10 научно потвърдени факта за ваксините, които задължително трябва да знаете

Извадки от научни източници разкриват какво е въздействието на ваксините върху човешкото здраве

Ние не сме за и против ваксините, а сме за това, децата да са здрави, както и всички хора. Смятаме, че всеки е в правото си да решава самостоятелно да се ваксинира или да не се ваксинира или да се заеме да повиши имунитета си по естествен начин.

След като е установено, че ваксините съдържат токсични вещества и изследванията показват, че тези токсични вещества водят до увреждане на здравето, че ваксините не са ефективни, а обратното – водят до големи проблеми, това означава, че те не трябва да се разпространяват.

СМИ почти нищо не правят, за да осветят потенциалната опасност от ваксините и тази липса на достатъчно информация, пречи на хората да вземат правилно информирани решения. Макар че има СМИ, които са склонни да признаят наличието на вредни добавки, като алуминий и формалдехид, но не могат адекватно да обсъждат реалните опасности и страничните ефекти, свързани с тях, да не говорим за липсата на позитивна историческа връзка между използването на ваксини и доброто здраве.

Десетте факта за ваксините са в резултат от изследването на редактора на «Natural News» Майкъл Адамс.
Всеки, който е решил да ваксинира себе си или децата си, трябва да е запознат с тази информация, за да е наясно за това, какво могат да направят ваксините с организма му.

Първи факт

 На основата на изследвания на Лари Тривиери-младши, последните данни показват, че обикновените детски ваксини водят до хронични алергични проблеми като екзема, ушни инфекции и астма. Макар това твърдение да е спорно, все повече учени и лекари твърдят, че повечето стандартни ваксини постоянно нарушават развитието на имунната система, създавайки почва за хиперчувствителни реакции към хранителни продукти и други разпространени вещества. „Алтернативна медицина, окончателно ръководство“, второ издание, Лари Тривиери-младши.

Факт 2

 Научните данни свързват ваксините с хроничната умора, автоимунните разстройства, СПИН, неспособност за обучение и други проблеми със здравето. Виера Шайбнер отбелязва, че ежегодното ниво на смъртността в Европа до 1940 г. от дифтерия е значително по-ниско – под 300 на един милион души. След тази дата, когато започват масовите ваксинации против болестта, последвали безпрецедентни епидемии от дифтерия при напълно ваксинирани хора. Масовите ваксинации против тетанус и коклюш също започнали в много страни през 1940 г. и се съпровождали с епидемии от т.нар. провокационен полиомиелит. „Съзнателното здраве: пълно ръководство за оздравяване с помощта на натурални средства“. Рон Гарнър.

Факт трети

 Докторът на медицинските науки Джеймс А. Ховънстайн твърди, че има убедителни доказателства, че развитието на имунната система след заразяването с обикновени детски болести я формира и я прави способна да се бори с инфекциите в бъдеще. Използването на няколко ваксини, които пречат на естествения имунитет, води до алергии и бронхиална астма. Изследване в Нова Зеландия показва, че при 23% от ваксинираните деца се развива астма в сравнение с нула процента при неваксинираните деца. „Ръководство на лекаря по натурални продукти за здравето“, д-р на медицинските науки Джеймс А. Ховънстайн.

Факт 4

 Ваксината против рубеола не дава пожизнен имунитет, както върши това леката естествена инфекция. 80% от наборниците в армията в едно изследване се заразили с рубеола четири месеца, след като били ваксинирани срещу нея.
Джоузеф Е. Марио твърди, че ваксините против едра шарка и тетанус са свързани със СПИН. Ваксините срещу свински грип предизвикват тежка парализа и сърдечно-съдова недостатъчност и довели до смъртта на 1600 души, ваксинирани през 1976 г. Ваксините предизвикват парализа на гръбначния мозък – синдрома на Гийен-Баре. И водят до смърт след години от рак или сърдечна недостатъчност. „Ръководство по борба със стареенето: енциклопедия на естественото здраве“, автор Джозеф Е. Марио.

Факт 5

 Когато се роди детето, веднага се ваксинира, а след това в течение на известно време получава още набор от ваксини. Официално се смята, че тези ваксини са лекарства. Но според Кевин Трюдо те са отрови, токсични химически вещества.
В организма на малкото дете се вкарват вируси, лекарства, химически вещества и болести. Имунната му система започва да действа съвсем по неестествен начин и става силно възприемчива към бактерии. Така на практика всяко дете получава инфекции, на първо място – ушна инфекция. Тези инфекции винаги са предизвиквани от ваксините. За да ги пребори, лекарят назначава допълнителни препарати – антибиотици. „Природните лекарства, за които не искат да знаете“, автор Кевин Трюдо.

Факт 6

 Вярата, че ваксините, включително и тези против грип, са премахнали смъртта от инфекционни заболявания през ХХ век, е широко разпространена. По думите на Дъглас Бремнер голяма част от намаляването на смъртността от инфекционни заболявания е обусловена от мерките в областта на общественото здраве, включително и подобряването на храненето и хигиената.
„Ваксините не са лишени от потенциална опасност. Ние и досега не знаем какви ще бъдат потенциалните дългосрочни последици от ваксинациите.“ – Дж. Дъглас Бремнер
„Преди да глътнете тази таблетка: защо фармацевтичната промишленост може да бъде вредна за вашето здраве“ – Дж. Дъглас Бремнер

Факт 7

 Многобройните ваксини, особено при новородени, са още един важен източник на въздействието на живака в детската възраст заради съдържащия се живак в консервант тиомерсал. Последиците от въздействието могат да варират от леки до тежки пороци в развитието, но дори малката степен неправилно развитие може да има неприемливи последици. „Тайните на здравето и храненето“, от доктора на медицинските науки Ръсел Л. Блейлък

Факт 8

 Изследователи от Университета Дюк в Северна Каролина издигнаха хипотезата, че специалната комбинация между пестициди, като фосфороорганични и карбаматни съединения, едновременно с разтворители, токсични метали и други химически вещества, които се съдържат във ваксините против сибирска язва и ботулизъм, които инжектирали на войници, можела да предизвика сериозни увреждания на нервната им система, отколкото всяко от тези вещества поотделно. „Токсичното претоварване: планът на лекаря за борба с болестите, предизвикани от химически вещества в хранителните продукти, нашите жилища и нашите медицински кабинети“ – д-р Паула Бейли-Хамилтън.

Факт 9

 Ваксината „дифтеткок“ може да предизвика синдром на внезапната детска смърт на 85% в периода от 1 до 6 месеца, както и рискът от 2-4-6-месечните ваксинации с тази ваксина.
Смъртността се увеличава осем пъти в трите дни след инжекцията. В едно изследване стигнали до извода, че 70% от смъртните случи при внезапната детска смърт се случили три седмици след ваксинирането с „дифтеткок“. „Ръководство по борба със стареенето: енциклопедия на естественото здраве“, Джоузеф Е. Марио

Факт 10

 Достатъчно голямо количество изследвания потвърждават, че аутизмът е резултат от детските ваксини.
Д-р Аллън Коен, лекар-еколог от Кънектикът, отбелязва: „Високо ниво на аутизъм и синдром на дефицита на внимание, не било наблюдавано преди прилагането на детските ваксини…“
Лекарят предполага, че може да съществува връзка между определени ваксини и възникването на високото ниво на аутизъм и синдром на дефицита на внимание. – „Пълна енциклопедия за естествено оздравяване: пълен списък от А до Z, с общи и хронични заболявания и техните доказани естествени методи на лечение“, д-р по философия Гери Нулем

Превод: издателство PACПEP

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

Как да се защитите, ако искат да ви ваксинират

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

Световната здравна организация, Центърът за контрол на заболяванията и фондът на Бил Гейтс са осъдени за машинации с ваксини

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Ваксините – Рак в инжекция

Робърт Кенеди-младши разобличи “плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Разкрития на вътрешен човек за ваксините (ИНТЕРВЮ)

Световната здравна организация – Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението

Установено е, че ваксини за тетанус имат добавен стерилизиращ химикал, за да се извършва расов геноцид срещу африканци

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times