НАСА: Земята е плоска

Синди Холан: Земята е плоска, а Бог е над нас. Увеличават се поддръжниците на теорията, че Земята не е кръгла, а плоска

Хората, които отстояват това мнение, твърдят, че фотографиите на НАСА, руските институции и други космически агенции са фалшификати, създадени с помощта на компютри.

Сред защитниците на теорията за плоската Земя са дори учени, работили в НАСА, каквато е Синди Холанд.

«Жените са по-недоверчиви към екзотичните теории за света около нас. Въпреки това аз смятам, че хората са заблуждавани в продължение на 500 години, че Земята е кръгла, поддържайки хелеоцентристка система. Защитници на твърдението за плоска Земя твърдят, че тази тяхна гледна точка е променила коренно живота им. Предполагам, че Земята е плосък диск с купол – небесния свод. Вече не вярвам в съществуването на Космос. И тази истина предавам на хората», – заявява Холан. Според нея изследванията й доказват, че твърденията на НАСА и показаните снимки са фалшификати.

«Промених живота си, чувствам се свободна и уверена в себе си. Започнах да разбирам много по-дълбоко и библията, споделя Холан. Вече са ми ясни всички страни на живота. Бог за мен вече е много по-реален – той наистина живее над нас, зад небесния свод, както пише в Библията», – категорична е Холан.

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Изгубената История на Плоската Земята (ФИЛМ – БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

„Северният полюс се намира в центъра, Южен полюс няма – това просто е краят на земята, той е ограничен от голям леден риф. Там никой не може да проникне“ 👇

Руският федерален канал „Рен – ТВ“ обяви, че Земята е плоска (ВИДЕО)

Доналд Тръмп каза, че Земята е плоска

Астронавт каза, че земята е плоска (ВИДЕА)

200 доказателства, че Земята е плоска (ВИДЕО-БГ СУБ)

Край на споровете: Земята е плоска (СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

НЕ САМО ЧЕ Е ПЛОСКА, НО И Е КУХА👇

За вътрешната Земя (ВИДЕО)

Входът към вътрешността на Земята (ВИДЕА)

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Космическо разкриване S16E9 – Бази и същества на Антарктида. Малко за близките срещи на Германия и САЩ в Антарктида – бази, артефакти, подледни бази, какво са открили там и още интересни подробности  (ВИДЕО – БГ СУБ)

Космическо разкриване S16E9 ВИДЕО Превод: Михаил Стоянов СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ Тайната експедиция на Кусто За вътрешната Земя