ФБР разсекрети материали за ефирната извънземна цивилизация на асурите (ВИДЕО)

/

Както е известно, почти всички секретни материали, с редки изключения, имат срок на давност, след което се разсекретяват

 В случая, както пише esoreiter, тайната е вдигната от един много интересен материал на ФБР, който разказва за извънземните от ефирната цивилизация на Асурите, които постоянно присъстват на нашата Земя. Асурите, благодарение на своята ефирност, и разбира се, високите си технологии, за които дори не можем да си мечтаем, могат лесно да преодоляват всякакви разстояния във Вселената, включително и да пътуват в други измерения. Те периодично посещават нашата Земя, при това с най-мирни цели, най-вероятно от чисто научен интерес или обикновено любопитство. Външно асурите приличат на земляните, само че са много по-високи. Що се отнася до тяхното обитаване и начин на живот, ФБР има твърде малко информация, от документа става ясно само, че асурите се намират в съвсем различно измерение и дори време, от нашите. На нашата планета, с помощта на своите усъвършенствани технологии, асурите могат да се материализира, и затова хората понякога виждат техните фантастични летателни машини и самите тях. Именно асурите могат да се „разтварят“ във въздуха моментално, тъй като лесно могат да преминават в едно или друго измерение или в друго време. А техните кораби имат енергийни лъчи, способни да поразяват всякакви вражески апарати. ФБР не уточнява откъде са получили тези „военни сведения“, очевидно американците са се опитвали да атакуват корабите на асурите. Впрочем предположението, че асурите са сваляли с помощта на енергийните си лъчи апарати на други извънземни, звучи доста правдоподобно … И накрая, в мистериозния документ на ФБР се споменава за някои от техническите „тайни“ на Асурите, например, че те се материализират чрез определени вибрации, а при прехода в друго измерение използват изключително сложна радарна система, и така нататък. Нищо от това не може да бъде „полезно“ днес за нас, земляните: все още не сме дорасли до подобно ниво на развитие. Интересно е нещо съвсем друго: на първо място, това е практически полуофициално признаване на извънземните от правителството на САЩ, и на второ място, става ясно защо някои извънземни са в състояние буквално да се разтварят във въздуха.

Бел.ред., през 2015 ФБР призна посещения от други измерения; Ето и основните тези на доклада:

  1. Те не идват в нашия свят от „астрална плоскост“, но техните кораби съответстват на понятието Lokas или Talas. Хората, които се занимават с езотерика, разбират тези термини.
  2. Летящите дискове придобиват вид лъчиста енергия или лъч. Той с лекота може да унищожи всеки, който представлява опасност за него. Те се материализират и изчезват по свое желание, без да оставят никакви следи.
  3. Телата им автоматично се материализират при влизане в честотата на вибрация на нашата материя.
  4. Те не идват от други планети в нашето разбиране на тази дума. Техен дом се явява така наречена ефирна планета, която сякаш прониква в нашето измерение, но ние не го усещаме.
  5. Те идват от своя свят, те не се превъплъщават в хора.
  6. Съществата изглеждат като хора, но имат доста по-големи размери.
  7. Извънземните гости преследват мирни цели.
  8. Част от летящите чинии се управляват от екипажи, а други се намират под дистанционно управление.
  9. Невъзможно е да се открият с радари или да се осъществи радиовръзка с тях. 

ФБР призна посещения от други измерения (ДОКЛАД)

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница