Българските Илюминати – въпроси и отговори

 

След тази статия, сме поместили видео, в което можете да видите реална история за Рептили Шейпшифтъри, които имат способността да придобиват различни форми и образи. Ние представяме клипа и разговорите с двама от българските Илюминати, единствено за да дадем гласност. Онова, което следва да прочетете и видите в клипа, може да не съвпада с вашия личен мироглед. Това не прави статията и клипа „фалшиви“.

Интервю 1: Произход и генетика на Българските Илюминати. Българска и световна история.

Въпрос: Да започнем с това има ли в България илюминати или само техни наместници- слуги?

Илюминат 1:
Първо искам да направим разграничение за понятието Илюминати. То е много по-широко от това, което Ню-Ейдж движението на Запад и любителите на теориите за конспирации в България влагат. Това определено не са група същества с болно съзнание, които пият бебешка кръв и тайно направляват съдбата на света. Разбира
се това не означава, че такива неща не се случват…но това не е същността.
Илюминати се определят по кръвта и по-точно по генетичния код, който са приели от предците си. Това са кръвни линии с висока издържливост към външно влияние и контрол над съзнанието. За това предпочитам вместо Илюминати да използвам понятието Кръвни линии.За да ме разберете, ще използвам една метафора – гените на хората от масите функционират като радио – точка – предават зададена им честота, докато човек от кръвните линии е като широко обхватно радио – насочва съзнанието и дейността към честота, която желае.

Въпрос: Искате да кажете, че вие сте робовладелци по силата на кръвта, а останалите хора са просто роби, които не са имали шанса да получат по наследство определен генетичен код? Не е ли това обикновена расистка теория?

Илюминат 1:
Не, това не е расизъм. Истинските просветени не вярват в расизма, защото знаят,че имам много по-силни връзки от кръвта и външните родови белези. Тези новородените със сребърните лъжици, снежнобялата кожа и синя кръв са просто част от системата, която добре експлоатира расизма. Те обаче много добре знаят, че в тях няма нищо чистокръвно и че де – факто те са едни от най-големите мелези. При това с много лош процент на интегритет в ДНК. Всъщност те са на ръба на оцеляването, а не на върха на пирамидата. Така, че не е допустимо да говорим за расизъм в случая. Ако искате да постигнете нещо в този си живот или най-малко да го разберете до известна степен, трябва да се научите да гледате и осъзнавате по-широко от сегашните си лимити за понятията.

Въпрос: Добре тогава кажете накратко какви и кои са българските илюминати или Кръвни линии, като Вие предпочитате да ги наричате?

Илюминат 1:
Трудно ще ме разберете, ако Ви го кажа с две думи. Първо: не е задължително българските илюминати да са в България. Някои предпочетоха друго време-пространство. Не ги обвиняваме. Както казахме има по-силни връзки дори и от време-пространството. Съвременната квантова физика донякъде ги обяснява. И все пак с две думи истинската Българска кръвна линия е много силна и жизнена тройна спойка от три основни ДНК кода :
1. този на расата, която в Стария завет, на езика на народа на Яхве, се нарича „Елохим”.
2. този на расата на Сириус 3
3. този на съществата, които са определени от съвременната теория на конспирацията като обществен враг номер – расата на рептилоидите. Съотношението е 33 процента или 1/3 – това примерен вариант – възможни са известни отклонения, но това отключва нестабилност и регресивни мутации.

Въпрос: Казахте рептилоидите – да не би да имате пред вид рептилите – шейпшифтъри?/възможност за трансмутация на физическата обвивка. (В края на статията, можете да видите на видео какво значи това.)

Илюминат 1:
Има разлика. „Рептил” е латинското име за влечуго, т.е. нещо, което се влачи по земята с тялото си, за да се придвижва. Рептилоидите са високо еволюирала форма, а рептилите-шепшифтъри, които вие имате предвид, са една издънка с преувеличени и преекспонирани функции и възможности.
Знайте, който е силен и могъщ няма нужда да променя формата си. Силата не идва от форма, а обратното – силата определя формата.
Тяхното е болест – липса на контрол върху ДНК структурата и мутации. Силният няма да промени себе си, а вашето съзнание и възприемането за него. Не го ли разберете винаги ще бъдете в позицията на жертви.

Въпрос: Т.е да разбираме, че рептили-шейпшифтъри не са част от Илюминати?

Илюминат 1:
Да, така е, те са използвани от Илюминати. Просто са част от плана. Защо освен овце да не можеш да развъждаш и гущери?…

Въпрос: Да, но това не е ли жестоко – според разкази на очевидци тези същности се хранят с човешки бебета и млади девици? Не е ли висока цената на развъждането им?

Илюминат 1:
За да говорите за цена, трябва да сте наясно с истинската стойност на нещо. Нима не е жестоко българите да се хранят с бебета-прасета, особено в един специфичен период, Коледа – отъждествяван като един от най-светлите християнски празници?

Въпрос: Да, но все пак те са животни?

Илюминат 1:
А, животни? – Те са вид и вие сте вид и ние сме вид – кой е този, който определя кой е по-добрия – този, който държи ножа ли? Добре дошли сте, но не се оплаквайте от съдбата си.
Освободете се от предразсъдъците си. Осъзнайте, че според Кръвните линии и ДНК сходството, когато за Елизабет-гущера (има се пред вид член на британското кралство семейство) заколят новородено, за да изпие кръвта му, тогава се върши по-малък грях от това, което всеки от вас прави на празника „Коледа”.
Задава ли ли сте си въпроса за учените, които имат все по-големи опити в трансплантации върху хора на тъкани и органи на прасета?… А къде в природата сте виждали такова голямо цветово подобие на човешката кожа в друго животно?…
В много отношения домашните прасета са по-сходни в ДНК кода и по-близки до човека от маймуните. Така че: „Не съди, за да не бъдеш съден”…

Въпрос: Да се върнем към Българските Илюминати. Кои сте вие и кои институции и организации стоят зад вас?


Въпрос: Счита се, че Илюминати са всемогъщи. Какво ви пречи да придобиете абсолютната власт в собствената ви страна?Илюминат 1:

Ние сме Илюминати, но нямаме пълна власт над държавата. Впрочем такава няма. Третата Българска държава е мит. Впрочем Български държави не е имало. Имало е много Български империи. Българите са раса, която завладява, покорява и обединява и то не винаги със сила. Тази географска територия е послужила за основа на две Български империи известни като царства или ханства. Така, че е трудно да се говори за структури, които са изцяло под наш контрол или поне през последните няколко века. Силата ни е на многонационално ниво, особено в териториите на бившия СССР и САЩ, макар, че това не е толкова голямо постижение, тъй като към момента това са просто две производствени корпорации с офшорно ръководство и елит.

Илюминат 1:
Пак напомням: няма страна или държава България. Ние също живеем на територията на тази прозводствена корпорация. Името България към момента е географско, а не държавническо понятие.
Все пак сме успели да проникнем в някои производствени сфери и властови структури, но като цяло така наречения български елит няма почти нищо общо с българите или по-специално с Българските кръвни линии.Това са мениджъри –франчайзери (Франчайзингът е вид стратегически съюз, който обикновено се прилага от компании с престижна търговска марка и утвърден имидж).
Те са привнесени отвън или изкуствено издигнати от смесени и нисши Кръвни линии. Засега ни се налага да ги търпим и да правим бизнес с тях, а понякога и някои наши да служат в контролирани от тях властови структури. Това не ни притеснява – тяхната арогантност и невежество са широко отворена дупка в бронята им, която винаги може да използваме. Не бива обаче да се отрича, че някои от тях имат много гъвкави и приспособими поведенчески инстинкти, както и сериозни международни протекции.
Както и да е – когато му дойде времето и те ще бъдат употребени. Ще научат, че истинската сила е кръвта и нейният код, а не мръсните хартийки и железобетоните хамбари.

Въпрос: Това звучи като закана или заплаха за идващ Апокалипсис?

Илюминат 1:
Апокалипсисът вече е в ход – тези, които имат очи и уши за видят и чуят вече го знаят. Другият превод е „Откровение”. Кой ще оцелее в това, което идва, ще се определи от защитите, вплетени в ДНК, а не от подземни бази и антигравитационни технологии.

Въпрос: Искате да кажете, че всички българи ще бъдат унищожени, освен вас и тези които имат вашата ДНК защита?

Илюминат 1:
Не е задължително. Така или иначе българите умират. До 15-20г. тази територия ще представлява най-големият старчески дом на земята – нещо като концлагер за стари и недъгави хора на открито.
Това е тенденция, ако се запазят досегашните темпове, а те съвсем скоро ще бъдат засилени и катализирани. Това не бива да ви тревожи – това е част от плана. За нас това е нормален оздравителен процес. Еволюция. То е свързано с ДНК защитата.
Добрата вест за вас е, че българското ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово,светлинно ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК.Интересното е кои ще успеят да достигнат до там, че да успеят да се свържат с тези високо енергизиращи фактори.
Другият ключов въпрос е: дали съвкупността от тези фактори, ще достигне критичната си маса. Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семплите хора ,с опростен начин на мислене и на живот.Но не простите, а само най-добрите. Няма да се стигне до пълна анихилация и изчезване на българите.

Интервю 2 : Историята, която я няма в учебниците…

Въпрос: Наскоро празнувахме националния празник на България – 3 март – каква е оценката на българските илюминати за тази дата и значението за най-новата българска история?

Илюминат 2:
Може да Ви прозвучи цинично и дори богохулно, но тази дата за българските илюминати няма това значение, което вие и отдавате. В това обаче няма нищо конспиративно и мистично. Първо тази война, която патетично наричате „освободителна” е търговска война за достъп до проливите на петролни танкери и война за контрол и подсигуряване на петролни залежи.

Въпрос: Петролни танкери и залежи? Не звучи ли това пресилено за тогавашното ниво на развитие на техниката и петролната промишленост?

Илюминат 2:
Вижте, за Илюминати философията, която определя живота е като игра на шах. Колкото повече ходове по-напред от противника си предвидил и анализирал, толкова по-добре.
Петролът като основен ресурс за развитие на съвременната цивилизация не се е появи случайно. Той бе избран от илюминатските фамилии, макар и не единодушно, за да бъде основа за енергийното контролиране на човечеството, дори на ниво тяло и съзнание. Преди да бъде промоциран масово двигателя с вътрешно горене се раздадоха картите, т.е. разпределен бе контрола върху находищата. Като цяло играта с белязани карти е любим способ на Илюминати.

Въпрос: Казахте „на ниво тяло”. Какво имахте предвид?

 

Илюминат 2:
Дрехите съдържащи изкуствени влакна – все деривати на петрола – променят електромагнитното излъчване и дори метаболизма на човека, който ги носи. Да не говорим, че увреждат жестоко психическите способности на човека. Същото важи за pvc-дограмите, стиропорните изолации, пластмасовите бутилки, прибори за хранене и други.
Замисляли ли сте се някога, защото всички банки отпускаха нисколихвени кредити за енергийна ефективност, докато постоянно се покачват цените на енергоизточниците?… Защото лихварите са загрижени за топлината и семейния ви уют?…
Няма безплатен обяд. Правилният термин тук е енергийна НЕефектиност. Тялото ви е затруднено в обмяната на енергия с Вселената, когато в непосредствена близост до него има такова насищане с изкуствена въглеводородна тъкан.
Например кой според вас въведе стиропора? Това e световно известната корпорация „BSF”. В публичното пространство често името е предхождана от „германска”, но правилния израз е Илюминатска. Ще се изненадате ли, ако разберете, че тя има дял от близо една четвърт от съществуващия и до днес концерн „IG Farben”. Същият този, който произвеждаше газ за камерите на смъртта на евреите, заедно със задатлантическите си дружки „Standart oil”…Надявам се да сте ме разбрали…
Между другото близо век и половина по-късно дъщерната на „Standart oil” – „Корпорация Шеврон” отново има желание да се намеси в региона този път за добив на шистов газ. Както виждате няма вечни приятели, а вечни интереси.

Въпрос: Да се върнем на руско-турската война. Казахте, че картите са били предварително раздадени и все пак е имало война?

Илюминат 2:
Правилно за Кръвните линии не беше война, а театър – в някои книги директно го пише – „театър на военните действия”.
Това е част от играта – на преговорите чрез дипломация се определят параметрите. Военните забавления са способ за тяхното доуточняване, както и способ за контрол на популацията от хора и усилване на вътрешната власт. Нека разгледаме какво се случва по време на войната и ще разберете.
В учебниците по история или се пропуска, или се отбелязва с едно изречение, че войната е имала два фронта – европейски и азиатскo-кавказки. Този вторият далеч не е бил с по-малко значение.
Много преди средата на 19 век се знае, че в Кавказ и Каспийско море има големи залежи на петрол. Руснаците или по-скоро набиращите сила международни петролни компания, сред които и споменатата „Standart oil” на Рокфелерови и „Mazut Trading Co” на Ротшийлдови, финансиращи руското кралско семейство, са хвърлили основния си ресурс в това направления.
На този фон, Руско-Турската война на Балканите може да определи като заблуждаваща маневра. На едно по-високо ниво войната е между Ешкенази и Сефаради/еврейски родови линии/ за контрол над кавказките петролни полета. Битката на полумесеца и кръста е само за пред очите на простолюдието. В основата е звездата на Давид. Но да не забравяме, че и под тази основа има друга – още по-дълбока…
Впрочем трите религии фактически са една и съща и преследват една обща цел. Това обаче е друга тема на разговор.
Да се върнем към истинските причини за войната. Знаете ли, че през 1877г. от известните братя Нобел е построен първият петролен танкер, наречен „Зороастър”. Целта е да се създаде модел за построяване на флота, която трябва да превозва каспийски петрол през Босфора, което става в годините след войната. През 1877г. е построен и първият в света петролопровод, водещ до рафинерията в Баку. Трябваше само подстъпите към града да бъдат гарантирани и да бъде осигурен свободен достъп през проливите. Оттам нататък може да си обясните направлението на настъпване по двата фронта на руската армия. Тези две ключови събития в зората на петролната промишленост предопределят и финансирането и подготовката на Априлското въстание, както и българското Освобождение.
Друг важен факт, който не се споменава никъде, освен от някои отделни руски автори, е целите, които си поставя руското генерално командване по отношение на Балканския театър на бойните действия. Тяхната програма максимум е била да достигнат до Стара планина и да се създаде едно хилаво марионетно княжество по подобие на Влашко или Молдова, което евентуално в бъдеще да се превърне в плацдарм за наказателни акции към Цариград, в случай че Османската империя не осигурява свободен достъп през проливите. Обаче боевете на Шипка объркват сериозно не само турските, но и руските планове. Руснаците са държели да завоюват Плевен и София. Това направление е било ключово за тях, за да има новата територия обща граница със Сърбия и да стане буферен източен фланг на бъдещата балканска славянска федерация под патронажа на Руската империя.
Кавказкият петрол е бил и основна цел на Хитлер по време на Втората световна война, както и сега е цел на фракцията на Буш. Стартиращата с арабските революции Трета световна война също ще бъде насочена към него. Това е на едно ниво. Трета световна война ще е театър, също както предишните две. Има и нещо друго, но за това в някоя следваща наша среща…

Мултивселена

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня

70% Продължаваме… 2020 бензина беше 1.52 лв. 2020 пропан бутана беше 0,69 лв.   1 000

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times