«Cavo Beach» Най-добрият морски клуб-ресторант в България отваря врати на самия плаж в залива Каваци (ВИДЕО+МЕНЮ)

Хармония и баланс. Природа и красива заобикаляща ви среда. CAVO-философията за живота

Място, което носи усещане за свобода на духа и потапя съзнанието ви в морската шир. Ресторант, който изпълва всички ваши сетива – с гледка, вкус, аромат и доставя завладяващо удоволствие. Дизайн, който гали окото с естествени тонове и материали, които се сливат с природата. Камък от 100% естествен минерал, който създава фотокаталитичен процес, като отделя кислород, взаимодействайки си със слънцето. Масивна дървесина, която е внесена от Индонезия, текстил от памук и лен, много живи растения, чадъри от макраме и никаква пластмаса използвана в дизайна. Атмосфера, която носи усещане на уединение и изтънченост. Замислен като образец на най-отличаващите се места за хранена по гръцките острови, Cavo има амбицията да наложи преживяване от ново поколение. Той превръща храненето в изкуство, което впечатлява, а своите посетители в ценители на красивото. Разположен сред живописен пейзаж, Cavo прелива всеки детайл, за да ни доближи до природата. Неговата философия е ярко да контрастира на обикновеното, баналното и компромисното, защото Cavo е еталон за новаторство. Той е симбиоза между кулинарни достижения, красотата на заобикалящата реалност, обслужване по световен стандарт и ще бъде знаков за гостите на южното Черноморие.

Храна и вкус

Ресторантът на CAVO: Изтънчен вкус от Средиземноморието

Ресторантът на Cavo е гастрономическа експлозия от наслади отвъд ограниченията. След ден, напоен със слънце, вкусното ястие, сервирано в елегантната обстановка на Cavo, е задължителна награда и заслужена терапия.

Вкусът на CAVO обещава изненадващо и повече от задоволително преживяване, съчетано с изтънчено поднасяне.

Изискана селекция с изключителни ястия от цял свят

Съвършенството на ресторанта на Cavo е удоволствие: от аромата на барбекюто с въглища до прясно изпечената риба, зеленчуци и първокласно месо.

Всеки детайл е комбиниран, за да създаде превъзходно и изискано изживяване, съчетало най-пресните и чисти продукти – всеки от които е подбран с внимание и грижа.

Където спомените остават

Винената листа в ресторанта е извън претенциите на някаква колекция от спиртни напитки. Тя подчертава фино философията на CAVO, където виното е неразделна част от пълното гастрономическо изживяване, достъпно за всеки.

Разбира се, не сме пропуснали и ценителите на доброто шампанско, със специален списък за най-изтънчените ни гости.

Плаж

Морето, плажът и ти…

На най-живописния плаж по южното Черноморие, ще откриеш ръчно изработени чадъри и шезлонги, и големи шатри, чиито цветни танцуващи сянки примамват нашите гости в едно мечтано изживяване за релакс.

Златен плаж, който се простира на километри, нежно погален от вълнуващото Черно море.

Капацитет: 300 плажни стола + чадъри
Отделена зона: 6 палатки
Подходящ за: приятели и семейство, деца

Философията на CAVO включва използването само на естествени материали. Събрани от екзотични места по света, нашите изящни предмети носят търсената хармония с природата.

ГАЛЕРИЯ

Спокойствието е състояние на ума – 10 факта за CAVO, които трябва да не знаете прочетете ТУК.

Повече информация и резервации на https://cavobeach.com

CAVO Beach отваря на 30.06
Работно време: 10:00 – 23:00 часа
Телефон за резервации: 0883 722433

БЕЛ. РЕД.

ИМАЙКИ ПРЕДВИД, ЧЕ ЗАД КАВО СЕДИ ШЕФЪТ НА НАЙ-ДОБРИЯ КЛУБ НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ, А ИМЕННО “БЕДРУМ БИЙЧ“, ТО НИЕ НЯМАМЕ АБСОЛЮТНО НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ И НАЙ-ДОБРИЯ ПЛАЖЕН КЛУБ-РЕСТОРАНТ ПО НАШИТЕ ШИРИНИ.

БЕЛ. РЕД.1

СТАТИЯТА НЕ Е ПЛАТЕНА! НИТО Е И РЕКЛАМА!

За ужас на еко-талибаните служещи на чужди интереси все още се намират хора да инвестират мисли, труд и милиони тук, за разлика от други, които 100% държавната банка ББР (разбирайте-вие) им раздавате кредити, за да строят хотели в Гърция! Екоталибанизмът е крайно време да се наказва със затвор. И това трябва да бъде поискано от министрите на туризма и икономиката. Всички бг-плажове трябва да се разчистят от катуните по примера на концесионера на Каваци и на тяхно място да изниква както е в случая само едно заведение. Отделно цялото бг-черноморие трябва да се застрои по примера на https://www.vayabeachresort.com/. Също така на Банско трябва не да има втора кабинка, а трета. Успех на CAVO Beach и браво за идеята, инвестицията, визията и работните места. Едно истински бижу.

ЗА УЖАС НА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ОТВОРИ! 

ВИДЕО

МЕНЮТО  МОЖЕ  ДА  ВИДИТЕ  ТУК

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница