215 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Двеста и петнадесет научни институции и лаборатории от цял свят, увлечени в дивото преследване на „невидимия яростен метафизичен и мистичен враг“ и двата милиона долара, а награда, отново потвърдиха, че

SARS CoV-2 СОVID-19 НЕ СЪЩЕСТВУВА

Все още го няма.

Техният брой нараства с всеки изминал ден, въпреки „невижданата“ в човешката история зверска пандемия, която предполага най-богатия вирусен бульон на всички времена.

Да живее антиквантовата всевирусна пандемекстатична теория на безкрайната относителност и нейния пророк Билберт Гейтщайн. Пространството се огъва, виру$ът – не.

Защо умират хора? Е, на тоя въпрос очакваме лекарите да отговорят.
Защо умират хора? Май математиците ще кажат.
Защо умират хора? Изглежда политиците ще знаят.
Защо умират хора? Можем да попитаме статистиците.
Защо умират хора? „Модерната медицинска наука“ е насреща.
Защо умират хора? Може би са им малко сертификатите, а?
Защото след две години сарсковдве все още го няма и всичко свързано с него е измама. Нека го покажат и ще говорим! Но към тоя момент липсва предмет на разговора.

Последният път, когато публикувах този линк в него се съдържаха отговорите на 87 лаборатории и институции от цял свят, които признават, че не разполагат с научна публикация, потвърждаваща изолиран, пречистена, култивиран и лабораторно обработен сарсковдве.

За две години най-финансираната каста не е способна да направи най-нужното за спасението от някаква измислена пандемия – да намери причината за така наречената „болест на царя“ – коронната болест. След като няма нов вирус вече две години, щото няма, значи няма нова болест през тия две години. Няма нов вирус.

Няма щамове, няма видове, няма серотипове, няма такава болест и няма умрели от тоя вирус, защото него го няма. Няма омикрони, делти и ламбади. Който казва, че има да бъде така любезен и да извади лабораторно доказателство, както е надлежно по законите на добросъвестната наука!

Не е възможно да умрете от тухла , паднала на главата ви, ако няма тухла. Може да се умре от железопътна релса, може от кофти хирург, може от изстрел с пистолет, отровни гъби или зла тъща, но при липса на тухла, смърт от тухла няма как да се случи, просто защото тухла няма. И би било много тъпо, ако ритнат в челото от кон бъде обявен за жертва на падаща тухла. При наличието на практически неограничените възможности и вероятности за умиране ние да се оглеждаме за тухли и да се чудим защо, по дяволите хората умират от тухли, като няма наоколо тухли, е това е бездната на интелектуалната, академичната и медицинската тъпота, негодност и безсрамие.

Да ме прощават професорите, академиците и доцентите, но след две години изразходване на чудовищни по размер средства, все още да не е определена причината за смъртта на хората в болниците поведението на медицинската и каста може да бъде окачествено, като съвършена непригодност. Повтарям, „смъртта на пациентите в болниците“.

Продължението е още по-тъпо. След като беше наджасана невъобразима част от невежото уплашено човечеството с течности, които не са дори експериментални, защото тази масова инжекционна лудост съвсем не е клиничен експеримент, поради причината, че не се спазват никакви изисквания за провеждане на клиничен експеримент, да се твърди, че инжектираните умират сарсковдве е съвсем ненормално и безгранично тъпо.

Значи. Вирус все още няма. Няма. Инжектираните може да умират от всичко. Имунната система не е имунна система. Тя е част от един агрегат, който осигурява нормалното функциониране на живота в едно тяло. Всичко е едно, и ако някой идиот, получил едностранчиво образование ви убеждава, че ще научи вашата имунна система да се бори с нещо недоказано, неоткрито, несъществуващо, нереално, значи тоя човек или е ужасяващо невеж, или е отвратителен измамник. Централната нервна система, периферната нервна система, кръвоносната система, лимфната циркулация, микробиомът, ендокринната система, имунната система, телесните течности и тъкани са едно цяло и един такъв екстремен експеримент нанася щети навсякъде, като в повечето случаи щетите са интерпретирани, като имунен отговор срещу неизвестен причинител на неясна болест.

Да ви обясняват, че в тялото ви има „антитела“, което е следствие на умно предизвикан имунен отговор срещу неоткрит вирус е гротескна лъжа. Ако запитате един имунолог какво означава наличието на „антитела“ той няма да може да ви отговори адекватно и точно. Антитела, които не са антитела, а са си тела, които са част от вашето тяло се появяват, когато има някакъв инфекциозен процес или когато има умиращи вследствие клетъчната регенерация клетки. Или е имало инфекциозен процес. Или оздравявате. Или сте оздравели. Или сте заразни. Или не сте заразни. Илииииии. Наличието на така наречените „антитела“ не означава нищо. Или още по-зле. Може да означава всичко. Наличието или отсъствието на „антитела“ не е гаранция за защита, още повече след инжектиране в тялото изключително агресивна спрямо тъкани и телесни течности субстанция.

Пак напомням, че няма вирус. Винаги ще напомням, че медицинският и академичен свят не разполага с доказана причина за някаква нова болест. Инжекционна течност, съдържаща всякакви неизвестни адюванти или добавки неизбежно ще предизвика някакъв инфекциозен процес, защото на практика тялото ви е отровено и полага всички усилия да ви предпази живи. Дори самото убождане предизвиква някаква имунозащитна реакция. Това не означава, че сте защитени срещу несъществуващ вирус, просто защото първо вирус няма и съответната инжекция няма как да е технологично конструирана и второ, защото това, което са ви поставили в тялото има за цел именно да предизвика инфекция. Тя ви разболява и за жалост никой, ама никой няма представа какво се случва в тялото ви. Има предположения, има съжаления, затова че не са се били сетили и прочее академични дивотии, които не спират да взимат жертви, и това е само началото на неизбежната предстояща трагедия. В тази статия са изложени опасения, факти и индикации за неизбежната имунна недостатъчност вследствие на това организирано безумие.

В случая с тия инжекционни серуми проблемът е още по-сериозен, защото всички инжектирани се разболяват. Ако не се случи веднага, то това ще се случи на по-ранен или по-късен етап и това е неизбежно, или както казва Алекс Брансън „Недефинираният и неконтролиран автоимунен отговор към коронавирусния шипов протеин може да произведе вълна от антитела, наречени антиидиотипни антитела или Ab2s, които продължават да увреждат човешкото тяло дълго след като Sars-Cov-2 или шиповият протеин са елиминирани от предизвиканите от инжекцията антитела“.

Много е странно как така експерименталистите не са били в състояние да предвидят, че превръщайки човешкото тяло в саморазболяващ се организъм, той ще започне да се самоунищожава. В настоящия случай се наблюдава именно това – Синдром на Предизвикана Имунна Недостатъчност, познато още, като СПИН.
1) 👉 https://bit.ly/3D4IOju
2) 👉 https://bit.ly/3o7tXR8

В това изследване, публикувано в Lancet се проследяват ваксинирани и неваксинирани 1,6 милиона души за девет месеца в Швеция. То показва, че защитата срещу симптоматичен COVID-19 намалява с времето, така че на шест месеца някои от най-уязвимите ваксинирани групи са изложени на по-висок риск от техните неваксинирани връстници.

Лекарите наричат ​​това явление при многократно ваксинираните ‘имунна ерозия’ или ‘придобит (предизвикан) имунодефицит’, което обяснява високата честота на миокардит и други постваксинални заболявания, които ги засягат по-бързо или по-бавно, причинявайки смърт или хронични заболявания.

В това изследване ще прочетете информация, от която ще ви се изправи косата. Ще разберете как имунната ерозия в резултат на инжекциите довежда до нулева защита срещу сарснамкоси до 13 седмици след поставянето на първа доза. След поставяне на втора доза защитата намалява още повече, като това намаляване не се задоволява да стигне нулева ефективност на инжекцията. Влошаването на имунната защита преминава в отрицателни стойности и от ефективна в първите месеци, инжекцията предизвиква отрицателна ефективност или вече не е небезопасна, тоест в опасна. Пак повтарям, че няма вирус. Каква защита и срещу какво защита, никой не може да твърди. Сигурно е, обаче, че има изключително агресивна намеса в хомеостазата и спасение от последствията много трудно може да бъде намерено, просто защото в тоя медикалистки хаос никой не знае какво се случва и отново ставаме свидетели на демонстрация на теоретични и хипотетични конструкции, които водят до жертви.

Думам ви, това не е шега работа. Участващите в това безумие ще берат ядове. Познавам цели семейства, които в момента са карантинирани с тежки симптоми, но „го карат леко“, кашлят като магарета и са се оцъклили подобно жабата във врящата вода, мислейки си, че са спасени.

При всички, посочени по-горе факти и последствия от инжекциите, да се говори, че така наречените „вак$инирани“ се разболяват от омрикон, делта, ламбата, флурона, фанта и делтакон и други ненаучни простотии е абсолютно неадекватно и съвършено ненаучно. Няма падащи тухли, просто, защото няма тухли, а инжектираните участват в престрелка, в която нямат право да употребяват никакво оръжие.

Пак се връщам на първата хипервръзка. Там са всички ония 214 безпределничещи и измамни научни фантоми, които продължават да не показват нито виру$, нито щандове, нито щрангове, нито серотипи, нито спайк протеини. Нищо. Сега, обаче поне е ясна причината да умират хора и това са инжекциите.

Мнозина казват, че нищо им няма след инжекциите. Това е най-наивната самозаблуда, защото рано или късно пристига елегантно облеченият младеж и носи сметката, която следва да бъде платена.

  •  Димчо Димов

ИЗТОЧНИК В ОРИГИНАЛ👇

ДОКУМЕНТИ

FOIs reveal that health/science institutions around the world (215 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever

АЛТЕРНАТИВЕН ИЗТОЧНИК, АКО СВАЛЯТ САЙТА👇

FOIs reveal that health/science institutions around the world (211 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

«Bиpуcът» нe e изoлиpaн❗

Какво тогава има във «вaкcини»тe❓

ПО ТЕМАТА 👇

Край на споровете за произхода на COVID-19! Той е изкуствено създаден в САЩ през 2015 г.

САЩ си признаха, че са създали биологичното оръжие «SАRS-СoV-2 — «СOVID-19» всички замесени в България на съд!

Биологичното оръжие СОVID-19 на САЩ: Финансирана от Пентагона НПО прикрива произхода на SARS-CoV-2

Министерството на отбраната на САЩ е подписало договор за изследване на СОVID-19 с компания в Украйна 3 месеца преди да се разбере, че съществува

Още една теория на конспирациите стана реалност ❗️Група германски учени заявиха, че са открили доказателства за лабораторен произход на «SАRS-СoV-2 – «СOVID-19»

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

COVID19

• COV = Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация)
• ID = Identity (Документ за самоличност)
• 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект)

Или национален документ за самоличност със сертификат за ваксинация и следене чрез ИИ

Чували ли сте за вирус с

електромагнитни излъчвания❓👇

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

 

Имайте предвид, че май месец ако (като) се подпише споразумението със СЗО тогава никой няма да може да се защити от задължително «ваксини»ране, защото ще е облечено в закон! Поради тази причина ви моля споделете тази статия максимално👇🏻

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО