Шумерските текстове описват древна ядрена война! (ВИДЕО)

/

Учени са забелязали на шумерски таблички изображение на ядрена бомба и последиците от нейното използване. Древните шумери са оставили много записи на глинени плочки, които след като били дешифрирани, учените стигат до извода, че тази загадъчна цивилизация е загинала в резултат на целенасочени разрушителни действия.

Древните шумери не били асимилирани от най-близките до тях народи и не са станали жертви на нашественици: просто преди хиляди години в шумерските Градове са паднали атомни бомби! След това на тези територии възниква младата асирийска държава, която заема и преустройва пустите шумерски Градове.

Каква е била причината за унищожаването на тази загадъчна цивилизация? Кога и кой е направил това? 

Ето какво подсказват древните глинени таблички:

«Шумер бе застигнат от тежка катастрофа, огромен ураган, който дойде от нищото, срина града, а след това изви яростен огнен вятър. Слънцето не светеше през деня, през нощта не светеше Луната, звездите не  можеха да се видят. Въздухът стана отровен, не растяха растения, градовете опустяха. » 

Древните шумери са твърдели, че преди това бедствие боговете напуснали храмовете и хората. В древния документ, наречен “Плачът на Урук“ присъства запис, в който се казва, че боговете заминали за съседните планини и се скрили там. Защо са постъпили така? Може би това е била планирана операция и боговете на шумерите са потърсили убежище в специални бункери , а след това са се взривили бомбите? Практически всички градове опустяват, записите не съдържат информация за война, изглежда, че това е било предварително планирано действие. Описанието прилича на последиците, които могат да възникнат след ядрен взрив! Отровни дъждове, огнен вятър изгаря всичко, водата в реките и язовирите става горчива и т.н. Може да се предположи, че древните шумери са били покосени от някаква епидемия, но в този случай описанието щеше да съдържа съвсем различни детайли. Освен това, например, чумата не би предизвикала затъмнение на небето, не би предизвикала огнен вятър и едва ли би променила вкуса на водата. Събитията в Шумер, случили се преди хиляди години, са станали праобрази на някои библейски истории. Много учени са мнение, че унищожаването на градовете Содом и Гомор въобще не е мит, защото описаните детайли са много сходни с експлозия на атомна бомба. Разбира се, сега е трудно да се повярва, че в древни времена хората са притежавали знания за ядрения разпад.

Но представете си: ако нашата съвременната цивилизация бъде унищожена от ядрена война, за нашите наследници след хиляди години би било много трудно да повярват, че някога са съществували хора с високо ниво на знания и технологии. 

Между другото, древните шумери твърдят, че известното Мъртво море се е сдобило с всичките си сега познати странни свойства, в резултат от древна ядрена „бомбардировка“.

 

Древната ядрена война между земляните и извънземните е била катастрофална за планетата

Гирсу – Шумерският град на тайните (ВИДЕО)

Премълчаната история на човешката раса (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Документите ТЕРА: Скритата история на планетата Земя (КНИГА)

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница