2 неща, които медиите не ви казаха и никога няма да ви кажат относно одобрената от FDA течност на Pfizer

2 неща, които мейнстрийм медиите не са ви казали за одобрението на FDA за ваксината на Пфайзер

В понеделник Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) одобри (https://www.fda.gov/media/150386/download) заявлението за лиценз за биологични лекарства за ваксината Comirnaty на Pfizer (https://www.fda.gov/media/151710/download).

Пресата съобщи, че задължителните ваксини вече са законни за военните, здравните работници, студентите и служителите в много отрасли. Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио вече изисква ваксината за всички преподаватели и училищен персонал. Пентагонът (Pentagon to mandate COVID-19 vaccine, as Pfizer is approved) продължава да изпълнява мандата си за всички военнослужещи (Will Military Mandate COVID Vaccines? Know Your Rights).

Но има няколко странни аспекта в одобрението на FDA, които ще се окажат объркващи за тези, които не са запознати с широкото разпространение на регулаторното завладяване на FDA или с дълбочината на цинизма на агенцията.

Първо, FDA признава, че макар Pfizer да не разполага с достатъчни запаси от новолицензираната ваксина Comirnaty, има „значително количество“ от ваксината на Pfizer-BioNTech за COVID, произведена по силата на разрешение за спешна употреба (EUA) (Emergency Use Authorization), която може да се използва.

FDA постановява (August 23, 2021), че ваксината на Pfizer-BioNTech по разрешението за спешна употреба трябва да остане нелицензирана, но може да се използва „взаимозаменяемо“ (вж. страница 2, бележка 8 под линията) с новолицензирания продукт на Comirnaty.

Второ, FDA посочи, че както лицензираната ваксина на Пфайзер Comirnaty, така и съществуващата ваксина са „юридически различни“, но обяви, че разликите между тях не „влияят на безопасността или ефективността“.

Има огромна разлика в реалния свят между продуктите, за които е издадено разрешително за употреба, и тези, за които FDA е издала пълен лиценз. Продуктите с разрешение за спешна употреба са експериментални (Investigational New Drug (IND) Application) съгласно законодателството на САЩ.

Както Нюрнбергският кодекс (THE NUREMBERG CODE ), така и федералните разпоредби предвиждат, че никой не може да принуди човешко същество да участва в този експеримент. Съгласно раздел 21 от Кодекса на САЩ 360bbb-3(e)(1)(A)(ii)(III) (21 U.S. Code § 360bbb–3 – Authorization for medical products for use in emergencies), озаглавен „разрешение за медицински продукти за употреба при спешни случаи“, е незаконно да се отказва на някого работа или образование, защото отказва да бъде обект на експеримент. Вместо това потенциалните реципиенти имат абсолютното право да откажат ваксини с разрешение за спешна употреба.

Законите на САЩ обаче позволяват на работодателите и учебните заведения да изискват от учащите и работниците да приемат лицензирани ваксини.

Лицензираните ваксини с разрешение за спешна употреба имат извънредна защита от отговорност съгласно Закона за обществената готовност и подготвеност от 2005 г. (Public Readiness and Emergency Preparedness Act). Производителите на ваксини, дистрибуторите, доставчиците и правителствените плановици са освободени от отговорност. Единственият начин, по който пострадалата страна може да заведе дело, е да докаже умишлено нарушение и ако правителството на САЩ също е завело изпълнително дело срещу страната за умишлено нарушение. Никога не е имало подобен иск, който да е бил успешен.

Правителството е създало изключително оскъдна програма за обезщетение – Програмата за обезщетение на увреждания от контрамерки (Countermeasures Injury Compensation Program (CICP)) – за обезщетяване на увреждания, причинени от всички продукти с разрешение за спешна употреба.

Пестеливите администратори на програмата са компенсирали под 4 % от подателите на петиции до момента (Aggregate Data as of August 2, 2021) – и нито едно увреждане от ваксина за COVID – въпреки факта, че лекари, семейства и пострадали от ваксини са съобщили за повече от 600 000 увреждания от ваксината за COVID (13,000 Deaths, Nearly 600,000 Adverse Events Reported After COVID Vaccines, as Debate Heats Up Over Boosters).

Поне засега ваксината на Pfizer Comirnaty няма щит за отговорност. Флаконите на марковия продукт, на чийто етикет е изписано „Comirnaty“, са обект на същите закони за отговорност за продукти, както и другите продукти в САЩ.

Когато Консултативният комитет по имунизационни практики към Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) включи дадена ваксина в задължителния график, детската ваксина се ползва с богата защита от гледна точка на отговорността.

Но лицензираните ваксини за възрастни, включително новата Comirnaty, не се ползват с никакъв щит за отговорност. Точно както при експлодиращия автомобил пинто на Ford или хербицида Roundup на Monsanto, хората, пострадали от ваксината Comirnaty, могат да подадат иск за обезщетение.

И тъй като възрастните, пострадали от ваксината, ще могат да докажат, че производителят е знаел за проблемите с продукта, наградите на съдебните заседатели могат да бъдат астрономически високи.

Поради това Пфайзер едва ли ще позволи на американците да приемат ваксината Comirnaty, докато не успее по някакъв начин да си осигури имунитет за този продукт.

Предвид това признанието на FDA в писмото за одобрение, че няма достатъчно запаси от лицензираната Comirnaty, но има изобилие от тази с разрешение за спешна употреба, разкрива „одобрението“ като цинична схема за насърчаване на бизнеса и учебните заведения да налагат незаконни изисквания за инжекциите.

Ясният мотив на FDA е да даде възможност на Pfizer бързо да разтовари запасите от ваксина, която науката и Системата за докладване на нежелани реакции при ваксините (VAERS) (https://vaers.hhs.gov/) са разкрили като необосновано опасна и която вариантът делта е направил остаряла.

Американците, на които е казано, че ваксината за COVID на Пфайзер вече е лицензирана, разбираемо ще приемат, че изискванията за ваксина за COVID са законни. Но през следващите няколко седмици, когато настъпват много крайни срокове за изпълнение на училищните мандати, ще бъдат налични само ваксини с разрешение за спешна употреба, за които никой не носи реална отговорност.

Изглежда, че FDA целенасочено подвежда американските граждани да се откажат от правото си да откажат експериментален продукт.

Макар че медиите разтръбиха, че FDA е одобрила ваксините за COVID, FDA не е одобрила ваксините на Pfizer-BioNTech, нито някоя ваксина за COVID за възрастовата група от 12 до 15 години, нито бустерните дози за когото и да било.

FDA не е лицензирала нито една ваксина на Moderna, нито една ваксина на Johnson&Johnson, така че по-голямата част от ваксините, налични в САЩ, ако не и всички, остават нелицензирани продукти с разрешение за спешна употреба.

Ето какво трябва да знаете, когато някой ви нареди да приемете ваксината: Поискайте да видите флакона. Ако е написано „Comirnaty“, това е лицензиран продукт. Ако на него пише „Pfizer-BioNTech“, това е експериментален продукт и съгласно 21 U.S. Code 360bbb имате право да откажете (21 U.S. Code § 360bbb–3 – Authorization for medical products for use in emergencies).

Ако е на Moderna или Johnson&Johnson (продавана като Janssen), имате право да откажете.

Агенцията за контрол на храните и лекарствата играе с американската общественост на „примамка и подмяна“ – но ние не сме длъжни да се съгласяваме. Ако не е написано „Comirnaty“, не ви е предложена одобрена ваксина.

[бел. прев. – „примамка и подмяна“ е форма на измама, която се използва при продажбите на дребно, но и в други случаи. Първо, клиентите са „примамени“ от търговците, които рекламират продукти или услуги на ниска цена, но когато посещават магазина, откриват, че рекламираните стоки не са налични, или пък клиентите са притиснати от продавачите да разгледат подобни, но по-скъпи стоки („подмяна“).]

От Робърт Ф. Кенеди-младши и д-р Мерил Нас
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

САЩ одобриха тромбсината на Pfizer

 

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините са медицински холокост (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши разобличи “плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

Робърт Кенеди-младши: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната! (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши публикува статията “Глобалистката програма за ваксиниране на Гейтс: Вариантът за задължителната ваксинация със сигурни печалби”. Кенеди пише, че ваксините, разработени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са причинили смъртта на много хора по света (ВИДЕО – БГ СУБ)

Фармацевтичният КАБАЛ, – FDA като гръб на Фармафията! Задкулисието на одобренията за ваксини: как туморни ракови клетки попаднаха във ваксините (ОБНОВЕНА)

Робърт Кенеди: Критиците трябва да бъдат заглушени, за да могат милиардерите да продължават да печелят от пландемията

Робърт Ф. Кенеди-младши зове! Предприемете действия: Спрете Зеления паспорт на ЕС

Робърт Ф. Кенеди-младши разобличава Антъни Фаучи, царя на медицинската мафия, отговарящ за реакцията към пандемията (ВИДЕО-ТРАНСКРИПТ)

 

ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама!
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

 

При положение че ПСР-тестът е официално отречен за диагностициране на КОВИД-19 родната фармафия и управляващата БГ-измет на кристална топка ли гадаят “заразените“

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци!
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално

 

Боклукът Соломон Рussу мечтае да вкарва антиваксъри в затвора

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ ВИДЕО👇

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times