Човек се отказа от самоубийство, след седмица на бело и курви

Две хиляди долара похарчени за път до Мексико, разходи за такси, хотелска стая, голямо количество кокаин и оргии с проститутки се оказаха нещата, които са спасили живота на този младеж. След дълга депресия Роджър Дон решава да прекрати живот си с голяма тежки успокоителни, с които решава да се снабди от Мексико. Дон споделя на кратко историята си, която включва шмъркане на кокаин от гърдите на проститутки, подобряване на ерекцията с Виагра, заради прекомерното поето количество алкохол/наркотици и множество оргии, които в крайна сметка са върнали желанието му за живот. Отидох до Мексико, за да си купя барбитурати за да сложа спокоен край на живота си. Така и така бях решил да умирам, затова сметнах, че е добре поне веднъж да отида на проститутка, преди да приключа с живота си. По пътя към публичния дом таксиметровият шофьор предложи да ми продаде кокаин. Едното доведе другото – взех си хотелска стая в бардака, оборудвана с легло във формата на сърце, пилон за танци и джакузи. Прекарах няколко седмици в шмъркане на кокаин от гърдите на проститутки, приемах обезболяващи, пих текила, взимах цели шепи с Виагра, за да се преборя с негативните последици от множеството уиски и наркотици… като междувременно правих тройки с различни проститутки. Някъде по средата на подсилената с кокаин оргия осъзнах, че животът не е чак толкова лош. След това прозрение Дон си пакетира багажа и се прибира обратно у дома. За щастие без никакви полово-предавани болести. Дон признава, че депресията му се дължала на тежко детство. Може би за мнозина седмица с прекомерна употреба на наркотици и проститутки ще бъде шок за моралната им система и биха изпаднали в депресия именно от това, но тази история показва, че за някои проблеми решенията могат да бъдат доста различни от стандартното.

Оптимист

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница