CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

/

„Светът е управляван от една печатница и дузина ненормални печатари“, – Димчо Димов

Когато чуете  “TheGreatReset” (RE:SET) , така нареченото „Голямо зануляване“ – какво ви идва наум? Кое точно ще ни зануляват? Мозъчната активност, която у мнозина отдавна е не занулена, а направо приключила? Нашето съществуване, за да не хабим ресурсите на планетата, които шепа психопати-печатари са решили, че им принадлежат? Кое е това, върху което пълна власт имат психопатите-печатари, а на нас ни се внушава, че уж и ние имаме някаква власт? Да, това, което без съмнение може да бъде занулено са нашите банкови сметки. „Голямото зануляване“ има смисъл само в контекста на финансовата система. Тя е тази, която трябва да бъде тотално променена и трансформирана, но за целта първо трябва да се занули.

След като приключи ерата на златния стандарт и започна експеримента с печатане на фиатни пари в глобален мащаб, всички ние станахме постоянни жертви на един безкраен дългов цикъл. Банките могат да печатат колкото искат, а това създава от своя страна инфлация и дълг.  Биха ли имали парите стойност, ако : 1. Ние не вярвахме, че те имат стойност 2. Ако не бяха обвързани с дълг? Фактът, че са обвързани с дълга означава, че тези, които са заграбили богатствата на планетата ще искат да увеличават дълга сред най-бедните, за да си гарантират още повече богатство.  Проблемът е, че скоро много хора няма да могат да си позволяват най-основни неща, което означава, че тази система е изчерпана и трябва да бъде заменена с нова.

Разбира се Световният икономически форум не стои със скръстени ръце и плана за „Голямото нулиране“ е обмислен, разработен и пуснат в ход. Нека си припомним, че точно на техния сайт имаше видео (вече е свалено, но можете да го видите тук  ) в което се казваше, че „ние няма да притежаваме нищо, но очевидно ще бъдем щастливи от това“.  Сега печатарите-психопати разполагат с многообразни технологии и могат да сбъднат най-съкровеното си желание : пълен контрол върху хората. Мечтата на всеки психопат е да контролира жертвата си. Какво по-хубаво от това, ако благодарение на ИИ (изкуствения интелект) успее да реализира този блян?  Нека видим какво представлява CBDC и защо това няма нищо общо с дигиталните пари, които познаваме в момента.

CBDC (дигиталната валута на централна банка) ще се управлява и контролира от Централната банка. Тя ще има възможност във всеки един момент да контролира  (спира, ограничава, занулява) дигиталните акаунти на потребители си. В момента всеки един от нас има контрол и решава какво да прави с шарените хартийки: дали да си купи самолетен билет, да отиде на ресторант, да си напазарува това, което му е нужно, да отиде на екскурзия и т.н. Можете да решите да си купите пет сочни пържоли и никой няма да може да ви спре, ако разполагате с необходимото количество шарени хартийки. Ако платите на касата в брой дори няма се да знае, че точно вие сте купил тези пет пържоли. Ако платите с кредитна (дебитна карта) издателя на картата ще знае, че сте направил покупка в даден магазин, но ако имате достатъчно средства в сметката, той няма да може да ви спре да направите тази покупка.  В кратце – в сегашната система на поробване с шарени хартийки на роба е дадена известна анонимност и фалшивото усещане, че има контрол върху това, чрез което го контролират (от раждането, до смъртта).

CBDC предвижда тези „привилегии“ да бъдат отнети. Така де, няма никой роб няма нужда от свобода, след като се е съгласил доброволно да си продава вярата за шарени хартийки („Всички пари са въпрос на вяра“ Адам Смит)

CBDC ще бъдат контролирани изцяло от този, който ги издава. Той ще има абсолютна яснота кога, какво и колко пазарува всеки. И не само! Той ще може да ограничава възможността да пазарувате определени стоки или по-голямо количество от дадена стока, ще може да налага рестрикции в какъв периметър можете да ползвате дигиталните си пари и ще им задава срок на годност, след който те стават напълно безполезни. Това да ви звучи като сегашните дигитални пари?

За да спестя гранта на сороспиите (сороспия = соросоид+ уруспия (лека жена)), които са се специализирали като false-fuck-checkers нека посочим източника на това твърдение: конференция на тема Cross-BorderPayment—A Vision for the Future,  която се е състояла на 19.10.2020 . Там Agustín Carstens, General Manager, Bank of International Settlements казва следното: „ централната банка ще има АБСОЛЮТЕН контрол“ върху CBDC.

В същото видео той казва, че решението да се въведе CBDC в дадена държава,  ще бъде суверенно и самата държава трябва да го вземе. Ние в момента имаме собствена автономна валута – българския лев. Ако приемем еврото, то тогава решенията ще се вземат във Франкфурт. Мисля, че става ясно защо е този неистов рев у майцепродавците да приемем еврото и да се откажем от българския лев. Не зная дали си дават сметка към какъв точно концентрационен дигитален лагер тласкат нас, себе си и семействата си.

Наясно съм, че всички, които се продадоха и агитираха за експерименталните бълвочи и за носене на парцали на устата първи ще приемат CBDC и ще демонстрират навсякъде – ЗОМБИ-визор, печатна преса, социални медии и т.н. как са си сменили паричните средства с дигитални. Приемането на CBDC е еднопосочна улица. Точно както е и приемането на експериментален бъркоч със съставки, които са известни само на производителя му.

Някой беше казал, че Бог престава да съществува, когато спрем да вярваме в него. Ние се превърнахме в материалистични консуматори, които вярват само в стойността на шарените хартийки. CBDC ще е поредния тест и всеки ще избере в какво да вярва, а това ще определи бъдещето му.

Изгледайте видеото, в което се обяснява какво точно представлява CBDC и го споделете с поне 5 или 10 човека.

Благодаря за отделеното време и внимание!

ВИДЕО

 

Автор: Таня Тодорова

ДОПЪЛНЕНИЕ

Можете да следите как се развива въвеждането на дигиталната валута в различните страни. Видно е на какъв етап се намира в момента този процес във всяка държава. 📣 Линк към сайта

ДОПЪЛНЕНИЕ

Презентация на Aman Jabbi на тема – система за наблюдение + Социален Кредит + Дигитални пари = Тотален контрол = Робство.
Аман Джаби има над 25 години опит в Силиконовата долина като инженер предимно по технологии за камери.
В това видео той говори как хората ще бъдат принудени да станат роби на Метавселената:
#Улични светлини, които могат да са оръжие
#Интернетът на очите
#Дигиталната идентификация
# Окончателното блокиране (The Final Lockdown)
Оригиналното видео, от което съм рязал е zeeemedia.com

The Final Lockdown на човешката раса

ВИДЕО

ДОПЪЛНЕНИЕ

Бърз факт: SVB е била с максимален рейтинг, преди да фалира. Толкова за мЪдис и всички “рейтингови агенции“. Всичките тия глупости с колапса на банките са режисирани и са с една-единствена електронна цел – стадото да приветства дигиталните валути  (ЕЦБ заяви официално,-че еврото ще е цифрово) на банкстерите в предстоящия електронен концлагер…

ВИДЕО

ДОПЪЛНЕНИЕ

Световния икономически форум (СИФ) изисква от всички правителства спешно да отменят парите в брой и да въведат социални кредитни рейтинги в китайски стил.

World Economic Forum (WEF) призова световните лидери да ускорят въвеждането на CBDC (цифрови версии на националните валути). Всъщност цифровата валута ще прехвърли пълния финансов контрол върху живота на хората на централните банки и правителствата.

ДОПЪЛНЕНИЕ

Проучваме неотдавнашно разкритие, направено от вътрешен банков служител, което хвърля светлина върху цифровите валути на централните банки (CBDC) и техните потенциални последици. Подгответе се за шокиращо разкритие, което свързва точките между цифровите валути и имплантираните чипове.

ВИДЕО

Видео превод: Михаил Стоянов

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА: ЕВРОТО ЩЕ БЪДЕ ЦИФРОВО👇

Кристин Лагард, председател на Европейската централна банка и бивш директор на Международния валутен фонд


Британците ще имат право на най-много 20 000 цифрови паунда на човек (https://www.reuters.com/markets/currencies/consumers-face-20000-pound-limit-digital-pound-bank-england-says-2023-02-07), според плана на Bank of England, ако страната въведе цифровата валута, каза във вторник заместник-управителят на Bank of England Джон Кънлиф.
Сега разбирате ли какво означава това!? Будни ли сте вече?!


Дигиталните валути на централните банки са механизъм за контрол на населението «CBDC» Как бъдещето ви се решава вместо вас: Проф. Ричард Вернер (ВИДЕО)

«CBDC» Важното, което трябва да знаете

Ето какво ще направят централните банки и правителствата при бъдещото налагане на цифровите валути

Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи

 

“Пандемията“, която никога не я е имало приключи: гответе се за климатичен и дигитален тероризъм👇

КЛИМАТИЧЕН КОВИД (+ВИДЕО)

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани