⚠ 75% от докладваните случаи на “Синдром на внезапна детска смърт“ (СВДС) след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини❗Повече родители от всякога поставят под въпрос „рутинните“ ваксини за деца

⚠ 75% от докладваните случаи на “Синдром на внезапна детска смърт“ (СВДС) след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини❗

Повече родители от всякога поставят под въпрос „рутинните“ ваксини за деца

С настъпването на пандемията процентът на ваксинираните деца и тийнейджъри започна да спада, а след като се появиха опасения относно безопасността на ваксините за COVID-19, някои родители започнаха да поставят под съмнение и необходимостта от дългия списък с други ваксини, препоръчани от здравните служители.

През 2020 г. правителствените заповеди за оставане вкъщи – наред със загубата на работни места, обществения страх от COVID-19 и други фактори – доведоха до драматичен спад в личното ползване на здравни услуги от възрастни и деца както в САЩ (ВИЖ ТУК), така и в световен мащаб (ВИЖ ТУК).

Посещенията на бебета и деца отбеляза забележителен спад.

В САЩ процентът на ваксиниране на децата и тийнейджърите рязко спадна, като през същата година спадна с до 91% в зависимост от възрастовата група, включително значително по-ниско използване на ваксини за дифтерия, тетанус и коклюш (ДТК) (ВИЖ ТУК), ваксини за менингит (ВИЖ ТУК) и такива за човешки папиломен вирус (ЧПВ) (ВИЖ ТУК).

Служителите в областта на общественото здравеопазване очакваха този „пандемичен застой“ да се разсее до 2021 г., но вместо това промяната в поведението на родителите, които търсят ваксини за децата си, се запази.

В международен план през 2021 г. поне една доза ваксина за ДТК са получили 6 милиона деца по-малко в сравнение с 2019 г., което накара ръководителя на УНИЦЕФ да изрази съжаление (ВИЖ ТУК) за „най-големия устойчив спад в имунизацията на децата от едно поколение насам“.

А във Филипините – където президентът заплаши (ВИЖ ТУК) да вкара в затвора отказалите ваксината за COVID-19 – през 2021 г. процентът на децата, получили първата доза ДТК, е едва 57% (ВИЖ ТУК) в сравнение с 92% десетилетие по-рано.

В щата Вашингтон съобщават, че през ноември 2021 г. броят на ваксинираните за грип деца на възраст под 5 години е намалял с около 25% (ВИЖ ТУК) в сравнение с предишните два грипни сезона. А щатският регистър на Мичиган за март 2022 г. показва, че 24% (ВИЖ ТУК) по-малко малки деца „се считат за ваксинирани“ в сравнение с март 2020 г.

Когато Мичиган сравнява данните си за ваксинациите през 2020 г. с тези за периода 2016-2019 г., той установява, че обхватът на ваксинациите е намалял във „всички възрастови кохорти (ВИЖ ТУК), с изключение на обхвата на хепатит Б при раждане“.

На този етап държавните служители открито предполагат, че инжекциите за COVID-19, които досега са отхвърлени от родителите на децата под 5-годишна възраст на 97% (ВИЖ ТУК), са причината родителите да са все по-неохотно настроени към ваксинирането на децата като цяло.

Говорейки за това „преливане на съмненията“, говорител на общественото здравеопазване в Мичиган каза (ВИЖ ТУК), че родителите, които някога са приемали ваксинирането на децата без съмнение, сега казват: „Чакайте малко. Наистина ли имам нужда от тези ваксини?“ и питат: „Как се правят тези ваксини?“

Според друг служител на Мичиган „ваксинация“ – думата с „в“- се е превърнала в „дума, която предизвиква възмущението“ на разгневените родители, които смятат, че правителството не само е превишило правомощията си по време на COVID-19, но и че измамно (ВИЖ ТУК) налага опасни ваксини на техните малки деца.

НЯКОЛКО УМИРАЩИ БЕБЕТА НЕ Е „БЕДСТВИЕ“

През октомври 2020 г. трима учени от САЩ и Великобритания са автори на Декларацията от Грейт Барингтън (https://gbdeclaration.org) и осъждат (ВИЖ ТУК) – доста мрачно – рязкото намаляване на ваксинацията в детска възраст в резултат на локдауните заради COVID-19.

Като дългогодишни привърженици на ваксинирането – професионално ангажирани с разработването на ваксини (ВИЖ ТУК), популяризирането (ВИЖ ТУК) на опасната ваксина за ЧПВ (ВИЖ ТУК) и приемането (ВИЖ ТУК) на ваксините за COVID-19 като решение на проблема с блокирането на достъпа до медицинска помощ – тримата автори на декларацията поставят спада в броя на ваксинираните деца начело на списъка с „катастрофални“ последици от блокирането на достъпа до медицинска помощ.

Към юни 2020 г. обаче наблюдателите далеч не стават свидетели на катастрофа, а забелязват чудесен положителен ефект – „изненадващ“ ефект на пандемията върху смъртността, по-специално сред бебетата, като седмично умират над 200 бебета по-малко, което означава 30% намаление (ВИЖ ТУК) на очакваната детска смъртност в рамките на няколко месеца.

За да обяснят „нещо мистериозно“, което спасява живота на бебетата, тези анализатори, заедно с главния научен ръководител на организацията Children’s Health Defense (CHD) Брайън Хукър, посочват, че пропуснатите ваксини за бебета съвпадат (ВИЖ ТУК) с „резкия спад“ на съобщенията за синдрома на внезапна детска смърт в Системата за докладване на нежелани събития, свързани с ваксините (VAERS).

Смъртните случаи от синдрома на внезапна детска смърт (ВИЖ ТУК) – и внезапните необясними смъртни случаи при деца на възраст над 1 година обикновено настъпват в непосредствена времева близост (ВИЖ ТУК) до ваксинацията, като 9 от 10 смъртни случая от синдрома на внезапна детска смърт са настъпили след двумесечни и четиримесечни посещения на „добре гледано бебе“.

Анализ (ВИЖ ТУК) на три десетилетия данни на VAERS установи, че 75% от докладваните случаи на синдрома на внезапна детска смърт след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини в детска възраст.


БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА ЗА VAERS

Доказано е, че VAERS съобщава само за 1% от действителните нежелани реакции и смърт (убийства:бел.ред.), свързани с ваксините.

⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%
А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗


 

Японските патолози, които са установили (ВИЖ ТУК) случаи на синдрома на внезапна детска смърт (СВДС), случили се в рамките на една седмица след ваксинацията, са съгласни, че „съществуват подозрителни случаи“, което ги кара да насърчават съдебните патолози да „отделят повече внимание на ваксинацията“ при случаи на СВДС.

Бел. ред: Япония спря всички наредби за «вaкcини» и поставя предупреждение за миокардит върху етикетите на експерименталните инжекционни течности

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УЛИКИ

Организацията Children’s Health Defense е прегледала десетки проучвания (ВИЖ ТУК), показващи значително по-добро здраве при неваксинираните деца, като същевременно не е открила „нито едно проучване, което да показва по-добри здравни резултати при ваксинираните деца“.

Въпреки това, тъй като ефектите от ваксинацията са сложни, кумулативни (ВИЖ ТУК) и синергични (ВИЖ ТУК) с други токсични въздействия – и тъй като повечето набори от данни за хронични заболявания все още не са наваксали с пандемията – не е толкова лесно да се открият други положителни страни, произтичащи от по-ниските нива на ваксинация на децата през 2020 г.

Има обаче няколко улики.

Обърнете внимание на спада на посещенията в спешните отделения и на факта, че най-голям е спадът при лицата на възраст под 15 години (ВИЖ ТУК).

Обикновено всяко седмо дете (ВИЖ ТУК) посещава спешно отделение всяка година.

Анализът, сравняващ посещенията на педиатри в спешно отделение (ВИЖ ТУК) през 2020 г. с посещенията в спешно отделение през предходното десетилетие, установи „значително“ намаляване на някои диагнози – по-специално болки в корема, ушни инфекции, астма, пневмония, инфекции на горните дихателни пътища и пикочните пътища и травми – докато посещенията за диагнози като припадъци и усложнения на диабета се запазиха стабилни.

Въпреки че няма сигурен начин да се разбере защо посещенията в спешното отделение са намалели при тези специфични състояния, всички въпросни диагнози са посочени в листовките за ваксини (ВИЖ ТУК) като прояви след ваксинация – заедно с близо 400 други остри и хронични симптоми и състояния.

Болката в корема може да не звучи сериозно, но може да бъде признак на остър панкреатит (внезапно възникнало възпаление на панкреаса), дотолкова, че лекарите съветват „винаги“ да се разглежда остър панкреатит в диференциалната диагноза на коремната болка при деца (ВИЖ ТУК).

Острият панкреатит е последван от поставянето на ваксини за хепатит А и Б (ВИЖ ТУК), ЧПВ (ВИЖ ТУК), грип (ВИЖ ТУК) и МПР (морбили, паротит и рубеола) (ВИЖ ТУК), наред с други, при малки деца (ВИЖ ТУК), юноши и възрастни.

В момента се появяват съобщения за случаи (например от САЩ (ВИЖ ТУК), Япония (ВИЖ ТУК), Полша (ВИЖ ТУК) и Нова Зеландия (ВИЖ ТУК)), в които се описва тежък панкреатит след ваксинация за COVID-19.

Освен това острият и хроничният панкреатит започва мистериозно да нараства (ВИЖ ТУК) при децата след разширяването на програмата за ваксиниране на децата през 1990-те и 2000-те години, а скоро след това започват да се увеличават случаите на младежки диабет (ВИЖ ТУК) и рак на панкреаса (ВИЖ ТУК) при млади хора – две заболявания, свързани с панкреатит.

Бел. ред: Нобеловият лауреат Люк Монтание: „Няма да се ваксинирам, РНК-ваксините предизвикват рак“

ВАКСИНИТЕ ЗА COVID – ГРАНИЧНА ТОЧКА ЛИ СА?

Повечето наблюдатели обясняват внезапния спад в рутинното ваксиниране на децата през 2020 г. единствено с наложените от обстоятелствата пропуснати грижи (ВИЖ ТУК) („разликата между възприетата нужда и реалното използване на здравни услуги“).

Сега обаче именно ваксините за COVID-19 – и по-специално ненаучното (ВИЖ ТУК) разрешаване на инжекциите за тийнейджъри и малки деца – изглежда са основната причина много родители вече да не „усещат необходимост“ да се върнат към ваксините.

Дори пропагандисткият в. „Ню Йорк Таймс“ призна (ВИЖ ТУК), че има нов твърд контингент от „скептици“ по отношение на ваксините, чиито въпроси са били изковани в тежкото изпитание на ограниченията на COVID-19, задължителните ваксини за COVID-19 и, трагично за някои, нежеланата реакция при дете (ВИЖ ТУК) към инжекциите за COVID-19.

 

 

В началото на август един лекар написа в Туитър от „фронтовата линия на медицината“:

„Родителите ПРИКЛЮЧИХА с това да дават на децата си всякакви 💉. Не само това, но те са отвратени от това, което вече са позволили да бъде инжектирано в децата им. Иска им се да могат да върнат ⏰ назад.“

Старата изморена стратегия на общественото здравеопазване за улавяне на тези непокорни родители изглежда е (изненада, изненада) да подтиква родителите да „наваксат колкото се може повече ваксини при едно посещение“ (ВИЖ ТУК) – подкрепена от фалшивото твърдение, че е в полза на детето да получи няколко ваксини наведнъж – като същевременно се подклаждат опасения за възобновяване (ВИЖ ТУК) на така наречените „предотвратими чрез ваксинация“ заболявания.

Така, след един случай на парализа, причинена от „полиомиелит“, щатът Ню Йорк усилено се опитва да предизвика епидемия от полиомиелит (ВИЖ ТУК), без да споменава десетилетията манипулиране (ВИЖ ТУК) на диагнозата „полиомиелит“, целящи да прикрият невирусни причини за парализа, сред които са ваксинацията и отравянето (ВИЖ ТУК).

Междувременно Флорида призовава колежаните и други групи да си поставят ваксини за менингококи (ВИЖ ТУК) след смъртта на седем (ВИЖ ТУК) гейове и бисексуални мъже, за които се твърди, че са починали от менингококова болест.

Защо починалите мъже са развили менингит в началото? Никой не е споделил информация за своя ваксинационен статус за COVID-19, но изследователи от цял свят съобщават за менингит като нежелано събитие след ваксинация за COVID при юноши и възрастни – например в Япония (ВИЖ ТУК), Сингапур (ВИЖ ТУК), Корея (ВИЖ ТУК), Ирак (ВИЖ ТУК), Белгия (ВИЖ ТУК) и Германия (ВИЖ ТУК).

Менингитът също така е включен като нежелано събитие (ВИЖ ТУК) при ваксините за ДТК, хепатит А и Б, грип и МПР, както и при ваксини, съдържащи компоненти на Haemophilus influenzae тип Б (Hib) и полиомиелит.

А 28-годишен лекар, участвал доброволно в клиничните изпитвания на ваксината за COVID-19 на AstraZeneca в Бразилия, умира (ВИЖ ТУК) след поставяне на ваксина за менингит на „контролната група“.

ОТ КАКВО НАИСТИНА СЕ НУЖДАЯТ ДЕЦАТА

За съжаление, каквото и временно или по-дълготрайно положително развитие да е донесло затишието на ваксинациите в детска възраст, предизвикано от COVID-19, децата и техните родители все още са изправени пред много предизвикателства.

Според проучване на Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ през 2020 г. състоянието на теглото (ВИЖ ТУК) на децата и юношите, които вече са били с наднормено тегло или затлъстяване, се е влошило значително, а продоволствената несигурност на децата се увеличава както в страната (ВИЖ ТУК), така и в международен план (ВИЖ ТУК).

Освен това масовите социални и поведенчески промени, предизвикани от правителствените ограничения, доведоха до ужасяващи заглавия за психичното здраве на младите хора, въпреки че експертите предупреждават (ВИЖ ТУК), че това може да доведе до свръхдиагностика и свръхлечение с лекарства, за които се знае, че предизвикват насилие и самоубийства.

Вместо повече ваксини или лекарства, които никога не са изпълнявали обещанията си, децата и младежите се нуждаят от по-бавни, но сигурни основи на общественото здраве (ВИЖ ТУК) – като добро хранене, безопасни жилища и икономическа сигурност – и от любящото внимание на родителите си.

Автор: Екипът на The Defender
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

79.4% от бебетата починали от “Внезапна детска смърт“ (ВДС) са получили повече от 1 ваксина същия ден (ДОКЛАД)

 

Ново проучване за ваксинацията сравнява болестите при ваксинирани и неваксинирани хора! (ДОКЛАД)

 

Ваксинираните деца имат повече здравословни проблеми отколкото неваксинираните (ДОКЛАД)

 

Имунологът от световна величина д-р Герт Ванден Боше: „Умолявам ви, не ваксинирайте децата си за ковид, защото в много случаи това ще бъде смъртна присъда за детето“ (ВИДЕО)

 

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

 

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

 

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

 

💉💉💉 Ново проучване показва, че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца

 

Рак в инжекция: Започват да бодат срещу ХИВ (СПИН) бебетата с РНК-«вaкcинa» в първите 24 часа след раждането

 

Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности ⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%, А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗

 

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

«Died Suddenly» “Внезапно почина“ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ БГ-СУБ) ОБНОВЕНА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

 

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от