Учени от Станфорд са наблюдавали „Пътуване извън тялото“ (ДОКУМЕНТИ)

Учените от университета в Станфорд са наблюдавали „Пътуване извън тялото“, чрез изпращане на човек в космоса. Той е бил в състояние точно да види и да опише пръстен около Юпитер, пръстен, за който учените не са имали представа дори за съществуването му, докато космическия кораб на НАСА „Pioneer 10“ не профуча покрай голямата планета

Съществуват не стотици, а може би хиляди секретни проекти, за които обикновеният човек не знае. Ето защо и мотото на сайта ми е „Всичко, което не трябваше да знаем“. След повече от 25 години изследователска дейност, съм се срещал с какви ли не „тайни“ проекти. Някой от тях се оказват пълни измишльотини от хора, които или се опитват да се докоснат до евтина слава, или от хора, които за няколко стотинки от реклами на блоговете си, поставят пълни щуротии в стил „Ух, как знам!“. Най-много ме шокира факта обаче, че има и още толкова хора, които им вярват. Днес пък голямата битка в интернет е между русофили и американофили. Но това е действителността днес и аз се примирявам с нея, но за сметка на това пък не и вярвам. Реалността днес се разбива, като вълна в брегове от лъжи. Ето защо човек, който иска да остане далеч зад бурните морета и океани на пропагандата, трябва да изгради собствен остров, от който да наблюдава всичко това през призмата на обективността. Така ще остане недокоснат от глупостта на съвременния свят.

Преди доста години бях попаднал на един секретен проект на ЦРУ, за изследване на хора с паранормални способности. В проекта са били избирани много внимателно ясновидци с реални възможности да виждат неща, които са на стотици километри от тях. Такива съществуват дори с днешна дата, и те са повече от всякога. Веднага изключваме шарлатаните, защото те са тройно повече. Тук ставаше въпрос за ЦРУ, което е институция със световно влияние. Така, че там шарлатани и самозванци няма и не може да има. Интересното беше, че по телевизиите, широко се осмиваше тази способност на доста даровити ясновидци. Така е и днес! В това няма спор. Хората днес на бутилка алкохол с приятели, едва ли обсъждат сериозно, подобни теми. Те не знаят, че когато има алкохол на масата, дявола чака някъде в ъгъла. Още повече, когато ще седнат пред телевизора, за да гледат поредния футболен мач, с предварително манипулиран резултат от компаниите за залагания. Но хората обичат да се оправдават за невежеството си със желание за „нормален“ живот. Без да подозират, че той всъщност е ненормален. Това ще разберат, едва след като децата им наследят техния дълг. Един път от семейния заем и друг път от дълга на държавата. Но това е друга тема.

Съвсем скоро попаднах на документи, които потвърдиха проекта на ЦРУ, за който ви разказвах малко по-горе. Това ме накара да напиша тази публикация. Може би защото вече съм сигурен, че няма да подведа никого. Аз лично през годините имах доста съмнения. Но сега, след като ще поставя и тук за вас, документите като доказателство, с удоволствие ще ви завърна в света на хора, които могат да излизат извън физическото си тяло и да виждат неща, които са на огромни разстояния от тях. И така! Учените от университета „Станфорд “ са наблюдавали „Пътуване извън тялото“, чрез изпращане на човек в космоса. Той е бил в състояние точно да види и да опише пръстен около Юпитер, пръстен, за който учените не са имали представа дори, че съществува, докато космическия кораб на НАСА „Pioneer 10“ не профуча покрай голямата планета.

Чували ли сте някога за една концепция, наречена дистанционно виждане? Това е концепция, която се определя по различни начини в последните години, но носи едно и също послание. Но в общи линии, това се отнася до способността на някои хора да опишат дистанционно географски местоположения, намиращи се до няколко стотици километри далеч от първоначалното им физическо местоположение. Въпреки, че концепцията вече е доказана, мейнстрийм научната общност, все още не разбира как точно се случва това.

Преди няколко десетилетия космическия кораб на НАСА „Pioneer 10“ бе изстрелян в космоса, и за първи път, човечеството беше в състояние да присъства на първия изкуствен космически обект, който прелиташе директно през астероидния пояс за да достигне до най-голямата планета в нашата слънчева система, Юпитер.

Извадка от разсекретения документ на ЦРУ

Но внимавайте, най-интересното е, че това се е случвало и преди НАСА да изстреля „Pioneer 10“. ЦРУ и Агенцията за национална сигурност на САЩ, заедно с университета в Станфорд са създали проекта „Remote Viewing“. На български би се превел „Отдалечено Виждане“. И тук е мястото, от което историята става изключително интересна. Според изследователите, един от основните участници е бил мъж, наречен Инго Суан. Подбран от стотици ясновидци. Учените го изолирали в малка, без прозорци и напълно обезшумена стая. От там, той излизал извън тялото си и бил изпращан от оператор на точно определено място. Тъй като Инго, бил насочван към военни зони от бившият Съветски съюз, учените стигнали още по-далеч. Те го изпратили в космоса. Той е бил в състояние точно да види и да опише пръстен около Юпитер, пръстен, за който учените не са имали представа дори, че съществува. Завладяващото е, че това се потвърдило от „Pioneer 10“, който идентифицира пръстените около газовият гигант. А откриването и резултатите от дистанционното гледане на Юпитер са били публикувани от Stanford University много преди откриването на пръстените от мисията на НАСА.

Извадка от разсекретения документ на ЦРУ. В дясно виждате скици на ясновидеца и вляво реалния физически обект за наблюдение при един от експериментите

Самият Инго Суан споделя: „Експериментът Юпитер не беше официален. Той бе увит в много строги протоколи. Но дистанционното гледане и суровите данни трябваше да бъдат записани по някакъв начин, така че да може да се установи, дали са правдоподобни, докато апарата на НАСА не достигне до планетата. Необработените данни бяха разпространени надлъж и нашир, предлагани и приемани от много уважавани учени в Силиконовата долина, включително и в две лаборатории за реактивни двигатели.“ Той допълва:“Службите на разузнаването са тежки играчи; те изискват активна картина на Пси потенциали, малко по-големи от тези, които стандартната парапсихология може да осигури. Поради тези необичайни обстоятелства, аз често се влача в сферата на идиотски тайни, в безкрайни проверки за сигурност, водещи до параноя, във всички видове на научната фантастика DreamWorks, в разузнавателните интриги, чиито различни формати са понякога като тоалетна канализация, и в доста нервни последици от военна и политическа манипулация.“

Тук е мястото да Ви припомня един забележителен цитат от великия Никола Тесла, който казва:

„Денят в който науката започне да изучава не-физични явления, тя ще направи по-голям напредък само за едно десетилетие, отколкото във всички предишни векове на своето съществуване.“

През юли 1995 г. ЦРУ разсекрети и одобри за освобождаване, документи, разкриващи спонсорството си през 1970 г. на тази програма в Станфордския изследователски институт в Менло Парк, Калифорния, за да определи дали тези явления, като дистанционното виждане „…може да има всяка програма за събиране на разузнавателна информация“. Така започна всъщност публичното разкриване за участието на ЦРУ за повече от две десетилетия на разузнавателна общност в рамките на разследването на т.нар Парапсихични или пси явления. Представения документ по-долу е от самия основател на програмата и първият директор Харолд Путоф (1972-1985), който е от най-ранната история на програмата, включително обсъждане на някои от първите, и едва сега разсекретени резултати.

ЦРУ иницииран преглед на програма за далечно виждане в Станфордския изследователски институт.

Харолд Путоф от Станфордския университет и главен учен от Станфордския изследователски институт, който е част от Програмата за „Stargate“ посочва в статия, публикувана в списание „Научно изследване“(Journal Scientific Exploration) :

„За да се определи дали е необходимо да има отделен“фар“в таргетната зона, Суон предложи провеждане на експеримент за дистанционно виждане на планетата Юпитер преди предстоящата мисия на  НАСА „Pioneer 10“. В този случай, за негово огорчение (и наше) той откри пръстен около Юпитер и се чудеше дали може би се е отдалечил и е видял Сатурн по погрешка. Нашите колеги от астрономията бяха доста впечатлени когато прелитането на „Pioneer 10“ до Юпитер разкри, че този непредвиден пръстен в действителност съществува „- Харолд Путоф, Ph.D., Stanford University.

Той добавя: „Успешна репликация на този вид дистанционно гледане в независими лаборатории бяха постигнати значителни научни доказателства за реалността на явлението „дистанционно виждане“. Добавянето на силата на тези резултати е откритието, че все по-голям брой лица, може да бъдат намерени, за да демонстрират високо качество на дистанционнен оглед, често и за тяхна собствена изненада. ЦРУ дори участва като отдалечен зрител, за да критикува прецизно протоколите.Персонала на ЦРУ, генерира успешни целеви описания с достатъчно високо качество, за да си позволи сляпо съвпадение на описаните цели от независими съдии“ –  Харолд Путоф, Ph.D., Stanford University.

