55 души починаха в САЩ след получаване на СОVID-19 ваксини

55 души са починали в САЩ след получаване на Ковид ваксини според системата за докладване на нежелани събития

Петдесет и пет души в САЩ са починали след получаване на Ковид ваксина, според данните, подадени във федералната система. Според данните, смъртните случаи са настъпили сред хора, ваксинирани както с ваксината на Модерна, така и на Пфайзър-Бионтех.

Системата за докладване на нежелани събития при ваксинация (VAERS), е федерална база данни. Системата е пасивна, което означава, че отчетите не се събират автоматично и трябва да бъдат подадени. Докладите на VAERS могат да се подават от всеки, включително доставчици на здравни услуги, пациенти или членове на семейството.

Докладите на VAERS „често нямат подробности и понякога могат да съдържат информация, която съдържа грешки“, според уебсайта на системата за докладване. И все пак докладите на VAERS представляват „само малка част от действителните нежелани събития“, посочва сайтът, въпреки че се смята, че по-рядкото докладване се случва не в тааква степен при сериозни събития.

В някои случаи пациентите умират в рамките на дни след получаване на Ковид ваксина.

Мъж на 66 години от Колорадо, е бил сънлив и е останал в леглото ден след получаване на ваксината на Модерна. Рано на следващата сутрин, на Коледа, той „е бил наблюдаван в леглото да лежи неподвижно, блед, с полуотворени очи, пяна, идваща от устата, и не реагира“, се казва в доклада на VAERS. „Той не дишаше и нямаше пулс.“

В друг случай 93-годишен мъж от Южна Дакота е ваксиниран с ваксината на Пфайзър-Бионтех на 4 януари около 11 часа сутринта. Около два часа по-късно той е казал, че е уморен и не може да продължи с физическата терапия, която е получавал в момента. Той е бил върнат в стаята си, където е казал, че краката му се чувстват тежки. Скоро след това е спрял да диша. Медицинска сестра е обявила заповед за нереанимация.

Модерна и Пфайзър не отговориха на исканията за коментар. Абигейл Капобианко, говорител на Агенцията по храните и лекарствата (FDA), заяви пред The ​​Epoch Times по имейл: „Всички съобщения за смърт след прилагането на ваксини се разследват бързо и стриктно с участието на FDA“ и Центровете за контрол и превенция на заболяванията ( CDC).

Длъжностни лица в агенциите работят с доставчици на здравни грижи, за да получат медицинска история и клинична проследяваща информация и да направят преглед на клиничния случай, каза тя, добавяйки: „Важно е да се отбележи, че обикновено не е възможно да се установи от данните от VAERS дали ваксина е причинила неблагоприятно събитие. „

Здравните служители на уебсайта на VAERS предупреждават, че подаване на доклад до системата не доказва, че ваксината е причинила нежеланото събитие и че не е необходимо доказателство, че събитието е причинено от ваксината, за да може системата да приеме доклада.

В допълнение към смъртните случаи хората съобщават за 96 животозастрашаващи събития след Ковид, както и за 24 трайни увреждания, 225 хоспитализации и 1388 посещения в спешното отделение.

Нито CDC, нито FDA разполагат с централна база данни за докладвани нежелани събития. Нанси Месоние, директор на Националния център за имунизация и респираторни болести на CDC, заяви на 6 януари, че тежките алергични реакции към Ковид ваксините се случват с честота 11,1 на милион ваксинации, в сравнение с честотата от 1,3 на 1 милион грипни ваксини.

Към 15 януари 10,5 милиона американци са получили ваксина срещу Ковид. Федералните здравни служители заявиха, че неблагоприятните събития се разследват, но ваксините все още са безопасни.

Това са безопасни и ефкасни ваксини. Имаме добри данни, за да покажем това “, каза Месоние.

Една смърт след ваксинация привлече вниманието по-рано тази седмица. Грегъри Майкъл, 56-годишен медицински работник в Маями, Флорида, получи ваксина на 18 декември 2020 г. Шестнадесет дни по-късно той почина.

Съпругата на Майкъл, Хайди Некелман, написа във Facebook, че съпругът й е бил „много здрав“, преди да бъде ваксиниран. Тя каза, че той е приет в интензивно отделение с диагноза остра идиопатична тромбоцитопенична пурпура, кръвно разстройство, причинено от реакция към ваксината. В крайна сметка той почина.

Той беше защитник на ваксините, затова и се ваксинира“, пише Некелман. „Вярвам, че хората трябва да са наясно, че могат да се появят странични ефекти, че това не е добре за всички и в този случай унищожи красив живот, перфектно семейство и засегна толкова много хора в общността. Не позволявайте смъртта му да е напразна, моля, спасете още животи, като публикувате тази информация. “

В изявление Пфайзър съобщи, че понастоящем няма доказателства, които да показват връзка между смъртта и тяхната ваксина.

Пфайзър и Бионтех са наясно със смъртта на медицински специалист 16 дни след получаване на първа доза BNT162b2“, се казва в изявление на Пфайзър. „Това е изключително необичаен клиничен случай на тежка тромбоцитопения, състояние, което намалява способността на организма да съсирва кръвта и да спира вътрешното кървене.“

„Активно разследваме този случай, но в момента не вярваме, че има някаква пряка връзка с ваксината“, добави компанията. „Не са установени свързани сигнали за безопасността в нашите клинични проучвания, постмаркетинговия опит до момента или с платформата на иРНК ваксините. Към днешна дата милиони хора са били ваксинирани и ние внимателно наблюдаваме всички нежелани събития при лица, получаващи нашата ваксина. Важно е да се отбележи, че сериозните нежелани събития, включително смъртни случаи, които не са свързани с ваксината, за съжаление е вероятно да се появят със същата скорост, каквато би се случила в общата популация. „

Говорител на Пфайзър заяви пред The ​​Epoch Times по имейл по-рано този месец, че компанията „следи отблизо всички доклади след ваксинациии“. Модерна не е отговорила на искания за коментар относно участието си в мониторинга на сериозни нежелани събития при хора, които получават тяхната ваксина.

Актуализираните данни на VAERS дойдоха след като Норвегия промени насоките си за ваксинация срещу Ковид, като инструктира длъжностните лица да не ваксинират хора с „много крехко“ здраве, като се позовават на 13 смъртни случая сред ваксинираните хора. Към момента смъртните случаи, съобщени в Норвегия са 23, според данните на норвежката агенция по лекарствата.

Източник: The Epoch Times
Превод: Измамата Ковид19

«Увеличават се и необратимите увреди и животозастрашаващите реакции. Следете тук, макар че, още през 2010 г. излиза федерален доклад, че в системата VEARS се докладват реално, само 1% от всички усложнения на ваксините, затова с голяма вероятност може да се твърди, че смъртните случаи са над 500! Вижте и детските ваксини, които слагат на децата ви! Малцина знаят, че тези ваксини изобщо нямат тестове за безопасност с плацебо или са правени имитации на тестове за 48-72 ч., а късните усложнения, които настъпват след месеци, изобщо не са отчетени! Такива са автоимунни, туморни и алергични заболявания!», – Росица Митева

ПО ТЕМАТА

ВНИМАНИЕ! Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините! Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) обяви ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

САЩ: Работодателите вече могат законно да уволняват за отказ от ваксина срещу СОVID

САЩ: СОVID-ваксинациите задължителни със закон

Извадка от статията:

„СЕГА МИ Е НАПЪЛНО ЯСНО ЗАЩО ГЕЙТС И КОЛЕГИТЕ МУ ИСКАТ ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ ДА СЕ НАРИЧАТ „ВАКСИНИ“. АКО ТЕ МОГАТ ДА УБЕДЯТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА, ЧЕ ИНЖЕКЦИОННИТЕ КРЕДИТНИ КАРТИ ИЛИ ИНЖЕКЦИОННИТЕ ПРОСЛЕДЯВАЩИ УСТРОЙСТВА ИЛИ ИНЖЕКЦИОННИТЕ НАНОТЕХНОЛОГИИ С ИНТЕРФЕЙС МОЗЪК-МАШИНА СА „ВАКСИНИ“, ТОГАВА ТЕ МОГАТ ДА СЕ РАДВАТ НА ЗАЩИТАТА СИ ОТ ЗАКОНИТЕ ЗА СТОЛЕТИЕ И ПОВЕЧЕ НАПРЕД, КОИТО ПОДКРЕПЯТ УСИЛИЯТА ИМ ДА НАЛАГАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. “

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК
.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

Последни новини от Топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид геноцида (ВИДЕА-БГ СУБ)

Последно от СВЯТ

The Bulgarian Times