8 430 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ и 354 177 увреждания: Европейска база данни за нежелани лекарствени реакции за COVID-19 „Ваксини“

Pressтитутките не спират да броят в ефир тези, които уж са починали от COVID-19 , инФЛУенцърите не спират да пишат жалостиви постове за същите, но да сте чули някой от изброените да оплаква умрелите от експерименталната инжекционна течност, която ни представят като „ваксина“? 

Шансовете за оцеляване, ако се заразите от „страшния вирОз“ по думите на pressтитуки и продали се за дребни жълтици инФЛУенцъри са над 99%.
Шансовете да получите сериозни увреждания или пък среща със Свети Петър, ако решите да заемете мястото на морските свинчета и си набиете експерименталната течност, която се разпространява под наименованието „ваксина“ са изключително високи, но стойностите растат всеки ден и затова в момента е трудно да се закове процента.

Дали има увредени от тази инжекционна течност, дали има умрели? Нека видим фактите.

В случай, че сте решили да си сложите от експерименталната инжекционна течност срещу COVID-19 , която се предлага като „ваксина“, попитайте вашия лекар дали е проверявал системата EudraVigilance http://www.adrreports.eu/en/index.html в която се докладват нежелани реакции, увреждания и смъртни случаи. В случай, че не знае за съществуването на тази база, тогава е добре да помислите дали да му се доверите за „ефикасността“ на експерименталната инжекционна течност, която ви предлага, за да заработи повече пари на ваш гръб.

Какви са шансовете ви за оцеляване, ако се разболеете от страшния вирОз :

Докладът до 24 април 2021 г. изброява 8 430 смъртни случая и 354 177 увреждания след инжекции на четири експериментални „ваксини“ срещу COVID-19:

  • COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
  • COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH
  • COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
  • COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Това е публична информация, която се намира на сайта на финансираната от Европейската агенция по лекарствата (EMA), и всеки може да използва системата EudraVigilance http://www.adrreports.eu/en/index.html и да провери тези данни.

Дания https://healthimpactnews.com/2021/the-end-of-the-experimental-adenovirus-covid-shots-denmark-permanently-halts-astrazeneca-covid-shots/ и Норвегия https://healthimpactnews.com/2021/norway-stops-experimental-astrazeneca-covid-shots-higher-risk-associated-with-astrazeneca-vaccine-than-from-covid-19-disease/ прекратиха напълно използването на експерименталната течност, наречена ваксина на AstraZeneca срещу COVID-19.

Автор: Таня Тодорова
Източник: Оn А Real Case

БЕЛ.РЕД; КЪМ 7 МАЙ ВЕЧЕ СА НАД 11000..

ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО