Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности ⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%, А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗

 

Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за «ваксина»та срещу СОVID-19» Не пускайте децата си на училище! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID-«ваксина»ция в България! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г!

 

7-годишно дете умира 11 дни след инжекцията на Рfizеr

Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности

⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%

А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗

Днес Центровете за контрол и превенция на заболяванията публикуваха нови данни, според които между 14 декември 2020 г. и 31 декември 2021 г. в Системата за докладване на нежелани реакции при ваксини (VAERS) са подадени общо

1 017 001

съобщения за нежелани реакции след ваксини за COVID. VAERS е основната финансирана от правителството система за съобщаване на нежелани реакции от ваксини в САЩ.

Данните включват общо

21 382

съобщения за смъртни случаи – с 380 повече в сравнение с предходната седмица – и

166 606

съобщения за сериозни увреждания, включително смъртни случаи, през същия период – с 4100 повече в сравнение с предходната седмица.

Като се изключат „чуждестранните доклади“ към VAERS, между 14 декември 2020 г. и 31 декември 2021 г. в САЩ са докладвани

715 857

нежелани реакции, включително

9 778

смъртни случая и

63 089

сериозни увреждания.

Чуждестранните доклади са доклади, които чуждестранните дъщерни дружества изпращат на американските производители на ваксини. Съгласно разпоредбите на Американската агенция по храните и лекарствата (FDA), ако производителят е уведомен за чуждестранен доклад за случай, който описва реакция, която е сериозна и не фигурира в етикета на продукта, производителят е длъжен да изпрати доклада на VAERS.
От

9 778-те

смъртни случая в САЩ, докладвани към 31 декември, 20% са настъпили в рамките на

24 часа след ваксинацията.

24% – в рамките на 48 часа след ваксинацията.

А 61% – при хора, при които симптомите са се появили в рамките на 48 часа след ваксинацията.

В САЩ към 30 декември са били приложени 5071.1 млн. дози от ваксините за COVID, което включва 296 млн. дози на Pfizer, 194 млн. дози на Moderna и 18 млн. дози на Johnson & Johnson (J&J).

Всеки петък VAERS публикува съобщенията за увреждания от ваксини, получени към определена дата. Докладите, подадени до VAERS, изискват допълнително проучване, преди да бъде потвърдена причинно-следствената връзка.

Доказано е,

че VAERS съобщава само за

1%

от действителните нежелани реакции и смърт (убийство:бел.ред.), свързани с ваксините.
ДАННИТЕ НА VAERS В САЩ ОТ 14.12.2020 ДО 31.12.2021 ЗА ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ ОТ 5 ДО 11 ГОДИНИ ПОКАЗВАТ:

Най-новият смъртен случай е свързан със 7-годишно момиче от Минесота, което е починало 11 дни след получаването на първата си доза от ваксината за COVID на Pfizer, когато е било намерено от майка си в безпомощно състояние. Предстои аутопсия.


 • 13 съобщенияза миокардит и перикардит (възпаление на сърцето).
 • 15 съобщенияза нарушения в съсирването на кръвта.

ДАННИТЕ НА VAERS В САЩ ОТ 14.12.2020 ДО 31.12.2021 ЗА ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ ОТ 12 ДО 17 ГОДИНИ ПОКАЗВАТ:


Най-скорошният смъртен случай е свързан с 15-годишно момиче от Минесота, което е починало 177 дни след получаването на втората си доза Pfizer от белодробна емболия. Предстои аутопсия.


ДАННИТЕ НА VAERS В САЩ ОТ 14.12.2020 до 31.12.2021 ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ ЗАЕДНО ПОКАЗВАТ:

 • 19% от смъртните случаи са били свързани със сърдечни заболявания.
 • Средната възраст на починалияе била 72.7 години.
 • Към 31 декември 4 730 бременни жени са съобщилиза нежелани реакции, свързани с ваксините за COVID, включително.
 • 1 499 съобщенияза спонтанен аборт или преждевременно раждане.
 • От съобщените3 386 случая на парализа на Бел 51% се дължат на ваксината на Pfizer, 41% – на Moderna и 8% – на J&J.
 • 825 съобщенияза синдрома на Гилен-Баре, като 41% от случаите се свързват с Pfizer, 29% с Moderna и 28% с J&J.
 • 2 252 съобщенияза анафилаксия, при които реакцията е била животозастрашаваща, изисквала е лечение или е довела до смърт.
 • 12 200 съобщенияза нарушения в кръвосъсирването в САЩ. От тях 5 398 доклада са свързани с Pfizer, 4 345 доклада – с Moderna и 2 275 доклада – с J&J.
 • 3 405 случаяна миокардит и перикардит, като 2 409 случая се дължат на Pfizer, 1 220 случая – на Moderna и 155случая – на ваксината COVID на J&J.

CDC НЕ РАЗСЛЕДВА СМЪРТТА НА 13-ГОДИШНО ДЕТЕ СЛЕД ВАКСИНА ЗА COVID

Центровете за контрол и превенция на заболяванията не разследва смъртта на 13-годишно момче от Мичиган, починало на 16 юни 2021 г. от миокардит три дни след втората си доза от ваксината за COVID на Pfizer.
В сряда Judicial Watch получи 314 страници с документи от CDC, включително съобщения от директора д-р Рошел Уоленски, показващи искане за информация за смъртта на Джейкъб Клиник.
В съобщенията служителите на CDC заявяват, че агенцията не е участвала активно в разследването на смъртта на Клиник, въпреки че е осъществила контакт с щатския здравен отдел и патолога, който е потвърдил, че предварителните резултати показват „двустранно разширение на камерите и хистология, съответстваща на миокардит“.
Длъжностното лице заяви, че агенцията е в контакт, за да „поддържа осведоменост за ситуацията“, но заяви, че от щатите зависи да провеждат разследвания на смъртните случаи, докладвани след ваксините за COVID.
Смъртта на тийнейджъра не е била отбелязана от служители на CDC в презентациите за миокардита или безопасността на ваксините по време на срещите на консултативната група по безопасност на ваксините към агенцията, която изготвя клинични препоръки за използването на ваксините за COVID при деца.

ПОВЕЧЕ ДЕЦА УМИРАТ ОТ ВАКСИНИТЕ, ОТКОЛКОТО ОТ COVID

Както The Defender съобщи в четвъртък, миналия месец медицинска сестра от Луизиана е заявила пред щатските законодатели, че в нейната болница се наблюдават „ужасяващи“ реакции към ваксините за COVID, включително кръвни съсиреци, сърдечни пристъпи, инсулти, енцефалопатия и сърдечна аритмия – и персоналът не докладва за тях на VAERS.
Колет Мартин, медицинска сестра от 17 години, по време на изслушването в комисията по здравеопазване и социални грижи на Камарата на представителите в Луизиана заяви пред представителя на щата Лорънс Багли, че повечето медицински специалисти в нейната болница дори не знаят за съществуването на VAERS.
Мартин казва, че е изразила загриженост относно нежеланите реакции на ваксините за COVID и неуспеха да ги докладва на администраторите на болницата, но е била „многократно отхвърлена“.
Мартин вярва, че само част от смъртните случаи се докладват на VAERS, тъй като нейната болница и други „не докладват нищо“.
Автор: Меган Редшоу
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“
Всяка година на 1 декември светът отбелязва борбата с ХИВ/СПИН. Тази година денят и свързаните с него събития преминават под обявеното от Обединената програма на ООН за СПИН (UNAIDS) мото „Да премахнем неравенствата. Да спрем СПИН. Да победим пандемиите“.
Сега ВНИМАНИЕ:
1) 👉 https://bit.ly/3D4IOju
2) 👉 https://bit.ly/3o7tXR8

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК.

💉💉💉 Ново проучване показва, че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца

 

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

 

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от