18 правила за лечение

18 ПРАВИЛА ЗА ЛЕЧЕНИЕ, КОИТО РАБОТЯТ НЕ ПО-ЗЛЕ ОТ ЛЕКАРИ И ЛЕКАРСТВА

Съществува направление в медицината, според което всички болести в някаква степен имат психосоматична природа. Това означава, че за да се излекува човек, първо трябва да даде на разума си правилна настройка. А разумът ще насочи тялото да активизира естествените лечебни сили на организма.

1. Водете спокойни, необременителни разговори с приятели и близки, тъй като тогава се извършва взаимен обмен на енергии, които нормализират вашето състояние.

2. Вечер слушайте спокойна отпускаща музика, през деня – радостна и ритмична; можете да пеете и танцувате.

3. Визуализирайте се здрави. Например си представете, че след три дни ще сте здрави, бодри, смеещи се и се намирате на някоя улица в ясен слънчев ден.

4. Изпивайте по половин литър чиста вода сутрин, на обяд и вечерта. Пиейки, изричайте фразата „Аз съм здрав, излекуван съм“.

5. Правете физически упражнения – клякане, лицеви опори, упражнения с леки гири, бягане, ходене на място.

6. Правете самомасаж. Най-лесната методика е да разтривате на сухо голото тяло с ръце, докъдето можете да стигнете. Наблегнете на стъпалата, гърдите, главата, шията и областта на болния орган.

7. Яжте малко – по 5-7 пъти на ден. Най-добра е домашната храна. Помнете, че чаят, кафето и алкохолът свиват съдовете.

8. Легнете си за спане в 22 часа; ставайте в пет часа. Преди да заспите, си казвайте, че тръгвате в страната на изцелението, където ще ви помогнат да се излекувате. На обяд спете по един час.

9. Медитирайте по следния начин. Настанете се удобно, потопете се в състояние на покой и 5-10 минути постоянно повтаряйте: „Нека всички да бъдат здрави и всичко да им е наред“. Думите трябва да са искрени.

10. Научете се да дишате правилно. Издишването да бъде 2-3 пъти по-дълго от вдишването. Дишайте бавно, равно и свободно, без блокажи.

11. Не говорете и дори не мислете за болестта си, просто я изхвърлете от главата си.

12. Обливайте се с хладка вода. Първите два дни – само стъпалата, следващите – обливайте тялото нагоре, докато стигнете до главата. По времето на водните процедури мислете за изцелението си.

13. Един ден седмично гладувайте. Преди деня с гладуването си повторете „Нека моето постене ми донесе здраве“.

14. Напълно изключете телевизионни предавания, които излъчват негативна информация. Мислете само за хубаво.

15. По-често бъдете сред природата. Ако нямате такава възможност, гледайте през прозореца небето и облаците.

16. Молете Бог за помощ.

17. Направете недълбоко вдишване и го задръжте. Когато почувствате първите позиви да издишате, си повторете „Аз съм здрав“.

18. Направете си списък с целебни фрази и ги повтаряйте всеки ден, често и по много пъти. Например: „Аз съм отворен за целебната енергия. Моето сърце е здраво и работи перфектно“.

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена