Фил Шнайдер е бил убит, заради “Черните проекти“ (ВИДЕО)

/

 

Фил Шнайдер – правителствен геолог и инженер, с над 17 години опит в работата си с „Черни проекти“, е безспорно една от най-важните личности в съвременната история

 През септември 1995 г., той прави изложение на програмата за Нов световен ред и как тя се свързва с извънземни. По време на тази реч, той представя веществени доказателства – извънземни метали и артефакти, в допълнение и на снимки, за да докаже своите твърдения. По-малко от шест месеца, след тази презентация той е бил намерен мъртъв в собствения му апартамент с една струна от пиано, увита около врата му, а този стил на убиване е класифициран, като военен метод. Според запознати по случая и разследването, Шнайдер е бил многократно и брутално измъчван, преди да бъде убит. Независимо от фактите, властите определели смъртта му за самоубийство. Шнайдер е работил по изграждането на дълбоки подземни военни бази, по-известни като „Подземията“. Той твърди, че информацията за извънземни се държи добре скрита от обществеността и че на американската армия й е добре известно тяхното присъствие в периода от 1909 г. Той също така твърди, че повече от 500 $ млрд. долара се разпределяли всяка година за черните проекти, свързани с извънземните. Освен това Шнайдер твърди, че 28% от брутния вътрешен продукт на САЩ се изразходват за изграждане на подземни бази. Този „черен бюджет“, както той го определя, е бил заличен напълно от Конгреса. Но има и съмнения, че тези проекти са продължават и до днес.

Начало на работата по изграждането на поредния подземен тунел

1. През 1995 г. е имало 131 активни подземия в САЩ и около 1477 подземни бази в света. Всяка база струва средно 17-19 милиарда долара (през 1995 г.) като изграждането отнема от 1-2 години с използването на силно напреднали методи и апаратура, включително използването на лазери. Шнайдер още твърди, че тези бази са масивни и че са с капацитет за хиляди хора.

2. Магнитно-задвижвани влакове свързват всички подземни бази в Щатите, като огромна транспортна система. Според него, има цял друг свят там долу, пълен с човешки и извънземни форми на живот.

3. Зона 51 всъщност е комплекс състоящ се от 9 дълбоки подземни бази и има над 18 000 работници, чийто живот е строго контролиран и засекретен, изцяло забулен в тайна.

4. Правителството на САЩ е подписало споразумение през 1954 г. с извънземни, като им разрешава да експериментират върху хората и добитъка в замяна на технологията на пришълците. Това споразумение, известно като Договора от Гренада, е реално документирано събитие. В условията на това споразумение се посочва, че само една малка част от хората биха могли да бъдат отвлечени, и трябва да бъдат върнати на същото място от което са взети, а паметта им да бъде изтрита. Извънземните е трябвало да предоставят списък на хората, които са приемали на Majestic-12 (името на космическия им кораб). Въпреки това, след няколко години става ясно, че извънземните са отвлекли много повече хора, отколкото първоначално са били договорени с правителството.

5. Шнайдер твърди, че има 11 различни извънземни раси на Земята. Само две от тях са доброжелателни.

6. „Новият Световен Ред и извънземния план са едно и също нещо.“ Шнайдер описва този план, като: „Пълно поглъщане на тази планета, унищожавайки от 5/6 до 7/8 от световното население на Земята до 2029 г.. Извънземното поглъщане, би означавало, че едно-единствено световно правителство ще бъде въведено и по всяка вероятност, това ще е краят на свободата, каквато я познаваме днес.“

7. Най-малко 9 извънземни раси гледат на хората като източник на храна. Не всички са канибали. Вместо това те използват секрети от жлезите на хората и животните за смесите на витамини в храната си.

8. Шестнадесет дни преди да направи официално представянето, Шнайдер е бил прострелян в рамото от агент на ФБР, чиято цел е била неговото убийство. В допълнение, той е докладвал за инцидента на ФБР, но оттам отхвърлят неговата теза. Шнайдер твърди, че са правени 11 опита да бъде убит, след като е започнал да издава засекретената информация, която знаел. Той също така твърди, че агенти на ДИА се опитали да отвлекат дъщеря му, но били неуспешни. Шнайдер е бил прострелян и убит при самозащита.

Шнайдер показва публично белезите от различните опити за похищение срещу него

Ако половината от това, което каза Шнайдер е вярно, тогава като нация, общество, цивилизация, човешката раса трябва да се събуди, да се убеди, чрез търсенето на отговори от нашите правителства, нашите лидери. Ние може да не живеем вечно в този балон, който наричаме живот, но трябва да погледнем извън себе си и да обърнем внимание на това, което не е било казано или докладвано в масовите медии и да четем между редовете, направете собствени разследвания и мислете самостоятелно, за да откриете истината, „защото истината е някъде там „.

Ива Черногорска в Мултивселена

 

 

Извънземни технологии в Пайн Гап

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times