Целта на операцията с филма «Sound of Freedom» е база с данни на деца: микрочипиране на децата (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

 

Много добре, че излизат филми като „Sound of Freedom“, които да разобличават педо-мрежата. Супер е това. Обаче, както обикновено, култа финансира и този филм. Така да се каже, целта е да се правят педо-дегенератите винаги на „филантропи“, „помагачи“ и „добрички“ пред генералната публика. Видите ли, ето, направили този филм, значи „не са педофили“ тези.

 

Над това, идеално е да се държи темата жива, защото почти 10 млн. деца са търгувани всяка година. За изтезания, видео записи докато ги насилват и разчленяват, точене на кръв за ритуали, да държат влиятелни личности на синджир, органи и всичко, от което се печели.

 

Масовката просто трябваше да бъде ударена грубо, за да бъде затъпена до дъното на малоумното си съществуване.

 

Припомням: точно преди да изстрелят фалшдемията и инжектират над 5,5 млрд. роби на системата, бяха разобличени крале и кралици, фармацевтични топ-босове, топ-банкери, актьори и актриси, музиканти и всякаква паплач от привилегированите в кръговете на буржоазията. За който се сетите от известните, най-вероятно е педофил и кръвопиец. Целта беше, на масата от промити мозъци да им се отклони вниманието. Затова паралелно тече и нормализация на педофилията и всякаква сатанинска извратенящина.

 

В другата реалност, която е пълнеща пелените на буржоазията, тече великото пробуждане. Няма начин да бъде спряно. Няма и защо да се прави реклама на този процес, защото е необратим.

 

Целта на операцията с филма «Sound of Freedom» е база с данни на деца

Микрочипиране на децата

 

Ето каква е целта на тази операция с филма ‘Sound of Freedom“. Уж се представят на генералната публика някакви „герои“, които спасяват деца по целия свят от педо-трафикантите, но това създава претекст за микрочипиране на децата. Много хитро, много интелигентно.

С такава база данни на чипирани деца, педо-култа ще знае точното местоположение на жертвата и социалният й статус.

Вижте какво пишат (https://www.benefits.gov/benefit/1606):

„Федералната програма за здравно осигуряване на децата (CHIP), част от програмата MO HealthNet за деца, е програма за здравно осигуряване за неосигурени деца от семейства с ниски доходи, които нямат достъп до достъпна здравна застраховка.“

Искат да го разгърнат за световен стандарт. Спомнете си как тук инсценираха, че се загуби аутистично дете и после изстрелваха чипирането.

 

Ето малко повече разяснение, че гледам отново тук-там емоции и надежди – видео

  • «Единното поле»

ПО ТЕМАТА

Психическата «пандемия» стартира за оцифроване на човечеството с «QR-код» и съкращаване чрез вaкcинaции

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Трафик на деца, органи, войни и звезди (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани