Шокиращи данни за Китай (ЦЕНЗУРА)

ГРАД УХАН, КИТАЙ

Излязоха някои плашещи данни, след часове бяха коригирани рязко надолу.
Заразените само до 2 февруари са над 150 000, досега всеки пети от тях е мъртъв, а много, много и много хиляди продължават пътя си към отвъдното. А колко са недиагностицираните болни и умрели?… Не се знае!

На снимките е информационно табло в щаба в Ухан, който се бори с епидемията. То се поддържа от китайски медиен гигант – Tencent.

Ясно се вижда:

  • преди 5 дни, на 2 февруари приетите за болнично лечение са над 154 000, а умрелите досега от тях – над 24 000 или всеки шести човек. Поне половината от засега оцелелите заразени се борят отчаяно със смъртта;
  • впоследствие, часове по-късно данните са коригирани с пъти и пъти и пъти надолу. (цензурирани).

Tencent обеща да даде изявления по въпроса, но засега продължава да мълчи.
Информацията е от 2 февруари, но едва днес се промъкна през наложената блокада на всякакви съобщения и връзки.

За неприетите за лечение, както и за недиагностицираните болни и мъртвите сред тези категории данни няма. Но предположенията са за стряскащи с размерите си числа.

Както вече ви казах в един от постовете си: истината ще ви се дава по лъжичка за това заболяване на базата на генномодифицирана белодробна чума, изпусната случайно от Националния вирусен и Бактериологичен център в Ухан. На ден по лъжичка, за да не изпадне света в паника и да не срути световната икономика.
Получихте поредните капки действителни факти за ситуацията, за която ви информирам от десетина дни насам. Скоро ще последва и първата глътка от тях, а накрая – и цялата чаша с реалността.

Горките китайци! Дано този ужас най-сетне свърши!
Горко и на света, ако не се овладее епидемията и тя се разпълзи неудържимо.

 

Григор Лилов

 

Официално от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт: “Много опасна чума!“

 

Новата Чума – Коронавируса | Официално вече и в Европа. Сценарият – 60 млн. мъртви! Първи биологичен „Чернобил“? Коя е лабораторията изпуснала „Коронавируса“? Господ да ни е на помощ! (ВИДЕО)

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 


Интерактивна карта показваща заразата в реално време: Онлайн


 

Бел.ред. нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души?

Бел.ред1. Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

 

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0/

 

Короначумата – Как да се предпазим (ОБНОВЕНА)

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница