23-ма войници са били превърнати в камък от извънземни, според официален доклад на ЦРУ

Нека започнем с това, че всичко написано тук е от истински документ на ЦРУ

 В него четем, как 23-ма войници са били превърнати в камък от „неизвестни същества“, след като са стреляли по неидентифициран летящ обект. Според доклада, който е достъпен за публично ползване в официалния сайт на ЦРУ, 23-ма войници са загинали след открит огън по НЛО. Тук нещата стават още по-странни… Войниците, които са работили във военно подразделение в Сибир през 1993 г., са били свидетели на неидентифициран летящ обект, който се е намирал в непосредствена близост до тяхната позиция. Войниците незабавно открили огън срещу летящата чиния, като успели да я свалят на Земята. Според доклада, след падането на летящият обект, нещата се влошават. Пет хуманоидни същества с големи глави и черни очи са излезли от неидентифицирания летящ обект. Петте същества са се слели в едно, като се е получила бяла топка светлина, която е започнала да бръмчи и свисти срещу войниците. След секунди, топчето светлина избухва. Двадесет и трима войници, които са били в непосредствена близост до взрива са били убити, и странно, но според доклада са били „превърнати в камък.“. Имало е само двама оцелели от опустошителната атака, които са били по-надалеч от смъртоносния взрив.

Истина или измислица на ЦРУ?

Първоначалният доклад за инцидента е бил проучен задълбочено от агенти на съветската разузнавателна агенция – КГБ. След рухването на Съветския съюз и разпадането на разузнавателната агенция, след края на Студената война и възстановяването на Русия, много от бившите тайни документи, съхранявани от КГБ, попадат в ръцете на американците, включително и досие от 250 страници за нападение на НЛО в Сибир.

Радослав Сидеров, Сетланс (България)

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times