⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ❗

/

Министерство на здравепогазването ще „ваксинира“ деца!

 

 

 

Най-отдолу в съобщението призовават всички родители да се запознаят с кратката характеристика на продукта, публикувана на страницата им.

ЗАПОЗНАЙТЕ се! Моля ви!

И особено внимание обърнете на 20 страница.

Ето линка към сайта на Министерството на здравепогазването:
https://government.bg/media/comirnaty-epar-product-information/pdf

Една от основните ни задачи сега, на все по-голямата част от останалите нормални Българи отказващи се да се набодат с експерименталните течности е да обясним на сънародниците ни дето са го направили , че са постъпили безотговорно към себе си, вярвайки, че това са ваксини, които ще ги предпазват, а много от тях не си признават , че веднага след участието си в експеримента на няколко Биг Фарма са легнали сериозно болни. Експеримента е признат за такъв от провеждащите го под знанието на регистриращата го власт.
Разбира се, тези, които са се наболи и са разбрали какво лошо са си са направили, даже са подписали и информирано заблуждение, а не съгласие малко или много следва да се засрамят. Обяснението искам да пътувам не е извинение. Само миролюбивото тихо неподчинение по пример подобен на Махатма Ганди, може да проработи. И ще видите, че: Психопатите ще прибегнат до брутализъм, а повярвалите им ще се засрамят и спрат да ги следват, но няма да стане веднага и бързо. Мислете. Прилагам ви копие от апликацията за експеримента с номера му във ФДА – приятно наслаждение:

  • Д-р Георги Тодоров, Фейсбук

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗

Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КАЦАРОВ, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня

70% Продължаваме… 2020 бензина беше 1.52 лв. 2020 пропан бутана беше 0,69 лв.   1 000

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times