Фридман: „Извънземните са тук и ни държат под карантина“

Извънземните са посещавали  Земята нееднократно и държат под   „карантина“ цялата човешка раса. Това невероятно изказване принадлежи на  водещия ядрен физик Стантън Фридман.

Ядреният физик Стантън Фридман казва, че извънземните неведнъж са посещавали  нашата планета, но не възнамеряват да ни се покажат.

Канадският експерт твърди, че „няма никакво съмнение“, че на Земята са пристигнали извънземни,  но от нас ги крият  нашите правителства и службите за сигурност по целия свят.

82-годишният Фридман, който е  водеща фигура сред уфолозите,  преди това е работил в редица свръхсекретни проекти за  американската аерокосмическа компания McDonnell Douglas.

Той заяви за  Daily Star Online: «Ние имаме достатъчно доказателства, за да твърдим без никакво съмнение, че планетата Земя се посещава [от извънземни]“.

„Те се крият т от хората, защото кой би искал в  света да настъпят безредици? Щеше да има  масова паника и бедствия.

„Ако те (извънземните) искаха  да се покажат на хората, за тях не е никакъв проблем да направят това.“

Той смята, че има много доказателства за съществуването на извънземни, позовавайки се на примери, когато  ЦРУ  предоставя редактирани  документи за  наблюдения на НЛО.

Но г-н Фридман смята, че причината, поради която те остават скрити, е в крайна сметка да изолират хората на Земята и да им пречат да колонизират Космоса.

„Мисля, че те са тук. Мисля, че те са тук, за да ни държат под карантина, да ни пречат да излезем в открития Космос.

„С нашето поведение –  това не е изненадващо. Ние сме зли „, – добави той.

Неговите коментари идват в момент, когато основателят на Tesla – милиардерът Илоън  Мъск продължава своя план за създаване на   цивилизация на Марс през следващите няколко десетилетия.

Но тъй като не трябва  да се  предизвиква паника сред широката общественост,  Фридман смята, че докладите за разбити космически кораби, както и наблюдения на НЛО се премълчават по друга причина.

Той заявява: „Първата страна, която ще бъде в състояние да пресъздаде и  да тиражира  [извънземни] технологии,  ще може да зарежда и  останалите, ако  те могат да направят това.

„Това също така е и политика –  в САЩ казват – ние  готови ли сме да  пуснем  нещо, ако това не направят руснаците или китайците?“.

Фридман, който пише за извънземните и НЛО, описва  тази култура на секретност като „Космически  Уотъргейт“ в света – припомняйки  скандала  с това, което се опита да скрие президентът Никсън през 1970 г.

Коментар: Фридман е прав – само че не така, както си мисли. Човечеството е в неведение за извънземната реалност – не само заради реакцията, която ще  предизвика, а  и защото ние сме  полезни средства  за постигане на крайните им цели, и ние не трябва да  знаем това.
Вероятно, нашите „приятели“ нямат морални спънки,  за да  ни позволяват да правим (или да не правим ) някои неща, освен ако това би застрашило нашата жизнеспособност като „човешки ресурси“.

И сега за  „карантината“. Разбира се. В продължение на хиляди години ни  държат в карантина на осъзнатост. Но може би всичко това ще се промени.

* Стантън Тери Фрийдман (роден на 29 юли 1934) е НЛО изследовател и бивш ядрен физик. Той става известен като човека, който пръв е привлякъл вниманието на обществеността върху така наречения инцидент в Розуел, Ню Мексико. Фридман е гражданин на САЩ и на Канада.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА