«Cavo Beach» Най-добрият морски клуб-ресторант в България отваря врати на самия плаж в залива Каваци (ВИДЕО+МЕНЮ)

Хармония и баланс. Природа и красива заобикаляща ви среда. CAVO-философията за живота

Място, което носи усещане за свобода на духа и потапя съзнанието ви в морската шир. Ресторант, който изпълва всички ваши сетива – с гледка, вкус, аромат и доставя завладяващо удоволствие. Дизайн, който гали окото с естествени тонове и материали, които се сливат с природата. Камък от 100% естествен минерал, който създава фотокаталитичен процес, като отделя кислород, взаимодействайки си със слънцето. Масивна дървесина, която е внесена от Индонезия, текстил от памук и лен, много живи растения, чадъри от макраме и никаква пластмаса използвана в дизайна. Атмосфера, която носи усещане на уединение и изтънченост. Замислен като образец на най-отличаващите се места за хранена по гръцките острови, Cavo има амбицията да наложи преживяване от ново поколение. Той превръща храненето в изкуство, което впечатлява, а своите посетители в ценители на красивото. Разположен сред живописен пейзаж, Cavo прелива всеки детайл, за да ни доближи до природата. Неговата философия е ярко да контрастира на обикновеното, баналното и компромисното, защото Cavo е еталон за новаторство. Той е симбиоза между кулинарни достижения, красотата на заобикалящата реалност, обслужване по световен стандарт и ще бъде знаков за гостите на южното Черноморие.

Храна и вкус

Ресторантът на CAVO: Изтънчен вкус от Средиземноморието

Ресторантът на Cavo е гастрономическа експлозия от наслади отвъд ограниченията. След ден, напоен със слънце, вкусното ястие, сервирано в елегантната обстановка на Cavo, е задължителна награда и заслужена терапия.

Вкусът на CAVO обещава изненадващо и повече от задоволително преживяване, съчетано с изтънчено поднасяне.

Изискана селекция с изключителни ястия от цял свят

Съвършенството на ресторанта на Cavo е удоволствие: от аромата на барбекюто с въглища до прясно изпечената риба, зеленчуци и първокласно месо.

Всеки детайл е комбиниран, за да създаде превъзходно и изискано изживяване, съчетало най-пресните и чисти продукти – всеки от които е подбран с внимание и грижа.

Където спомените остават

Винената листа в ресторанта е извън претенциите на някаква колекция от спиртни напитки. Тя подчертава фино философията на CAVO, където виното е неразделна част от пълното гастрономическо изживяване, достъпно за всеки.

Разбира се, не сме пропуснали и ценителите на доброто шампанско, със специален списък за най-изтънчените ни гости.

Плаж

Морето, плажът и ти…

На най-живописния плаж по южното Черноморие, ще откриеш ръчно изработени чадъри и шезлонги, и големи шатри, чиито цветни танцуващи сянки примамват нашите гости в едно мечтано изживяване за релакс.

Златен плаж, който се простира на километри, нежно погален от вълнуващото Черно море.

Капацитет: 300 плажни стола + чадъри
Отделена зона: 6 палатки
Подходящ за: приятели и семейство, деца

Философията на CAVO включва използването само на естествени материали. Събрани от екзотични места по света, нашите изящни предмети носят търсената хармония с природата.

ГАЛЕРИЯ

Спокойствието е състояние на ума – 10 факта за CAVO, които трябва да не знаете прочетете ТУК.

Повече информация и резервации на cavobeach.com

CAVO Beach отваря на 30.06
Работно време: 10:00 – 23:00 часа
Телефон за резервации: 0883 722433

БЕЛ. РЕД.

ИМАЙКИ ПРЕДВИД, ЧЕ ЗАД КАВО СЕДИ ШЕФЪТ НА НАЙ-ДОБРИЯ КЛУБ НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ, А ИМЕННО “БЕДРУМ БИЙЧ“, ТО НИЕ НЯМАМЕ АБСОЛЮТНО НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ И НАЙ-ДОБРИЯ ПЛАЖЕН КЛУБ-РЕСТОРАНТ ПО НАШИТЕ ШИРИНИ.

БЕЛ. РЕД.1

СТАТИЯТА НЕ Е ПЛАТЕНА! НИТО Е И РЕКЛАМА!

За ужас на еко-талибаните служещи на чужди интереси все още се намират хора да инвестират мисли, труд и милиони тук, за разлика от други, които 100% държавната банка ББР (разбирайте-вие) им раздавате кредити, за да строят хотели в Гърция! Екоталибанизмът е крайно време да се наказва със затвор. И това трябва да бъде поискано от министрите на туризма и икономиката. Всички бг-плажове трябва да се разчистят от катуните по примера на концесионера на Каваци и на тяхно място да изниква както е в случая само едно заведение. Отделно цялото бг-черноморие трябва да се застрои по примера на vayabeachresort.com. Също така на Банско трябва не да има втора кабинка, а трета. Успех на CAVO Beach и браво за идеята, инвестицията, визията и работните места. Едно истински бижу.

ЗА УЖАС НА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ОТВОРИ! 

ВИДЕО

МЕНЮТО  МОЖЕ  ДА  ВИДИТЕ  ТУК

Последно от БЪЛГАРИЯ

Чуйте пълния запис на Радостин Василев от скандалното заседание на Националния съвет на ПП – Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна

Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите… Кирил Петков в