Черни тайни от Бохемската Гора( ФИЛМ-БГ СУБ)

/

ЧЕРНИ ТАЙНИ ОТ БОХЕМСКАТА ГОРА

Днес е много популярна “теорията на заговора”: масони, илюминати и други тайни общества са предмет на широк интерес и спекулации.

Клубът  Bohemian Grove – “Бохемската гора”, е една от най-странните структури в разклоненията на “световния заговор”. За клуба говорят, както за Билдербергския клуб или за Тристранната комисия, но в него влиза едва ли не половината от най-богатите хора в Америка: бивши и днешни ръководители на специални служби, президенти, сенатори и собственици на мощни корпорации са членове на разположения в секвойските гори на Северна Калифорния клуб. Кандидат-членовете за “Бохемската гора” често чакат да постъпят там до няколко десетилетия. В гората членовете на клуба живеят в  палатки и решават важни въпроси на световното устройство, зад хилядолетните секвои американският елит взема политически и икономически решения. Най-секретният клуб в света заема планинска долина в Северна Калифорния. Местността е избрана от елита за крайградска почивка още в края на 19 век и била още по-русифицирана отколкото Аляска. Днес благодарение на емигрантите от Русия  долината изобилства от изрази като “Московска улица”, “Град Севастопол” и пр. Идеята за създаването на Bohemian Grove била на петима журналисти от Сан Франциско, които открили през 1876 г. в същия град “Бохемски клуб”, който трябвало да бъде “убежище от грубата каубойска култура” . Тъй като заведението започнало да привлича силно вниманието,“бохемците” решили да търсят по-спокойно място и избрали околностите на Монте Рио. За няколко десетилетия те изкупували земи в интересуващия ги район и в началото на ХХ век станали пълноправни собственици на планинската долина  с площ от 100 квадратни километра. Днес в клуба членуват около две хиляди души, които редовно прекарват там свободното си време и в края на юли задължително се събират на ежегоден поход. Трябва да отбележим факта, че повече интересна информация за този клуб днес, на български език, е поставена в трета серия на българския документален филм „Сериозно за НЛО 3“.

Списъкът с членовете на клуба направо зашеметява. В клуба членува голяма част от републиканските “ястреби”, контролиращи Белия дом – експрезидентът Дж. Буш-старши, министърът на отбраната Доналд Ръмсфелд, бившите държавни секретари Колин Пауъл и Джеймс Бейкър, дипломатът Хенри Кисинджър, бившият шеф на Федералния резерв Пол Уолкър. Общо взето, от началото на ХХ век всеки републикански президент на САЩ попадал в редиците на Bohemian Grove. Не по-малко внушителен е списъкът с деловия елит: Дейвид Рокфелер, председателят на съвета на директорите на Exxon Mobil Ед Галанте, един  от главните акционери в Chevron Texaco – Самуел Армакост, представители на семейството, основали Hewlett-Packard, Артур и Уолтър Хьюлет и др. Изводът е, че собствениците на компании от “старите” отрасли на икономиката – отбранителна промишленост, недвижими имоти, суровини, влизат в едно общество и редовно се срещат под калифорнийските секвои. На пръв поглед САЩ се опитват да убедят света в абсолютно прозрачната система на управление на бизнеса и държавата, но дейността на Bohemian Grove въобще не се афишира. За да попадне човек в клуба, дори като гост, трябва да има височайш покровител, който да предложи кандидатурата му на специален съвет, да събере препоръки и да убеди своите съратници в неговата полезност и безопасност за Bohemian Grove. Журналисти, с изключение на ръководствата на американските медийни империи не се допускат.“Бохемците” никога нищо не разказват за себе си; при постъпването в клуба подписват заявление за неразгласяване на онова, което се случва там.  Емблемата на клуба е сова; нейното изображение може да се открие край сградата на Капитолия и на доларовите банкноти. Този култ олицетворява Молох. Може да се открие информация, че в клуба се е запазил забравеният култ на ханаанитите, друидите, остатъци от древноегипетската цивилизация  и Вавилон.

Членовете на  Bohemian Grove са подозирани, че извършват човешки жертвоприношения, организират хомосексуални оргии, похищават деца и още много друго.

Журналисти, които са успели да заснемат някои ритуали в “Бохемската гора”, разказват за масонски обреди, извършвани на фона на светлината на факели около 15-метрова каменна сова на брега на езеро. Въпреки демонстрацията на еднакви възможности, прозрачност на бизнеса и политическата система, въпреки разговорите за демокрация, самите Щати живеят в кланово-олигархичен модел на капитализма.  Особено  характерна е дейността на клана Буш, който разпали войната в Ирак, а след това раздаде изгодни договори на роднински компании.

Затова не е никак странно, че повечето въпроси в страната не се решават на публични заседания на Конгреса или събрания на акционерите, а в неформалните срещи в Bohemian Grove. В клуба редовно се провеждат беседи на брега, които са тематични заседания на групи по интереси. Седейки на тревата, всички първо слушат основния докладчик, след това започват да дискутират. Така се родила идеята за проекта “Манхатън”, който поставя началото на ядрената програма на САЩ.

За пръв път тайните на “Бохемската гора” били заснети от успелия да проникне там като обслужващ персонал журналист Алекс Джонс. Те са показани във филма “Тъмните тайни на “Бохемската гора” и “Орденът на смъртта”, който показва връзката между Bohemian Grove, Skull & Bones и други окултни общества. Авторът на филма твърди, че “краят на играта” за Новия световен ред, за световното правителство едва сега започва. Той твърди още, че “елитите” планират да унищожат 80% от населението на земята, а сами смятат да живеят вечно с помощта на новите технологии. Тази документална продукция на Алекс Джонс е качена в този сайт с помощна цел, към повече информация за „Бохемския клуб“, разискван с повече подробности в „Сериозно за НЛО 3„. За тези, които все още не са гледали този видео документ, пожелаваме приятно изживяване!

Коментар от екипа на peshakoff studio;

Черни тайни от Бохемската Гора – 1

Черни тайни от Бохемската Гора – 2

ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница