11 000 страници с доказателства по значително 5G дело срещу Федералната комисия по съобщенията (FCC) – (ДОКУМЕНТИ НА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

След като FCC миналия месец не откри доказателства за вреда, причинена от безжичната технология, Children’s Health Defense и други групи заведоха дело – и включват 11 000 страници доказателства, опровергаващи заключението на комисията

От десетилетия на обществеността се казва, че няма доказателства, че безжичните технологии са вредни. Исковете за вреди от 5G бяха отхвърляни като „теория на конспирацията“.

Значителното дело срещу Федералната комисия по съобщенията (FCC) оспорва тези твърдения и твърди, че вредата е доказана и че съществува епидемия от болести.

Наскоро водещите организации за защита на околната среда и здравето, които заведоха делото, представиха 11 000 страници доказателства в подкрепа на своите твърдения. (Връзки към доказателствата са предоставени по-долу).

Делото се гледа от Апелативните съдилища на САЩ в окръг Колумбия. Устните спорове са насрочени за 25 януари в 9:30 ч. EST. Публиката може да го слуша в YouTube (United States Court of Appeals for the DC Circuit).

През декември 2019 г. FCC приключи разследване, инициирано през 2013 г., в което комисията поиска от обществеността да предостави коментари към документацията на запитването дали FCC трябва да преразгледа своите здравни насоки от 1996 г. за радиочестотното (RF) излъчване, излъчвано от безжичните устройства и инфраструктурата.

Около 2000 коментара – изключително голям брой – бяха подадени във FCC. Тези коментари са подадени от учени и научни организации, като BioInitiative и EMF Scientist, от лекари и медицински организации, от градове като Бостън и Филаделфия и от стотици лица, включително родители на деца, които са получили увреждания от тази технология. Коментарите се позовават на хиляди проучвания, показващи ясни и задълбочени доказателства за вредата.

Въпреки това, заповедта на FCC, публикувана на 4 декември 2019 г., заключава, че няма доказателства, че безжичната технология причинява вреда и няма нужда да се преразглеждат насоките. Решението на FCC не предостави анализ на науката, пренебрегна доказателствата за боледуването и не защити решението си с доказателства.

Вследствие бяха заведени два дела срещу FCC. Едно от Екологичният здравен тръст и Потребителите за безопасни клетъчни телефони, и друго от Children’s Health Defense и допълнителни вносители, включително проф. Дейвид Карпентър, който е съредактор на BioInitiative Report, най-изчерпателния преглед на науката от 29 водещи учени и експерти в областта на общественото здраве.

Към случая на Children’s Health Defense се присъединиха и лекари, които виждат болестта в своите клиники и родители на деца, които са се разболели от лъчевата болест. Един ищец е майка, чийто син умира от глиобластом (мозъчен тумор).

Вносителите на делата за Екологичният здравен тръст и Children’s Health Defense подават съвместни доклади. Те твърдят, че като се вземат предвид огромните доказателства, представени в досието на FCC, и тъй като в заповедта на FCC липсват доказателства за мотивирано вземане на решения, FCC е нарушил Закона за административните процедури и че решението на комисията е капризно, произволно, злоупотреба с дискретността и не се основава на доказателства.

Вносителите на петицията също така твърдят, че FCC е нарушил Закона за националната политика в областта на околната среда (NEPA), тъй като Агенцията не е взела предвид въздействието на решението върху околната среда и не е спазила Закона за далекосъобщенията от 1996 г. (TCA), тъй като не е взела предвид въздействието на решението си за общественото здраве и безопасност.

Откриващото резюме е подадено от вносителите на петицията на 29 юли 2020 г. FCC подава своето резюме на 22 септември 2020 г.; и вносителите на петицията подадоха своя отговор на 21 октомври 2020 г.

Съдът разпореди, че в устните доводи, насрочени за 25 януари, само един адвокат ще представи делото за всички вносители. Той отдели 10 минути за устни спорове за вносителите на петиции, както и за FCC.

Екологичният здравен тръст и Children’s Health Defense се договориха адвокатът на вторите Скот Маккалъ, бивш помощник на главния прокурор на Тексас и опитен адвокат по телекомуникациите и административното право, да представи общия аргумент на вносителите.

Съставът от трима съдии в Апелативния съд на САЩ за окръг Колумбия, който ръководи делото, включва уважаемата Карън Хендерсън, Патриша Милет и Робърт Уилкинс.

Екологичният здравен тръст се представлява от адвоката Едуард Б. Майерс, който се намеси в успешното дело срещу FCC със Съвета за защита на природните ресурси (NRDC) и няколко индиански племена, когато съдът потвърди значението на NEPA в производството на FCC.

NRDC подаде кратко съобщение по делото. Кратка справка беше подадена и от Института по строителна биология и от изпълнителния директор на телекомуникационната индустрия Джо Сандри. Краткото изказване на Сандри включва изявление на д-р Линда Биренбаум, директор на Националния институт за екологични и здравни услуги (NIEHS) от 2009-2019 г., в което се посочва, че са установени доказателства за канцерогенни ефекти на безжичните технологии.

Доказателствата, посочени по делото, показват дълбоки вредни ефекти и широко разпространено заболяване от безжичната технология. Доказателствата (наречени „Съвместно приложение“) бяха подадени наскоро и включват 11 000 страници с научни и човешки доказателства, но те са само върхът на айсберга.

В този тип случаи могат да се използват само доказателства, които са били предоставени в описа на FCC. Има много доказателства, които не са представени.

Съвместното приложение съдържа 440 документа. Само съдържанието е 54 страници. Поради огромния обем доказателства той трябваше да бъде разделен на 27 тома. Съдът изисква седем комплекта от Съвместното приложение, следователно 189 папки, съдържащи приблизително 500 страници, са изпратени до съда. Разходите за печат и доставка за Съвместното приложение възлизат на повече от 15 000 щатски долара.

Съвместното приложение включва препратки към хиляди рецензирани научни изследвания, показващи увреждане на ДНК-то, репродуктивни увреждания, неврологични ефекти като ХРНВ (Хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието) и лъчева болест, което изглежда е най-широко разпространената проява на вреди от безжичните технологии.

Доказателствата показват ефекти върху мозъка, включително нарушен кръвен поток и увреждане на кръвно-мозъчната бариера, когнитивни проблеми и проблеми с паметта и ефекти върху съня, производството на мелатонин и митохондриални увреждания. Установен е и причинно-следственият механизъм на вредата. Оксидативният стрес, механизъм на увреждане, който може да доведе до рак, неракови състояния и увреждане на ДНК-то, е открит в 203 от 225 проучвания.

За разлика от изявленията в бранша, както по-голямата част от проучванията, така и тежестта на доказателствата не оставят съмнение, че вредата е доказана.

Съвместното приложение също включва доклади на водещи експертни учени като BioInitiative Report; мнения на медицински асоциации като Калифорнийската медицинска асоциация и Американската академия по педиатрия; призиви на водещи учени експерти; Доклади на правителствени агенции на САЩ – Съвета за достъп на САЩ, NIBS, Министерството на вътрешните работи, Военноморските сили на САЩ, военните, Агенцията за опазване на околната среда на САЩ; правителствени проучвания, включително скорошната Национална програма по токсикология (NTP), проучване на стойност 30 млн. долара, което открива ясни доказателства за рак и увреждане на ДНК-то; както и признание за вреда от американски правителствени агенции и учени, противоречащи на позицията на FCC.

През декември 2020 г. Националната академия на науките, инженерството и медицината (NAS) публикува доклад, в който определя, че най-вероятната причина за симптомите, претърпени от американските дипломати в Куба и Китай, са радиочестотните (безжични) оръжия. NAS беше назначена от Държавния департамент. Докладът се позовава на голяма част от същите доказателства, подадени по делото срещу FCC.

Националната академия на науките, инженерството и медицината покани проф. д-р Беатрис Голомб, M.D., Ph.D., да го представи на комисията. Докладът на Голомб за 2018 г. (Diplomats’ Mystery Illness and Pulsed Radiofrequency/ Microwave Radiation Beatrice Alexandra Golomb, MD, PhD) беше първият, който показа, че импулсният RF е най-вероятното обяснение за симптомите на дипломатите. Тя посочи, че дипломатите вероятно страдат от същото състояние, което изпитват нарастващите сегменти от населението от безжичните технологии, известни като лъчева болест/ микровълнова болест/ електрочувствителност. В случая е посочен документа на Голимб.

Стотици препоръки на хора, които са се разболели като дипломатите и изявления на лекари, бяха подадени в описа на FCC. Вносителите на петицията твърдят, че насоките на FCC, които отричат болестта, се използват за отказ от настаняване на пострадалите в нарушение на Закона за американците с увреждания.

Въпреки това, FCC отрече доказателствата, болестта и не разгледа въпроса за настаняването. За тези, които са пострадали, този случай има дълбоки последици.

„Екологичният здравен тръст работи повече от десетилетие, за да защити обществеността от радиочестотната радиация, свидетелства пред Конгреса (Environmental Health Trust) и публикува критични изследвания (PEER REVIEWED SCIENCE) за това защо децата са по-уязвими“, каза д-р Девра Дейвис, Ph.D., MPH, президент и основател на Екологичният здравен тръст. „FCC игнорира нашите обширни изявления пред FCC през годините, които ясно документират вредата. Както ни учи наследството от олово, азбест и тютюн, този въпрос заслужава незабавното внимание на нашето федерално правителство, за да защитим здравословното бъдеще на нашите деца.”

„Това е значително дело и е от изключителна важност за Children’s Health Defense, която работи безмилостно за премахване на епидемията от болести при децата“, каза председателят на организацията Робърт Ф. Кенеди младши. „Американската общественост е лошо обслужвана от FCC. Насоките на FCC са от десетилетия и се основават на научни предположения, за които е доказано, че са неверни. Неуспехът и пренебрегването на общественото здраве личат от нарастващите и широко разпространени състояния, включващи мозъчни увреждания, обучителни трудности и множество сложни неврологични синдроми.”

Кенеди добави: „Преобладаващите експериментални и човешки доказателства, които FCC игнорира, не оставят съмнение, че безжичните технологии са основен фактор, допринасящ за тази епидемия. FCC показа, че нейният основен интерес е да защити телекомуникационната индустрия и да увеличи максимално нейните печалби, а позицията й, изложена в резюмето й, е просто незащитима.”

Устните аргументи са последният етап от това дело. След изслушването остава само да се изчака решението на съда, каза Дафна Таховер, директор на проекта “Стоп на 5G и вредите от уайерлеса” на Children’s Health Defense, която инициира и ръководи делото за Children’s Health Defense. „Вложихме значителни ресурси в този случай и всички работихме много усилено през последните 13 месеца. Ние вярваме, че имаме сериозен аргумент. Сега зависи от съда. Както каза Уилям Уилбърфорс, който се бореше с робството: „Може да изберете да погледнете в другата посока, но никога повече не можете да кажете, че не сте знаели“.”

Линковете към 27-те тома на Съвместното приложение:

Източник: Children’s Health Defense 
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

СВЪРЗАНА СТАТИЯ, ДОПЪЛНЕНИЕ

БЕЛ.РЕД;

Въпреки стотици, а може би и хилядите статии на световноизвестни УЧЕНИ за вредата от 5G на 14.03.2020 г. управляващата ИЗМЕТ използвайки контролавируса и овчекоронодушната паника без никой да разбере тихомълком прокара и ИЗГЛАСУВА изграждането и поддръжката на 5G мрежата у нас, която НЯМА да изисква разрешение и НЯМА да подлежи на регулация в България!

Смъртоносната 5G мрежа създадена в Израел ще се ползва за стерилизация, контрол на масите и депопулация. В статията има множество изследвания на учени, които доказват, че микровълновата радиация унищожава човешката репродукция. 5G мрежата е създадена в Израел, но е забранено да се ползва там.

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Съдят Pfizer – Патент за дигитален контрол на тестваните и инжектираните за СОVID чрез 5G мрежата и суперкомпютър: Заразяването с СОVID е ставало чрез наночастици и РНК инжектирането също се прави с наночастици и РНК (ПАТЕНТИ+ВИДЕО-БГ СУБ)

Още малко инфо за „ваксиналната“ вакханалия с биологичното оръжие, базирано на иРНК наноплатформа, разработена от DARPA

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

Поредната “конспирация“ отива в коша.. Документ на Pfizer потвърждава наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни