23-ма войници са били превърнати в камък от извънземни, според официален доклад на ЦРУ

Нека започнем с това, че всичко написано тук е от истински документ на ЦРУ

 В него четем, как 23-ма войници са били превърнати в камък от „неизвестни същества“, след като са стреляли по неидентифициран летящ обект. Според доклада, който е достъпен за публично ползване в официалния сайт на ЦРУ, 23-ма войници са загинали след открит огън по НЛО. Тук нещата стават още по-странни… Войниците, които са работили във военно подразделение в Сибир през 1993 г., са били свидетели на неидентифициран летящ обект, който се е намирал в непосредствена близост до тяхната позиция. Войниците незабавно открили огън срещу летящата чиния, като успели да я свалят на Земята. Според доклада, след падането на летящият обект, нещата се влошават. Пет хуманоидни същества с големи глави и черни очи са излезли от неидентифицирания летящ обект. Петте същества са се слели в едно, като се е получила бяла топка светлина, която е започнала да бръмчи и свисти срещу войниците. След секунди, топчето светлина избухва. Двадесет и трима войници, които са били в непосредствена близост до взрива са били убити, и странно, но според доклада са били „превърнати в камък.“. Имало е само двама оцелели от опустошителната атака, които са били по-надалеч от смъртоносния взрив.

Истина или измислица на ЦРУ?

Първоначалният доклад за инцидента е бил проучен задълбочено от агенти на съветската разузнавателна агенция – КГБ. След рухването на Съветския съюз и разпадането на разузнавателната агенция, след края на Студената война и възстановяването на Русия, много от бившите тайни документи, съхранявани от КГБ, попадат в ръцете на американците, включително и досие от 250 страници за нападение на НЛО в Сибир.

Радослав Сидеров, Сетланс (България)

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани