30 000 българи готови да защитят достойнството, живота и здравето на народа ни казаха не на СЗО в България (ГАЛЕРИЯ)

Нито един журналист от БНТ, bTV или Nova не дойде да отрази това революционно събитие касаещо здравето на всеки един българин и бъдещите поколения

«Днес внесохме в Народното събрание, 30 928 подписа, в 3722 страници, в 11 класьора, събрани от 20 май до 30 май активно участие на гражданска позиция. Внесохме и в МС и МЗ уведомление с мотивирани становища. Подписката е придружена с мотивирано становище от 28 страници – анализ на рисковете, хронология и ретроспекция на участието на РБ в СЗО и ЕС , ползите и вредите от участието на РБ в СЗО и изпълнение на правната рамка за проследяване , докладване и контрол на общественото здраве и др. Ако тази активност беше системна от началото на подписката – всички 60 дни, подписите щяха да са над 200 000, на прага на референдума. Това е мощен удар срещу тези, които смятаха, че човеците у нас само мечтаят да бъдат човеци и не са способни да постъпват като такива. Това е мощна енергия за трансформиране на страха във въздигане и изправяне на човешката порода. Това е отличен урок за тези пред екраните и на дивана, които трябва да осъзнаят, че нищо не може да бъде преместено, докато някой не го премести.
Мъдростта и силата на народа ни срещу матрицата. Трудности, удари под кръста и забити в гърба стрели имаше, но такава е съдбата на тези, които защитават с гърдите си останалите. Вие ни давате силата да продължим и нямаме право да се отказваме. Числата и броят на листовете са статистика, важно е осъзнаването, което се случи. Трудностите не са свършили и трябва да ги преодолеем, така като светлината преодолява тъмнината. Светлината не се бори с тъмнината. Тя просто изгрява. Душата, сърцето и очите ни на човеци я искат и ще я видят, въпреки всички онези, които се опитват да ни убедят в обратното.
Ще се опитаме да отдъхнем за кратко и ще намерим начин да ви запознаем с мотивираното становище, което е доста обемно, но е системазиран труд по темата и трябва да стигне до всички вас.
Имаме трудна цел, цел по – висша от простото „животуване“.»

  • БАДЖ

ГАЛЕРИЯ

 

Това е мотивираното становище внесено с подписката. Можете да се запознаете с него, както и да го изтеглите👇

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Актуална информация по повод на подписката за излизането на България от СЗО

Заплахата е реална, спасението е в нашите ръце (СИГНАЛ – БЪЛГАРИ, ПОДПИШЕТЕ СЕ ПРОТИВ ПЛАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ) ОБНОВЕНА

Прекратяване на членството на Република България в Световната здравна организация (ПОДПИСКА) ОБНОВЕНА

 

ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

198 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница