Фармацевтичните гиганти от години крият за обикновен витамин, убиващ рака (ВИДЕО)

Американският автор Едуард Грифин, в своята книга „Свят без рак“ описва истината за едно откритие пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин.

Това вещество убива бързо раковите клетки. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест.

В началото на неговото откриване са излекувани много хора в клиниките преди да го забранят от фармацевтичните компании. От откриването му в клиники са били излекувани много хора, преди да бъде забранен от фармацевтичните компании.

Грифин разбира, че проблема за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. И така тайната за витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост. Тaĸa тaйнaтa зa витaмин В17 e иĸoнoмичecĸи мoтив зa дoминиpaщaтa фapмaцeвтичнa индycтpия. C дpyги дyми, бoлнитe oт  paĸ имaт пoвeчe шaнcoвe дa живeят, oтĸoлĸoтo дa yмpaт.

Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании. Ако тази истина не бе скрита, щеше да настъпи край на огромните печалби на гигантите от фармацевтичната индустрия. Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Aĸo eдин oбиĸнoвeн витaмин мoжe дa лeĸyвa paĸ, тo  цялaтa мaшинa щe ce cpинe мoмeнтaлнo, a тя пoзвoлявa зaбoгaтявaнe зa cмeтĸa нa cтpaдaниeтo и cмъpттa нa xopaтa.

Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт.

Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. След Втората световна война, д-р Макс Херсон  успешно лекува пациентите си и го включва в своята методика за лечение на рак.

Амигдалинът се съдържа в кайсиевите ядки, в бадемите, горчивия бадем, вишни, праскови, сливи, ябълковите семки, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури, гроздето, в някои билки и в много други продукти, които съвременния човек не употребява.

Цивилизoвaният нaчин нa живoт ни ĸapa дa ĸoнcyмиpaмe пpoдyĸти oт paфиниpaни бpaшнa, зaxap, oлиo и дpyги фaбpични пpoдyĸти, дoĸaтo ecтecтвeнитe opгaнични xpaни oтдaвнa oтcъcтвaт oт нaшeтo мeню. Нашите дядовци и баби са се хранили с натурална нерафинирана храна и рака е бил рядко явление.

Те са употребявали сушени плодове, натурален хляб и даже хляб от просо. По този начин, те са си набавяли нужните витамини, включително амигдалин (B17).

Витамин В17 е бил забранен да се употребява за лечение на рака преди около 35 години. Учените бяха заявили, че ако човек употребява всеки ден от този витамин, никога няма да се разболее от рак.

Фармацевтичните гиганти и US Service Public Health  оказаха натиск върху Управлението на контрола върху храните и лекарствата да обяви за незаконна продажбата на витамин В17 с приложената към него информация за лечебните му свойства срещу рака, а също така и продажбата на сурови кайсиеви ядки.

Тактиката включваше разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е друга, никой не се е отровил от тях даже и в по-голямо количество, които са ги яли.

Противоречия за цианида в семената на кайсиите безумно прикриват ефективен алтернативен лек за рак

Самото споменаване за консумация на ябълкови семки, костилки от череши, кайсиеви семки или горчиви бадеми има тенденция да предизвиква почти панически атаки или гневни реакции при някои хора. Защо ли? Те съдържат цианид. Така че са оправдани за панически атаки, нали?

Като слух, който е основан на твърде малко знания, тяхната загриженост е разбираема. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите в Google цианид с всяка от храните, посочени по-горе и ще получите множество статии, всички от които подкрепят цианидните опасности от тези семена и ядки.

Някои казват, че тялото ви бързо детоксикира съединения, съдържащи цианид. Други казват, че ще получите свободен цианид, когато тялото ви усвоява тези съединения. Повечето признават, че  ще са нужни много костилки, семена или горчиви бадеми, за да ви отровят.

Но както се казва, „малко знание е опасно нещо.“ В този случай страхът от плодни семена, горчиви бадеми и други ядки се основава на непълни данни. Съединението, което съдържа цианид е амигдалин.

Цялата история за амигдалин

Хиляди хора са използвали ядки на кайсия, за да елиминират рак. Те не са умрели от отравяне с цианид. Те са били излекувани без отрицателни странични ефекти. Това не се е осъществило чрез консумиране на няколко ядки на седмица, а десетки дневно в продължение на месеци.

Защо тогава не са се отровили? Съединението амигдалин има четири молекули. Двете са глюкозни молекули. Другите две са цианид и бензалдехид. Последните две са плашещи съединения, с изключение на няколко необичайни метаболитни дейности: те се освобождават от и само в ракови клетки. В противен случай, те остават в съединението амигдалин и преминават. Това е едно много умно подреждане. Раковите клетки зависят от ферментация на захар (глюкоза) за тяхната енергия, вместо кислород.

Така че раковите клетки привличат съединенията амигдалин, заради тяхната глюкоза, но биват поразени, когато метаболизират тези съединения, които освобождават бензалдихид и цианид. Глюкозата е захарна стръв. Раковите клетки съдържат ензим, който не се намира в здравите клетки, бета-глюкозидаза.

Ензимът бета-глюкозидаза „отключва“ съединението амигдалин, освобождавайки смъртоносни токсини в раковата клетка. Само раковите клетки метаболизират амигдалин. Здравите нормалните клетки не го метаболизират. Повечето ракови клетки съдържат друг ензим, роданеза. Свободните цианидни молекули се свързват със серни молекули чрез роданеза, създавайки безвредни цианати, които се елиминират чрез урината.

Това е малко късче знание за тези „плашещи“ статии, които казват, че малко цианид не се детоксикира лесно от тялото ви. Но цялостната функция на амигдалин е скрита, защото фактът, че лаетрил или B17, концентриран екстракт от кайсиеви амигдалини, може да лекува рак е табу.

Потискане на безопасен лек за рак

Лаетрил или B17, е бил разработен от изследователя в Сан Франциско доктор Ернст Креб през 1952 г. чрез втечняване и пречистване на амигдалин от кайсиеви семки, за да може да се инжектира в пациенти с рак. Доктор Креб се е инжектирал самостоятелно, за да гарантира безопасността на лаетрил, а доктор Джон Ричардсън доказва ефикасността му чрез излекуване на няколко пациенти с рак в Сан Франциско с лаетрил.

През 1971 г. лаетрил е бил забранен. Доктор Ричардсън призовава разследващия журналист Д. Едуард Грифин за популяризиране на ползите от лаетрил или B17, извлечен от кайсиеви семена. Грифин открива, че проучванията с лаетрил на Института Слоун-Кетъринг, които са довели до забраната от FDA са били фалшиви.

Говорителят на Слоун-Кетъринг д-р Ралф Мос отказва да лъже за лаетрил и напуска Слоун-Кетъринг с отвращение. Той подбутва непубликувани документи на Грифин, които научно доказват, че лаетрил действително работи. Това води до книгата на Грифин „Свят без рак“ (A World Without Cancer), където можете да прочетете много повече за историята за лечение на рак с амигдалин.

Ако не се насърчават като лек за рак, кайсиевите семки не са забранени. Избягвайте захар, докато се опитвате да лекувате рак, с който и да е метод. . .

Всичко това е част и една от стратегиите на тайните общества за трупане на богатства, намаляване на населението на земята и постепенно въвеждане на нов световен ред.

Лекарствата, храните, ваксините, ГМО и други средства са техния арсенал за провеждане на плановете им за поробване на човечеството.

Тези неща са били предсказани в Библията и са описани в пророчествата в Откровение 13-та глава и на други места.

Ето по този повод два цитата: Откровение 13 глава стихове 16 и 17 „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име, пишат авторите на статията“.

По материали на Днес+ , НЕПОЗНАТО , Био Поглед и Natural News

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Тайственият витамин В 17

Учени още търсят обяснение на феномена на племето Хунза

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница