11 факта за К19, които медиите и фармафията няма да ви кажат (+ ВИДЕО)

/

1. Неоспорим медицински факт е, че никой НИКОГА не е успял да изолира „вируса“ в чист вид. Всеки уважаващ себе си медицински работник, лабораторен лекар, лаборант и/или вирусолог ще потвърди този НАУЧЕН факт.
2. Всички картинки на „топче с шипчета“ са рисувани на фотошоп. Лесно проверим факт.
3. Така наречените „тестове“ улавят фрагменти от ЧОВЕШКО, а не „вирусно“ РНК. По-точно 18-базова секвенция в 8-ма хромозома. Затова учените казват, че „вирусът“ има променливо РНК.
4.Най-вероятно „вирус“ не съществува, а става въпрос за енергия, която причинява тези симптоми – химическа, електромагнитна, йонизираща или друга.
5. В този смисъл не е коректно да се казва, че маските предпазват или НЕ предпазват от „вируса“, тъй като „вирус“ няма и не може да е нито по-малък, нито по-голям от отворите в тъканта на маската.
6. Тъй като не съществува надежден тест, който да покаже кой е носител на измисления „вирус“, нито един „тест“ не е одобрен от регулаторните агенции – като FDA в САЩ.
7. Ето защо на САМИТЕ ТЕСТОВЕ пише, че НЕ могат да бъдат използвани за диагностика на това кой е „носител на вируса“ или кой не е.
Всички „тестове“, които СЗО задължава България да ползва, са инструменти за генетичен анализ.
8. Във всички страни, в които са взети 100% от ДНК пробите на населението, вече не е необходимо да ги лъжат, че „има опасен вирус“ и че „трябва да ги тестват“. Затова в Швеция, Исландия и др. (където са взети 100% от ДНК пробите), не се прилагат строги мерки срещу „вируса“ и няма брифинги на НОЩ. В Китай също вече не ги лъжат, че има „вирус“, направо им казват да си дават ДНК пробите.
9. А в страни, в които все още не е завършил процесът на МАСОВО ДНК ТЕСТИРАНЕ, се налага да се всява страх и паника в населението, ежедневно да се излъчват снимки с епруветки с кръв, да се залива с новини ‚“за нови огнища на заразени“, „яко ще измрем“, „чували с трупове“ и т.н
10. Себастиян Курц в австрийския парламент каза: „Трябва да всяваме още повече страх и паника по медиите, защото австрийците не вярват в корона-вируса“.
11. Когато измамата К-вид се разкрие, всички участници в това престъпление срещу човечеството ще бъдат съдени.

  • Дарина Йорданова, ФБ

ВИДЕО

ОЩЕ ЕДНО ВИДЕО ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО