0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

/
Положението към днешна дата в една снимка!

 

Какво е това 0,04%?

Пиша мнооооогооо бавно и моля да четете още по-бавноооооо!
Щото е важно да се разбере, дори от купените инФЛУенцъри, сороспии и мисирки всякакви.
Когато говорят цифрите и Боговете мълчат.
Даваме думата на първата цифра и тя е:
0,04%!
Пак пиша бавноооо 0,04%!
Запомнете тази цифра!

По всички надути, раздути, стъкмени и нагласени статистики – това излиза.
Вероятно истинската цифра е дори още
по-малка – към 0,02 до 0,03%.
Какво е това 0,04%?
Това е смъртността от страшната настинка. От вироЗа, с който не са спрели да плашат хората от година!
Някой да ми обясни как въз основа на тази цифра се обявява пандемия?
Или това си е истинска ПЛАНдемия?
Министърът на здравепогазването знае ли я?

ВИДЕО

Търси се главната причина за болестта

Един от любимите ми идиоми в английския език е: beat around the bush“ – шикалкавя и го увъртам, за да избегна неприятна за мен тема.
В момента сме в тази фаза – дрънкаме за ковиджусове, за нежелани реакции от тях и дори намекваме, че видите ли те можели да доведат до смърт (тихо да не чуе някоя набодена ковца, че може да й прилошее, ако осъзнае какво си е причинила), спорим за състава на ковиджусовете, на фалшивите тестове и т.н.
Имам лоша новина за вас! Това е симптомът на болестта. Трябва ни главната причина за болестта. Трябва да я назовем и да я премахнем, щото след година-две ще сме с нови симптоми! Главната причина според мен е, че шепа психопати използвайки правото си да създават шарени хартишки, имайки нашата вяра, че шарените хартишки имат стойност, си напазаруваха гъзоблизци, които в момента провеждат геноцид върху нас. В това видео англичаните са посочили сумите, с които са купени гъзоблизците на Острова. Ще е чудно да видим видео за нашите и отсега си залагам главата, че всички сороспии ще са включени там.
Какво мислите за главната причина, която е разболяла в момента човечеството?

ВИДЕО

  • Таня Тодорова

КАЦАРОВ ПРЕДИ СА $ТАНЕ МИНИСТЪР

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ПО ТЕМАТА

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

Последните данни на VAERS показват 400 000 увреждания след “ваксини“те за C0VID, официален доклад: по-малко от 1% се докладват! (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

 

https://www.openvaers.com/

 

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО)

Проф. д-р Сушари Бакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

Престъпления срещу човечеството: Правителството на Обединеното кралство публикува 21-вия доклад за нежеланите реакции към „ваксините“ за C0VID

⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ❗

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Ваксинно Разпръскване (ВИДЕО-БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.