70 МИЛИОНА от американците са просто дебили! Затъпяване, затлъстяване, наркомания и пиянство – милиони американци не могат дори да четат и пишат (+ВИДЕО)

/

 

 

70 МИЛИОНА от американците са просто дебили! Затъпяване, затлъстяване, наркомания и пиянство – милиони американци не могат дори да четат и пишат

Поведението на американците изумява целия свят със своята арогантност – те диктуват на другите държави как да живеят, изискват подчинението на САЩ, хвалят се по всякакъв повод и хвърлят прах в очите им с всички страни.

Холивуд отдавна се е превърнал в своеобразна пропагандна машина – във всички филми, по един или друг начин, американците се превъзнасят над другите народи, а Щатите се излагат като най-демократичната държава в света, където всичко е наред: стандарт на живот, възможности, заплати, медицина, образование. В продължение на много години Холивуд създава целенасочено картина, която е далеч от реалността, но има хора, които се поддават на манипулациите на пропагандистите и вярват на всички истории.

САЩ са изхарчили огромни суми за създаване на имидж, но нямат достатъчно пари за решаване на наистина важни вътрешни проблеми. Оттук и резултатът: контрастът между холивудските образи и истината за живота продължава да се увеличава и хората, които виждат и разбират това, са горчиво разочаровани.

Американците обичат да се хвалят с научните и технологичните си постижения, но в същото време те „скромно“ мълчат за истината – в това на практика няма заслуги на американските граждани. Всички изобретения са направени от гостуващи емигранти от цял свят, които янките примамват в страната си с лекотата на получаване на виза за учени H-1B, специални условия на работа и добра заплата.

Правят това не защото много обичат мигрантите. Те просто нямат друг избор. Няма надежда за местните – нацията се унижава и за да хвърли прах в очите на целия свят, САЩ се нуждае от талантливи хора. Днес в Щатите картинката е нелепа: 99,9% от всички изобретения и нововъведения, с които САЩ се гордеят толкова, са направени от мигранти от Русия, СССР, Китай, Европа, Индия и други страни.

Според американския физик Мичио Каку, роден в Япония, образователната система в САЩ е най-лошата в света. Американците имат по-малко знания от хората от бедните страни от третия свят. Страната продуцира поколение идиоти с глупави риалити шоута, сапунени опери, шантави филми и програми по телевизията. Американците не са способни на нищо друго, освен на лакомия, пиянство, наркомания и безделие. Всичко изключително в страната се прави от посетители от цял свят, а не от местни янки.

Положението в САЩ е катастрофално. Международните специалисти изчисляват, че 26,5 милиона възрастни американци са напълно неграмотни – те не могат да четат или пишат. Всичко, на което са способни, е да преброят някак си парите, да получат социални помощи да правят покупки. 43 милиона възрастни американци имат много ниски нива на грамотност – четат на срички, пишат с грешки или дори напълно несръчни печатни букви. Общо 69,5 милиона възрастни американци лесно могат да бъдат наречени дебили. Това е една четвърт от населението на страната!

Освен това в САЩ има много глупави ученици, които не искат да учат и просто търкат гащи по скамейките, пенсионери, страдащи от деменция, пияници, наркомани, както и хора, които си тъпчат туловищата до 300 килограма и не стават от леглото поради затлъстяване. Останалото способно малцинство се състои от мигранти, получили американско гражданство. Именно те тласкат науката на САЩ напред, правят открития, въвеждат иновации.

Америка не се е плъзнала до нивото на пещерните хора само благодарение на мигрантите – талантливи и трудолюбиви хора, които обичат и се стремят да работят. Щатите са доволни от това положение на нещата, защото имат възможността да присвояват заслугите и постиженията на другите и продължават да се перчат.

Междувременно образователната ситуация в САЩ продължава да се влошава. Под знамето на поредната борба за права Масачузетс и Калифорния постигнаха големи отстъпки за учениците. Сега те имат законно право да не се учат да пишат на английски, който е държавният език за Щатите.

Предвидимо е скоро такъв закон да бъде приет и в други държави на страната. Широката деградация ще продължи и ще се засилва всяка година. Очевидно Америка няма бъдеще. Народът в страната е глупав, неграмотен добитък, на когото не му пука за нищо.

Превод: В. Сергеев, Поглед Инфо

 

60 000 вдебилени US идиоти отблъскват урагана „Ирма“ с… вентилатори (ОБНОВЕНА)

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.