Целта не е да се докаже, че извънземните съществуват, а да се открие как идват до тук (ВИДЕО)

„Сириус“ е пълнометражен документален филм на д-р Steven M. Greer – основател на Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI) (Център за изучаване на извънземния разум), лекар по образование и световноизвестен изследовател на феномена НЛО.

Филмът разкрива строго пазена информация за секретни техники за добиване на енергия и осъществяване на задвижвания. В хода на филма д-р Гриър хвърля светлина върху нови технологии в тези области и представя доказателства за престъпното потискане и укриване на въпросната информация.


“Сириус“ документира свидетелства за досег с извънземен разум на десетки държавни и военни служители, както и на служители на разузнаването, които дават информация от първа ръка, но и разкриват опитите за потулване на истината около феномена НЛО.


Въпреки, че постоянно е изправен пред заплаха от убийство, д-р Гриър продължава с разследванията си и заедно с екипа си се натъква на невероятно откритие – древен хуманоиден скелет, вероятно на извънземно същество, дълъг едва 15 см, открит в пустинята Атакама.


Подробните проучвания на скелета, в т.ч. и генетични, са правени и продължават да се правят в Станфордския университет. 
Доказателствата сочат, че скелетът е на 6-8 годишно дете, но с твърде спорен земен произход. Това, което се разкрива от въпросните проучвания, напълно ще промени представите ни за човешкото съществуване.“


Филмът с превод на Български език: