Учен от НАСА: Земята е плоска

Синди Холан: Земята е плоска, а Бог е над нас. Увеличават се поддръжниците на теорията, че Земята не е кръгла, а плоска.

Хората, които отстояват това мнение, твърдят, че фотографиите на НАСА, руските институции и други космически агенции са фалшификати, създадени с помощта на компютри.

Сред защитниците на теорията за плоската Земя са дори учени, работили в НАСА, каквато е Синди Холанд.

«Жените са по-недоверчиви към екзотичните теории за света около нас. Въпреки това аз смятам, че хората са заблуждавани в продължение на 500 години, че Земята е кръгла, поддържайки хелеоцентристка система. Защитници на твърдението за плоска Земя твърдят, че тази тяхна гледна точка е променила коренно живота им. Предполагам, че Земята е плосък диск с купол – небесния свод. Вече не вярвам в съществуването на Космос. И тази истина предавам на хората», – заявява Холан. Според нея изследванията й доказват, че твърденията на НАСА и показаните снимки са фалшификати.

«Промених живота си, чувствам се свободна и уверена в себе си. Започнах да разбирам много по-дълбоко и библията, споделя Холан. Вече са ми ясни всички страни на живота. Бог за мен вече е много по-реален – той наистина живее над нас, зад небесния свод, както пише в Библията», – категорична е Холан.

Д-р Кен Джонстън: НАСА манипулира снимки, за да скрие факта, че има НЛО на Луната (ВИДЕО)

Предишна Статия

„Списъкът на Шелдън“, или защо загинаха британските учени

Следваща Статия

Учени откриха начин да "наблюдават" тъмната материя

Последно от Екзополитика

Don`t copy text!