Шокиращо: Пентагонът е използвал „Mайката на всички бомби“ срещу древните гиганти, скрити в Афганистан!?

На 12 април Военновъздушните сили на САЩ хвърлиха най-голямата неядрена бомба в арсенала на Пентагона, за да унищожат терористите, се казва в официалния доклад на Пентагона

Независимо от това обаче, показанията на инсайдерите сочат още една причина за използване на бомбата MOAB. Поверителната цел e била да се заловят или унищожат гигантите, които се крият в древната система от пещери в Афганистан, и които имат извънземни технологии. Мощната бомба Massive Ordnance Air Boast (MOAB), известна като «Mother Of All Bombs», съдържа 21 600 фунта експлозиви и има радиус на действие най-малко една миля. The Intercept съобщава, че администрацията на Буш през 2003 г. не е използвала МОАВ заради опасения от странични щети. Президентът Доналд Тръмп изглежда остава верен на обещанието си да “бомбардира боклуците от ИД“. Но дали това е така? Наистина ли бунтовниците от ИД са истинската цел или са просто прикритие за неназован враг? За истинската причина, може би не са казали на Тръмп, сега той е попаднал на мушката на „deep state“ (дълбочинна държава), която наистина стои зад атаката на Пентагона. Редица инсайдери започнаха да пускат разобличителна информация за гигантите, които се крият в Афганистан и на други места, където тези гиганти сега се пробуждат в „хибернационните камери“, в които са спали в продължение на хиляди години. Осведоменият инсайдер Кори Гуд бе един от първите, който публично разкри съществуването на тези камери, в които се намират гигантите в продължение на хилядолетия. В интервю от 4 август 2015 г. Гуд разказа за тези спящи гиганти и за технологията на тези камери, в които спят.

Според Стивън Куейл, (друг много добре познат и добре информиран инсайдер), който е автор на няколко книги за гигантите, елитни военни сили на САЩ са били дислоцирани по целия свят, включително и в Афганистан, за да намерят гигантите. В книгите си  той цитира елитни военни, който са му разказвали за битките с гигантите. По време на едно от интервютата на Куейл по радио Coast to Coast AM, един от военните информатори   разказва за инцидента в Афганистан, където е имало смъртоносен сблъсък между 12 – метров гигант  и американските специални сили. Информаторът твърди, че гигантът е  убил деветима членове на елитен екип, изпратен за залавянето му, и се наложило да дойде втори екип, който накрая  успял да  убие гиганта. Чувал съм подобни истории от друг член на специалните части, чиито отряд е бил дислоциран на базата на ВВС McDill, който е служил в Афганистан и е добре запознат с тайната война, за да бъдат заловени или убити гигантите.

В момента го уговарям да даде повече информация чрез трето лице. Куейл използва библейски източници за да подкрепи своя анализ за гигантите и какво означават те за човечеството в съвременната епоха. По принцип, той ги разглежда като Библейските „исполини – потомци на „падналите ангели“, които се кръстосвали с човечеството, както се споменава в Книгата Битие: В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже.

[Битие 6: 4]. Има няколко библейски пасажи, които се отнасят до гигантите [исполини], както и за войната, която водят срещу тях древните израилтяни. 31 А мъжете, които бяха отишли заедно с него, казаха: Не можем да излезем против онзи народ, защото е по-силен от нас. 32 И представяха зле пред израилтяните земята, която бяха съгледали, като казваха: Земята, която обходихме, за да я съгледаме, е земя, която поглъща своите жители; и целият народ, който видяхме в нея, са много високи мъже. 33 Там видяхме исполините, Енаковите синове, от исполинския род; и пред тях на нас ни се виждаше, че сме като скакалци; такива се виждахме и на тях.

[Числа 13: 3133]. Исполините / гигантите, според Куейл, са започнали да се възраждат в последните времена и ще бъдат възстановени на власт от корумпирания глобален елит, който поддържа кръвна връзка с падналите ангели.

В по-ранна статия описах, че „падналите ангели“, описани в Библията , всъщност са извънземни бежанци, които основават колония в Антарктида преди около 60 000 години.

Извънземните са от Марс, и основават своята колония в Антарктида  директно върху руините на технологиите на „древните строители“, които са на милиони години, смята Кори Гуд.

Stillness in the Storm

Бел.ред. Защо през ноември миналата година Джон Кери летя до Антарктида и след това я засекретиха  и забраниха за посещенията за ОЩЕ 35 години? виж, ТУК

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА