7 ноември трябва да бъде върнат като официален празник

/

Двадесет и пети октомври 1917 г. дойде „спасителният Октомври“, спасителен не само за Русия, но и за целия свят. Седми ноември 2020 г. (двадесет и пети октомври по стар стил) се навършват сто и три години от това историческо събитие. Това вече не е официален празник, но винаги трябва да го помним.

Главният през октомври 1917 г. не е Ленин, а Сталин. Тогава Сталин, Дзержински и генерал Потапов успяват да преодолеят масонския държавен преврат от февруари 1917 г., чиято цел е разпадането на Руската империя на четиридесет и четири части. Него осъществиха генерали предатели, част от обкръжението на Царя – дворцов преврат, либерали и масони. 4 групи – Масонските ложи Великият Изток на Франция и Великата Обединена Английска Масонска Ложа. Също и тайното английско общество „Кръгла Маса“, създадено 1891 година., с цел унищожаването на 4 империи – Руската, Австроунгарската, Османската и Германската. И успяха чрез организираната от тях 1-ва световна война.

Не някакви работнически отряди превзеха Петроград. Всички активни бойни действия през октомври бяха проведени от специалните части на руското военно разузнаване (днес ГРУ). Само 6 ранени при освобождаването на Зимния дворец от масонското Временно правителство. Съветската власт в 98% от градовете на Русия дойде без нито един изстрел. Англичаните все още не разбират какво се е случило тогава. Ленин се съгласи да оглави след успешна спецоперация съветското правителство. След победата Сталин, Дзержински и Потапов създават ВЧК и Червената армия.

Текстът е от предаването “Спасительный Октябрь 1917 года”” на проф. Игор Панарин, наричан Путински Макиавели за прецизните му съвети към руското ръководство.

  • Декан в Дипломатическата Академия към Министерството на външните работи;
  • Академик към Военната Академия;
  • Работил в Роскосмос и ЦИК;
  • Работил е в КГБ с генерал Дроздов – нелегал, резидент на разузнаването в САЩ и 12 г шеф на нелегалите – с ключово влияние в изграждането на Панарин като стратегически анализатор.

https://youtu.be/T_tAFH6HIDE

Последно от ВИДЕО