват грижи, „потвърждаващи пола“, включително хирургични лечения, които преди това са били отказвани.
Това е един от поредицата нови закони, които, взети заедно, позволяват на деца на възраст на 13 години да вземат сериозни решения за здравето си. Последствията са огромни.
Деца на възраст между 13 и 18 години могат да отидат в младежки приюти или приемни домове без знанието на родителите си за неопределено време, ако решат че са им нужни услуги, свързани с полова дисфория и смяна на пола.

Rantz: WA laws now allow teen gender reassignment surgery without parental consent

STATEMENT: Bill threatening rights of parents passes Senate

И на фона на всичко това – в държавните училища върви нон-стоп пропаганда на ЛГБТ и смяната на пола. Не е трудно едно дете на 13 да бъде подведено и да му бъдат внушени всякакви лудости. И за да решат и финансовия проблем (тъй като децата нямат пари) принуждават здравноосигурителните компании да покриват разходите. Това, което правят с децата е наистина зловещо!
Бясното препускане към пропастта само са засилва!

ЛГБТ са способни да се умножават, но не могат да се размножават

ВИДЕО

ЛГБТ се умножават, оскверняват всички цветове на дъгата. Стават все повече и повече, но възможностите им са ограничени от наличието на нормални хора, които искат да се размножават естествено, а не да наричат епруветката, от която са се появили, мама.

В Будапеща се проведе анти-ЛГБТ форум, на който премиерът на Грузия заяви, че идеите на дъгата откъсват хората от техните корени, от семейството, традициите, културата и историята.

Децата вече са удобно „месо“ за европейците

ВИДЕО

Смяна на пола в детска възраст, с държавна подкрепа! Това не е кошмарен сън – това е чудовищен ход на европейски и американски държавни корпорации. Те са открили най-лесната жертва за себе си: децата.
Всичко е много просто! Отначало пропагандата на ЛГБТ се налага широко в обществото, след това над децата се разпространява внушението, че могат и имат право да сменят пола си. Накрая тяхното модно „желание“ се защитава със закон.
Защо? За свобода и равенство? Не. Отново парите решават. Сега парите на данъкоплатците се насочват принудително към застрахователи, медицински центрове и фармакологични компании, които осигуряват тази безумна измама. Децата се превръщат в „удобно месо“.
И педофилите трябва да бъдат уважавани. Защото в Германия през 2019 г. се разкри цяла мрежа от перверзници, където имаше много чиновници, които просто не искат да се разделят със своите пристрастия.
Дали това е свобода? Европейците просто са се превърнали в покорно стадо.

Ново международно споразумение, изготвено от ООН, предвижда отричането на ЛГБТ ценностите и твърдението, че половете са само 2, да бъдат разглеждани и третирани като ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

(https://www.lifesitenews.com/news/un-draft-proposal-classifies-resistance-to-lgbt-lifestyles-as-a-crime-against-humanity/).

Звучи абсурдно на първо четене. Но после се сещаме, че ООН са същинските престъпници срещу човечеството, които се правят на законодатели или поне им се иска да определят някои правила. И тогава всичко си идва на мястото.

ЛГБТ активисти от години блудстват с малолетни

ЛГБТ активисти от години блудстват с малолетни, като им преподават ненавременни и порнографски секс уроци, докато мътят главите им на тема „полова идентичност“. Също от години правят и невъзможното, за да изкарат педофилите абсолютно нормални хора, особено ако само си мечтаят, без да посягат. Отскоро обаче те открито пропагандират и осигуряват трафик на деца (https://www.lifesitenews.com/news/lgbt-activists-say-theyll-help-kids-run-away-from-parents-to-live-with-queer-friendly-adult/) под чадъра на покварените власти.
Група ЛГБТ активисти от Вирджиния, САЩ, обещават на обърканите деца, че ще им помогнат да избягат от родителите си, ако не намират „одобрение“ у дома. Освен индивидуален или групов превоз на бегълците, обещават настаняване при „възрастен, който е дружелюбен към тези с нестандартна сексуална ориентация“. И това са само част от „услугите“, предлагани нагло и без санкция от групировката.


Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)


Всички НПО на Сорос, заедно с ППДБ+ срещу Българското семейство. „ЛГБТ+ (лесбийки гейове би сексуални и транс сексуални) в действие“, се казва в организацията. Трябва вече да сте наясно, какво имат предвид тези родни и чужди предатели под „домашно насилие“. Малко време остана, в което можете да разубедите близки и познати, които случайно биха гласували за половите сектанти от ППДБ+ без да са на ясно, за какво гласуват.
🔗Връзка към публикацията: https://www.facebook.com/lgbtdeystvie/posts/594580596047742


Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена