Учени: ГМО – храните пречат да се сприятеляваме и да обичаме

Американски учени твърдят, че генетично модифицираните храни и пестициди, влияят неблагоприятно на човешката нервна система

Използването на неорганични продукти, преситени с изкуствени съставки могат да причиняват сериозни неврологични заболявания, се твърди в изводите на изследване на Масачузетския технологичен институт (САЩ).

Учените са успели да проследят доколко разрушително върху нервната ни система действат глифозатът и флуоридите, които се съдържат основно в плодове, зеленчуци и вода.

Химичните съединения, съдържащи се в тези компоненти затрудняват работата на епифизата, производството на серотонин и диметилтриптамин, засягащи емоционалното благосъстояние на човека.

Съдържащият се в ГМО – продуктите глифозат блокира производството на хормони и работата в онези области в мозъка, които са отговорни за умствената концентрация, здравословен сън и интуиция, което се отразява на качеството на общуване между хората.

Натриевият флуорид, попадайки в организма с водата, блокира изработката на мелатонин и предизвиква безсъние, безпокойство и тревожност, пише Natural News, позовавайки се на данни от изследването.

В резултат на това следват емоционална депресия и отслабване на спектъра на човешките емоции, казват учените, като припомнят поговорката: Ти си това, което ядеш.

ПО ТЕМАТА

ЕС одобри използването на ГМО соя на Monsanto за храна на хора и животни: Вижте какво точно разрешиха от ЕК

 

Палмовото масло води до безплодие при мъжете

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница