2020 година – съдбоносна – България се очаква да бъде предпазена | Сбъдват се странни предсказания за бъдещето на света

Бях около 10 годишен, когато станах случаен слушател на невероятен разказ за бъдещето на света. Разказваше го на един мой съсед, човек от съседното село Голяма Желязна. Така че съвсем не става дума за някаква случайна история. Едва по-късно разбрах, че разказвачът разполагал с библейски книги, в т.ч. и с Вечен календар, а пък някой го научил как да дешифрира написаното…

Отначало слушах малко разсеяно. Постепенно обаче нещо в думите на човека от Голяма Желязна привлече вниманието ми. Разбрах, че това съвсем не е един обикновен разказ. Ставаше дума, че „след 70 години републиките на СССР ще започнат да се бунтуват и съюзът ще започне да се разпада“. В книгите не било записано „след 70 години“, а „след 10 седмици“, казваше човекът, но една седмица означавало 7 години. Тъй като бях пропуснал началото на разказа, не разбрах коя е базовата година, от която трябва да започна броенето на тези 70 години. Затова и дълго време нямах представа кога ще се случат тези събития. А и право да си кажа не повярвах особено на това, което чух. Когато обаче в края на 1989 г. в Румъния започна да се пролива кръв, за първи път направих връзка между това, което бях чул, и това, което ставаше в момента. Защото в разказа беше казано: „Една балканска социалистическа държава ще потъне в кръв“. Тогава помислих, че казаното се отнася за Румъния. Но когато в края на тези кървави събития съобщиха, че жертвите са „само“ 700 човека, стана ясно, че пророчеството не е за тази държава. За коя тогава? Замислих се. И тогава стигнах до извода,че базовата година, от която е трябвало да започна да броя, е 1917-а. Бях сигурен, че става дума за бунтовете в Нагорни Карабах (1987 минус 1917 = 70 години).

В разказа беше казано: „Съюзните държави ще започнат да се откъсват от СССР. Германия ще се обедини от само себе си по „агне“ (Гергьовден).

Всичко това, а и много други неща, за които предстои да прочетете, аз започнах да разказвам на хората в ловешкия завод „Балкан“, където работех по онова време. Макар, че откровено казано, все още имах някой съмнения. Сигурно затова, преди да си тръгна от работа на 4 май 1990 г., казах на колегите: „Това за Германия май не излезе вярно. Гергьовден е сега, в неделя, но никакво обединяване на двете Германии няма…“ А дълбоко в себе си мислих: ако това за обединението не излезе вярно, значи и всичко друго подлежи на съмнение. И ето ти тебе изненада. Вечерта на Гергьовден се върнахме със семейството ми в Ловеч – бяхме ходили за празниците в с. Лесидрен. Още с влизането в хола включих телевизора и чух как говорителката каза: „Днес бе взето окончателно решение за обединение на Германия. Подробностите във връзка с това ще бъдат обсъдени с великите сили, взели участие във войната, както и със съседните на Германия държави.“ Само ще добавя още нещо любопитно: фактическата капитулация на Германия стана на 6 май 1945 г. (Гергьовден), а на 9 май 1945 г. тя бе само подписана. Преценете сами дали тези събития са случайни. Още повече, че пророчеството съвпада с големия християнски празник… На другия ден, понеделник, ме извика заместник-генералният директор на завода: „Малашки, къде си чел тези работи?“ В първия момент не се усетих какво ме пита. Но той настоя: „Коя държава ще потъне в кръв?“ Тогава разбрах, че разказът ми е стигнал и до неговите уши. Поясних на началника, че човекът с пророчествата не е казал конкретно името на никоя балканска соцдържава. А за нас е съобщил само, че „България ще мине без кръв, народът ще стане силно набожен и страната ни рано или късно ще се превърне в райска градина“.

Две години по-късно все пак се изясни коя е въпросната балканска страна – Югославия.

В пророчеството се казваше също така, че „30 години след обединението на Германия животът ще бъде хубав“. А кога точно България ще стане „райска градина“? Скоро ли ще бъде това? И ще бъде ли предпазена по някакъв начин страната ни от лошите събития през и след 2020 г. ? Лично аз се надявам на последното.

  • Беше казано: „След възстановяване на еврейската държава огънят там няма да спре до второто пришествие на Христа“. Нима това пророчество е спряло да се сбъдва?
  • Беше казано: „Ще дойде време, когато хората ще се срещат един с друг, но ще бягат един от друг, защото не се знае кой какъв е.“ Помислете не е ли дошло това време? Ако срещнеш някой непознат на безлюдно място, ще тръгнеш ли към него да го поздравиш, или отдалече ще направиш завой?
  • Беше казано: „Ще дойде време, когато хората, както вървят, така ще падат и ще мрат.“ Това време със сигурност дойде, защото химията завладя света. Водата, въздуха и храната, които са основните фактори за нашето здраве, са пренаситени с химикали. Нима това не предизвиква образуването на тромби в кръвта, които внезапно разрушават кръвоносната ни система, и предизвикват внезапна смърт. Нима никой не се сеща за това, или просто производителите на храни са оставени свободно да решават нашите съдби?
  • Беше казано: „След 2000-та година всички ще бъдат луди. Едни ще бъдат луди да убиват, други ще бъдат луди да крадат, трети ще бъдат луди от любов…“ Не е ли възможно в това пророчество да става дума за наркоманите, за летящите по пътищата автомобили, за самоубийствата от бедност, за убийствата от любов и преди всичко за отклонението (хомо…) от традиционното разбиране за любов между мъж и жена, а и за алчността и лудешкото разграбване на държавата?
  • Беше казано: „След 2000-та година ще започнат големи природни бедствия.“ Мисля, че с това пророчество трябва да се съобразяват всички държавници, особено когато се обсъждат въпросите за атомните електроцентрали и изобщо за всички опасни съоръжения – водоеми, сгради и други. То може би ни подсказва, че навлизаме в период на неблагоприятно разположение на планетите спрямо земята, вследствие на което да се увеличи значително дисбалансът на периферното разпределение върху земята на планетарните сили на притегляне (разпъване) на земята. Да вземем само земетръсите.
  • Беше казано: „Ще дойде време когато водата ще бъде най-скъпото нещо на земята.“ Едва ли водата ще свърши. Може би по-скоро водата ще бъде замърсена и ще стане негодна за използване. Най-страшно тук е радиационното замърсяване. Например ако атомните електроцентрали не издържат на земетръсите.
  • Беше казано: „Учените ще затрият света.“ Всъщност много открития са като нож с две остриета. Да вземем откритията на Мария Склодовска Кюри и Фредерик Жолио-Кюри, които се използват в медицината, но намират приложение и в производството на оръжие за масово унищожение. Откритията се използват за производство на електроенергия, но в същото време застрашават света от унищожение чрез радиационно заразяване.
  • Беше казано: „Хората ще осъзнават, че създават машини, които ще унищожат живота, но няма да се откажат от тях.“ Например атомните електроцентрали.
  • Беше казано: „Ще дойде време, когато ще настъпи енергийна криза.“
  • Беше казано: „Жълтата раса ще залее света.“ Изпълни се и това пророчество. Да вземем само китайските стоки, които наводняват световните пазари. И всичко това – защото населението в тези страни расте, а заедно с него главоломно нараства и производството.  
 • Беше казано: „Израел ще заеме всичките си територии от времето, когато народът му е бил пръснат по целия свят. Тогава ще започне третата световна война. Войските ще тръгнат от североизток срещу Израел. Ще минат реките Тигър и Ефрат и когато Израел започне да се огъва пред многократно превъзхождащия го противник, Христос ще слезе над… (името на мястото не помня), което ще се разцепи. Това няма да позволи на противниковите сухопътни войски да влязат в Израел. Израел ще надделее по въздуха и ще настане истинска касапница в една долина, където е разположена многобройната армия на противника. Там ще се пролее толкова много кръв, че едно теле може да потъне до хълбоците. След тази война ще остане ¼ от населението на земното кълбо…“

Според това, което пише в Библията, може да се очаква, че някой хора ще бъдат спасени от този ад на земята: „Тогава двама ще бъдат на нивата; единият ще бъде взет, а другият ще бъде оставен. Две жени ще мелят на мелницата; едната ще бъде взета, а другата ще бъде оставена.“ (Матей 24:40-41)

Ако вземем предвид написаното до тук и съня на цар Навуходоносор, който е отгатнат и разтълкуван единствено от пророк Данаил (Данаил, 2 глава), може да се направят някой предположения. Едно от тях е, че сегашният Европейски съюз е възможно да се разпадне и да премине в два съюза от по 5 държави. Не е изключено те да бъдат под една обща „шапка“ и под управлението на държавник с кодово число 666. Възможно е този държавник да дойде на власт най-рано в края на 2016 год.  След тази дата светът ще съществува най-малко още 7 години. Това е само едно допускане, но аз си мисля, че трябва да бъдем много предпазливи, за да не потънат парите ни „в пясъка“ на общия европейски фалит.

Другото предположение е, че най-големите природни бедствия може да започнат през 2020 г. Третото е, че хората се намират в последния етап на съществуването си с тленни тела върху земята. Четвъртото предположение е, че последната територия, която Израел ще възстанови, е мястото където е бил храмът на цар Соломон. Доколкото ми е известно, върху това място е построена джамия. Може би това конфликтно място ще бъде „бурето с барут“, което ще сложи началото на края.

Реших да опиша разказа и то точно така, както съм го чул, защото безусловно повярвах в истинността му. Освен това смятам, че хората трябва да знаят тези неща, за да бъдат коректив на държавниците, когато последните вземат неразумни решения, застрашаващи живота на земята.

Инж. Марин Малашки, Ловеч

А Н О Н С:

Това допълнение го пиша заради тези българи, които си правят сметката да останат в чужбина през 2020 г. Направо мога да им кажа, че според едно от пророчествата те ще приемат голям риск за живота си, защото според предсказанието животът ще бъде хубав в световен мащаб до около Гергьовден 2020 г. В същото време България се очаква да бъде предпазена от лошите събития през и след 2020 г., защото на нея и предстои да стане райска градина, а по всичко личи че това е възможно да се случи единствено след 2020 г.

Какво точно ще се случи през 2020 г., аз не зная, защото не беше казано нищо конкретно – не е изключено да се случи голямо природно бедствие.

За да конкретизирам някой неща за източника на този разказ, ще ви кажа, че предсказанията ги чух от дядо Трифон от село Голяма Желязна, около 1950 г., а той е научен да дешифрира библейски документи от дядо Цвятко от село Сопот – и двамата са известни и сега не само в родните си села, но и в околните села.

През 1950 г. нито едно от тези предсказания не беше сбъднато, а аз още от детските си години започнах да ги разказвам на близки и познати, и така запомних до днес всички предсказания точно както бях ги чул .

От описаните в статията 20 пророчества остават за сбъдване още 7, а именно:

 1. Животът (в световен мащаб) ще бъде хубав до около Гергьовден 2020 г.
 2. Народът на България ще стане силно набожен.
 3. България ще стане райска градина.
 4. Водата ще бъде най-скъпото нещо на земята.
 5. Учените ще затрият света.
 6. Ще настъпи енергийна криза.
 7. Ще започне 3-та Световна война срещу Израел (Тук ще добавя и това, което редакцията на вестник „Втора младост“ съзнателно изключи от статията ми, а то е, че тези, които останат живи след 3-та Световна война ще се проклинат, че са останали живи, защото месата им ще капят).

Сбъдването на 13-те пророчества и то с голяма точност във времето, за което бяха предсказани ми дава основание да вярвам, че през 2020 г. ще се случат съдбоносни събития и ако питате мен, аз при тези обстоятелства за нищо на света не бих останал в чужбина – най-малко през първото полугодие на 2020 г.

Братя българи, аз се опитах да ви кажа това, което зная, за да избегнете риска за живота си, но решението го вземате вие според вашата вяра.

Инж. Марин Малашки

Статията е публикувана в приложението на вестник „Втора младост“, бр. 19/ 30 юли 2012 г.

Ротшилд: “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!“

 

Ексминистърът на отбраната на Канада П. Хелиър: „Илюминатите тайно управляват света“ (ВИДЕО)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