Като погледнем в книгата на Инго Суан, „Проникване“(Виж тук), той описва много явления, които не са били документирани в литературата, цитирана в различните проучвания, публикувани след успешния проект за дистанционно гледане. В тази книга той казва:

„Едно нещо е, когато прочетете за НЛО и подобни неща във вестници или книги. Да чуете слухове за армията или правителството, които имат интерес от подобни въпроси. Да чуете слухове, че са заловени извънземни от свален извънземен кораб. Но съвсем друг въпрос е, когато лично вие изпаднете в ситуация, която потвърждава всичко това. Да видите кули, техника, осветление, сгради, хуманоиди заети да вършат нещо по време на работа, което аз не можех да разбера на обратната страна на Луната.“

Това е много странно изказване. Дали Инго е бил изпращан и на обратната страна на Луната? От разсекретените вече документи, изобщо не се съмнявам. Фактът, че този проект е бил документиран от няколко изследователи и правителствени агенции ме кара да се чудя какво друго още не знаем и е било умело скривано от обикновения човек ? Колко повече подобни изследвания се провеждат и в момента? Малко хора знаят, че една голяма част от Австралия, Европа и Северна Америка е прокопана от километрични подземни тунели и съоръжения. От показания на бивши правителствени служители на САЩ, едва с днешна дата става ясно, че от десетилетия съществува огромна подземна инфраструктура, която свързва военни обекти по целия свят. Къде тогава има по благоприятно място за да се извършват подобни секретни проекти? Далече от очите на сателитите, от любопитните камери на електронните медии. А какво да кажем за извънземен живот? Забележително е да се мисли за човешкия потенциал и разширени възможности. Но ако подобни и то забележете, успешни проекти като този са дълбоко скрити от обществото, човечеството с днешна дата ще остава все още далече от подобни открития за силата на човешкия мозък и невидимите му на пръв поглед възможности. Или пак трябва да припомня думите на Ник Рокфелер, че хората днес трябва все повече да бъдат обсебени от електрониката, от радио и телевизия, от средствата за комуникация, за да не развива скритите си ментални сили, които могат да го направят свободен от зависимостта му към нашата система. Или с други думи казано, ако хората още от детска възраст се възпитават в начините за развиване на телепатичните им способности, те ще станат твърде опасни за световния елит, който в подобно общество би загубило силата на богатството си и контрола над съзнанието на общите маси. Ако хората развият до такава степен телепатията, че да контактуват по между си напълно свободно, то електронните устройства ще станат излишни. Корпорациите, които генерират милиарди приходи и то само за един месец, ще загубят силата си. Ето защо подобни и успешни проекти се пазят в тайна от обществото. Инго Суан говори, за същност от тялото му, която излиза и която е истинската част от човешкото съзнание. Тази част остава може би и след смъртта на физическото тяло. Темата е много интересна и ще я разгледаме в някоя следваща моя публикация. Все пак в основата на тази статия ви запознах с проект, който е бил реален, успешен и най-вече скрит от нас. А трябва да бъдете сигурни, че съществуват може би десетки подобни експерименти с успешни резултати, богати на информация, но които се съхраняват все още дълбоко в може би високо технологични подземни помещения от обществото, класифицирани документи и отхвърлени за масова употреба. В сайта има един документален филм за подобни секретни проекти на ЦРУ, който също е показателен за това, което казах до тук. И преди да завърша, ще оставя отдолу видео запис от презентацията на самия Инго Суан на конференцията IRVA през 2006 година и всички разсекретни документи на ЦРУ по проекта „Далечно виждане“, с които успях да се сдобия.Бъдете добри. Другото е само тънка простотия.

 

Документ 1
CIA – Initiated Remote Viewing program at Stanford Research institute.

Документ 2
Precognitive Remote viewing in the Chicago Area – A Replication of the Stanford Experiment.

Документ 3
ЦРУ иницииран преглед на програма за далечно виждане в Станфордския изследователски институт

Документ 4
ЦРУ – презентация на Пухофф

Документ 5
ЦРУ – Далечно виждане

Автор:  Петър Симеонов
Източник:  Рeshakoffstudio. com

Какво представлява Remote Viewing

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Предишна Статия

Невероятно откритие на гигантски скелет в Тайланд – Неопровержимото доказателство, че съществуват човешки гиганти! (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Следваща Статия

“Списъкът на Шелдън“, или защо загинаха британските учени

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Don`t copy text!