5 доктори заявяват, че „ваксините“ за ковид-19 са биологическо оръжие (ВИДЕО)

/

Д–р Лари Палевски, д-р Кристиан Нортруб, д-р Кари Мадей, д-р Ли Мерит и д-р Шери Тенпени са единодушни, че това не са никакви ваксини.

Темите, които обсъждат засягат всички ни, надяваме се и скоро някой да преведе видеото на български.

Тези висококвалифицирани лекари не само обсъждат защо смятат, че това се случва, но и дават практически съвети, какво можем да правим в момента, за да се защитим и да спрем тази атака върху Човечеството, която цели да намали световното население.

Всеки един от тези лекари вярва, че тези препарати не са никакви „ваксини“, а биооръжия, предназначени да убиват хора.

На кратко. През последните дни се появиха множество съобщения (говори се за хиляди и хиляди случаи), за хора по цял свят, които не са били инжектирани с експерименталните препарати за ковид-19, но са били засегнати по някакъв начин от тези, които са се инжектирали. Това се случва не само чрез директен контакт, но и чрез недиректен. Става въпрос за някакви видове инфекции, които се разпространяват чрез инжектираните лица. Засегнатите до този момент са предимно жени, които са съобщили за затруднения при менструация (в някои случаи продължаващи седмици наред), обилни кръвоизливи (дори и при деца вече), спонтанни аборти, намаляване на кърмата, репродуктивна дисфункция и др.

Г-жа Маурийн Макдонел казва, че виждаме отново невиждана до сега цензура по темата, което бие камбанарията, че става нещо много сериозно и силно притеснително. Нужни са много сериозни обсъждания и разследвания по темата.

Д-р Тенпени казва, че в началото са разглеждали това разпространение като живо-вирусно, както става чрез другите „ваксини“, но в момента трябва да се разграничим от тази идея, защото става въпрос за нещо друго, защото тези препарати не са въобще никакви „ваксини“.

Д-р Нортруп твърди, че медиите са се насочили да отразяват кръвните съсиреци при инжектираните с тези препарати, но при жените нарушението на менструацията, на толкова огромни групи от хора, показва нещо много смущаващо, защото този цикъл показва, че е нарушено здравословното състояние като цяло.

Също така казва, че вече се знае, че чрез токсичната съставка „полисорбат 80“ в тези препарати, много инжектирали се жени, вече са безплодни. И това се случва от години наред чрез използваните преди това ваксини.

Казва, че се наблюдават и масови нарушения при мъжката ерекция. Всичко това е тотално прикрито и е без реални бази от данни, което подсказва, че си имаме работа с някакъв вид биооръжие.

Също казва, че това по никакъв начин не отговаря на нормална имунизация, а е препарат, който кара тялото да произвежда някакъв вид генетично модифициран синтетичен S протеин, който никога до сега не е бил известен, какво върши на такава голяма скала, дори в научните среди. Тялото буквално става като фабрика за постоянно производство на този протеин. Някои хора се заблуждават, че това явление ще бъде ограничено, нещо като карантинен период, но реално няма никакъв карантинен период. Теоретично, може да бъде разнасян чрез слюнка, сперма, кръв, изпражнения, урина и всички други телесни течности.

Д–р Мадей допълва, че основния проблем се крие в нанолипидните частици, които се вкарват в телата на жертвите чрез тези препарати (поне със сигурност са в Модерна и Файзер). Това е чисто нова технология, която се прилага върху Човечеството и може да прави множество различни неща.

Производителите на тези препарати казват, че човешкия организъм е много умен и комплексен и би унищожил дори синтетичния код на подобни материали, но целта на вкарването на тези нано-частици е именно да накара организма да не може да се защитава, като по този начин може да достигне този материал до клетките. Една от функциите му може да бъде да подбуди производството именно на този S протеин. Другото е, че може да си взаимодейства с био-сензорите, които вече са вкарвани в тялото по различни начини. И понеже е синтетично има капацитета да събира данни от тялото, като дишане, пулс и мн.др. Всичко това заедно има способността да си взаимодейства също и чрез wifi сигнала.

Известно е, че вече е било прилагано върху малки групи от хора в армията, но никога на такава скала като сега. Тя мисли, че именно тези нови кули-антени за 5G сигнал играят някаква роля в този проблем при хората, които са се инжектирали с тези препарати, защото самите те вече излъчват сигнал, който засяга и околните, дори и тези, които не са били инжектирани. Самият хидрогел също излъчва своя собствена електромагнитна радиация и се знае, че ще има такъв ефект върху хората.

Нейните проучвания показват, че дори старите телефони излъчват вече различен сигнал, дори много по различен от този през миналата година, толкова голяма радиация, че не може да се изчисли стандартно вече. Всичко това се случва върху всички ни чрез телефоните ни, таблетите ни, лаптопите ни и др.

Правени са проучвания, че дори 15 мин., държане на коленете, на лаптоп, при мъжете се наблюдава 50% намаляване на сперматозоидите.

При друго изследване са взели кръв от младеж преди и след 40 минутен разговор по телефон (стар телефон, не от най-новите) и кръвта след употребата му е била тотално различна от преди разговора. Затова смята, че проблемите с кръвните съсиреци (тромбози) са вследствие именно на това.

Д–р Палевски казва, че не е известно дали всеки един е повлиян от този процес, защото не се знае как реагира организма. Дали ще го изхвърли този синтетичен материал, или ще го произвежда все още не се знае със сигурност. Няма никакви научни трудове, където да е обяснено реално, какво върши. Няма база данни, която да показва дали този протеин достига до белите дробове, откъдето да се разпръсква между хората, нито дали достига до урината, просто няма данни. Но това, което виждаме, е, че здрави хора, които не са били инжектирани с тези препарати получават ковид подобни симптоми, в които влиза и смърт. Никога не е било използвано инжектиране с нано-частици, както каза вече д-р Кари Мадей. Според него всичко това е като руска рулетка в момента, защото не знаем със сигурност все още как се предава между хората, как точно вреди и трябва всички да сме нащрек за всичко около тази тема. И че в момента жените са единствените, които го усещат много повече от мъжете, които в случая са го усетили много малък процент. Така че жените са тези, които да ни водят по този път засега.

Д-р Лари Палевски заявява, че това е геноцид, оръжие за масово унищожение, и че сме длъжни да говорим на тази тема всички. Да не бъдем игноранти, защото ни засяга всички до един.

Д-р Шери Тенпени казва, че S протеинът може да модифицира гените ни, може да създаде сърдечносъдови проблеми, и дори да засегне мозъка. Също казва, че все още не знаем дали може да бъде предавано от човек на човек, но са факт хиляди случаи в момента на засегнати хора по цял свят. Тя казва още, че препарата Джонсън и Джонсън (J&J) е още по-лош от Файзер и Модерна, но и че вече има подготвени за разпространение дори 89 нови препарата. Затова вече слушаме от медиите за т.нар. „бустърни ваксини“, за такива за рак и т.н., които ще целят да бъдат инжектирани постоянно във вече подложилите се на инжекциите. Мисли, че точно чрез J&J се разнася някакъв модифициран аденовирус в обществата.

Разговорът завършва с някои препоръки от докторите, за това какво можем да направим, за да се предпазим и как да действаме.

Г-жа Макдонел казва, че трябва да искаме мораториуми върху инжектирането с тези препарати. Че трябва да започнем да действаме за информирането на хората, да накараме властите, докторите и всички да говорят и обсъждат тези теми, за да бъде информирано световното население.

Д-р Нортруп казва, че в даден момент ще трябва да започнем да се пазим от инжектираните. Важно е също да комуникираме с хората около нас позитивно, весело, защото всичко това може да промени дори ДНК кода ни, за да ни предпази. Затова е много важно да бъдем между правилните хора, да не се поддаваме на външни манипулативни енергии. Дори и че музиката трябва да бъде слушана на правилни честоти. Казва, че има начин за изчистване дори на моргелони, който е вана с малко количество органичен сапун и люцерна, което помага много. Дори ако човек има черна светлина може да види как излизат от тялото наноботите, хидрогела и др. След това да си вземе човек душ отново с органичен био сапун (примерно ментов), а като приключи да сложи ръкавици при почистването на ваната да изхвърли всичката мръсотия заедно с ръкавиците, без да бара нищо с голи ръце.

Тя казва, че дори и тези нано-частици се развиват във вредна енергия, като стрес, мъка, гняв, омраза и т.н. Това е борба между доброто и злото!

Д-р Лари Палевски казва, че трябва да започнем да се обединяваме, да сме заедно, да сме силни. Нужно е да се групираме вече. Да повярваме в себе си и че ще се справим с тази атака срещу всички ни заедно. Той мисли, че нашите лидери и водачи не са наши въобще повече. Загубили сме всички правителствата си, политиците, които мислят за нас. Вече сме управлявани като роби, нямаме и съдебни системи вече, нямаме медии вече, загубихме, е здравните си институции. Загубихме хората, които се предполагаше, че трябва да се борят за нас, да ни пазят. Трябва да престанем да искаме от тези хора да ни защитават! Трябва да вземем в собствени ръце защитата си. Всичко това води до там, където е истинската власт на Света, властта на Човечеството. Всички будни трябва да сме заедно, всички, които се опитват да са будни също.

Д–р Кари Мадей казва, че е много важно да сме в групи между хора с позитивна енергия, което ни зарежда и лекува. Дори ни моли да се събираме помежду си ако ще и за 2 часа на седмица между съмишленици и позитивни, будни хора. Прегръщайте се, гответе заедно, целувайте се, танцувайте, защото това е, което сме хората. Щастие и радост. Не се оставяйте на страха и паниката, с който ни облъчват медиите и политиците, „експертите“ по телевизиите. Тя не вярва, че има биологично оръжие, че вече са пробвали подобни неща, но понеже сме невероятни енергийни създания и нищо не може да ни унищожи. Винаги се учим как да оцелеем. И обещава, че това не е по-различно, но ако се остави човек на страха и паниката, се предава сам и ще бъде засегнат. Така че това определено е трудна битка, защото е срещу ума ни и трябва да сме достатъчно силни, за да го проумеем. Не се оставяте да мислите, че някой с власт и пари ще ни помогне. Всичко, което си мислихме досега, че ни помага, като правителства, полиция, банки и т.н. са подчинени единствено и само на нас, на Човечеството. Разкарайте си го от главата, че можем да разчитаме на тях. За жалост здравеопазването пое по много тъмна посока и просто не мислете, че ще ви излязат с магическо лекарство за всичко. Също и че за електромагнитната радиация помага къпане с хума, бентонит.

Д-р Ли Мерит казва, че не можем да комуникираме и имаме някакви полезни за нас очаквания от психопати, които са измислили подобно биооръжие срещу нас, при тях няма аргументи и дискусия, и че в даден момент ще трябва да вземем под контрол индустриалната организация, която ни докара всичко това. Казва, че те не искат да знаем за реалната медицина, която помага за този проблем, такава примерно като хидроксихлорохин и ивермектин. Казва, че трябва да върнем обратно на хората способността за достъп до реални лекарства, които ще са ни от полза.

Махнете и маските, те са нещо за контрол.

По видео конференцията

ANONYMOUS BULGARIA

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

70% от умрелите ще са от «ваксини» (ДОКЛАД)

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗
⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Биологичното оръжие СОVID-19 на САЩ: Финансирана от Пентагона НПО прикрива произхода на SARS-CoV-2

Последно от ВИДЕО

Чуйте пълния запис на Радостин Василев от скандалното заседание на Националния съвет на ПП – Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна

Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите… Кирил Петков в