⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ❗

Министерство на здравепогазването ще „ваксинира“ деца!

 

 

 

Най-отдолу в съобщението призовават всички родители да се запознаят с кратката характеристика на продукта, публикувана на страницата им.

ЗАПОЗНАЙТЕ се! Моля ви!

И особено внимание обърнете на 20 страница.

Ето линка към сайта на Министерството на здравепогазването:
https://government.bg/media/comirnaty-epar-product-information/pdf

Една от основните ни задачи сега, на все по-голямата част от останалите нормални Българи отказващи се да се набодат с експерименталните течности е да обясним на сънародниците ни дето са го направили , че са постъпили безотговорно към себе си, вярвайки, че това са ваксини, които ще ги предпазват, а много от тях не си признават , че веднага след участието си в експеримента на няколко Биг Фарма са легнали сериозно болни. Експеримента е признат за такъв от провеждащите го под знанието на регистриращата го власт.
Разбира се, тези, които са се наболи и са разбрали какво лошо са си са направили, даже са подписали и информирано заблуждение, а не съгласие малко или много следва да се засрамят. Обяснението искам да пътувам не е извинение. Само миролюбивото тихо неподчинение по пример подобен на Махатма Ганди, може да проработи. И ще видите, че: Психопатите ще прибегнат до брутализъм, а повярвалите им ще се засрамят и спрат да ги следват, но няма да стане веднага и бързо. Мислете. Прилагам ви копие от апликацията за експеримента с номера му във ФДА – приятно наслаждение:

  • Д-р Георги Тодоров, Фейсбук

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗

Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално❗

Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КАЦАРОВ, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times