CDC и FDA фалшифицираха протокола за тестване за „COVID“, като използваха човешки клетки, смесени с фрагменти от вируса на обикновената настинка (ВИДЕО)

В шокиращо разкритие, съобщено за пръв път от Дан Дикс от Press for Truth (Канада), документ на FDA признава, че CDC и FDA са заговорничили да изфабрикуват протокол за тестване за COVID-19, използвайки човешки клетки, комбинирани с фрагменти от вируса на обикновената настинка, тъй като не са имали на разположение физически проби от вируса SARS-CoV-2

Без физически референтен материал, който да се използва за калибриране и потвърждение, тестът няма никаква научна основа във физическата реалност. А всички ПСР анализи, основани на този протокол, са напълно измамни, тъй като обявяват хората за „положителни“ за COVID, когато те просто притежават малки количества РНК фрагменти от други щамове на коронавирус, циркулиращи в кръвта им.

Документът на FDA достъпен на уебсайта на агенцията, е озаглавен CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV)
Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel [CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV)

Диагностичен панел RT-PCR в реално време]. Документът поразително признава:

„Тъй като към момента на разработване на теста и провеждане на това проучване не са били налични количествено определени изолати на вируса 2019-nCoV за използване от CDC, тестовете, предназначени за откриване на РНК на 2019-nCoV, са тествани с характеризирани запаси от ин витро транскрибирана РНК с пълна дължина (N ген; GenBank присъединяване: MN908947. 2) с известен титър (РНК копия/µL), добавен в разредител, състоящ се от суспензия на човешки клетки A549 и вирусна транспортна среда, за да имитира клинична проба.“

С други думи, те не са разполагали с вируса COVID, от който да разработят и калибрират теста, затова са забъркали коктейл от човешки клетки и РНК фрагменти от вирус на обикновена настинка, след което са го нарекли „COVID“. Последователността в GenBank, посочена в този параграф, е просто определение от дигитална библиотека, което е обозначено като „COVID“, но няма никакви референтни материали във физическата реалност.

Това е така, защото нито един лекар или изследовател не е изолирал „COVID“ от заразен пациент със симптоми. В резултат на това никой лабораторен инструмент не може да бъде калибриран спрямо действителния COVID, а тестовете просто разчитат на дигитални библиотеки, пуснати от CDC и СЗО, използвайки „COVID“ като етикет.

След това изследващите ПСР тестове са инструктирани да търсят тези генетични последователности, получени от изфабрикуваните дигитални библиотеки, което означава, че цялата схема е кръгова логика на боклукчийска наука, която няма никаква основа във физическата реалност.

ЗАЩО ПРИВИДНО НЯМА СЕРТИФИЦИРАНИ РЕФЕРЕНТНИ МАТЕРИАЛИ ЗА COVID, КОИТО ДА СА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ЛАБОРАТОРИИТЕ ЗА КАЛИБРИРАНЕ НА ИНСТРУМЕНТИ?

Основател и собственик съм на аналитична лаборатория, която рутинно извършва количествен анализ на замърсители на храни, като дава високоточни резултати за анализ на пестициди, хербициди и тежки метали. Във всеки случай, когато извършваме лабораторен анализ, калибрираме инструментите спрямо известни физически проби, наречени „външни стандарти“ или „сертифицирани референтни материали“.

Всяка лаборатория може да закупи сертифицирани референтни материали за живак, арсен, глифозат и дори салмонела. Например тази връзка в Biosisto изброява сертифицирани референтни материали за различни щамове салмонела. Лабораториите могат да закупят тези референтни материали и да ги използват за калибриране на инструментите си, за да са сигурни, че анализът им е проследен до физически, реални проби от пречистен материал. На свой ред тези сертифицирани референтни материали трябва да могат да се проследяват от Националния институт за стандарти и технологии (NIST), за да се потвърди техният произход и автентичност. Поради това всички сертифицирани референтни материали са етикетирани с номера на партидата и срок на годност.

Лабораториите могат да закупят референтни материали за микроби, тежки метали, пестициди и др. – всички физически материали – търсих надлъж и нашир и не успях да открия сертифицирани референтни материали за SARS-CoV-2 или дори за отслабена, нежизнеспособна негова версия. Доколкото мога да преценя, изглежда, че няма физически образци на изолирани COVID вируси, които да се използват за калибриране на инструменти и контрол на качеството на протоколите за изпитване.

За да бъдем ясни, не казвам, че вирусите не съществуват, и е съвсем ясно, че Институтът по вирусология в Ухан е влязъл в сговор с Фаучи, Дашак, Националния институт по здравеопазване, Барик и други, за да разработи оръжеен шипчест протеин. Но шипчестия протеин сам по себе си не е вирус. Това е просто токсична наночастица, която може да се синтезира в голямо количество и след това да се изхвърля в градовете или да се добавя към ваксини и да се инжектира на хората чрез протоколи за имунизация.

Задавам големия въпрос за всичко това в моето видео за уисълблоулър от научна лаборатория, в което са представени повече подробности за всичко това, които ще ви накарат да се замислите.

По същество, ако COVID-19 е истински вирус, който може да бъде изолиран, защо очевидно няма физически референтни материали за калибриране на лабораторните инструменти за откриване на COVID? И защо такива материали не са използвани при разработването на одобрените от FDA и CDC протоколи за ПСР тестове?

CDC ИЗТЕГЛЯ СОБСТВЕНИЯ СИ ИЗМАМЕН ПРОТОКОЛ ЗА ПСР ТЕСТВАНЕ ЗА COVID, НАМЕКВАЙКИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ COVID И ГРИП

Мистерията в цялата тази ситуация се допълва от факта, че CDC току-що публикува „лабораторно предупреждение“, в което обяви намерението си да оттегли погрешния протокол за ПСР тестване до края на тази година. В съобщението си те посочват, че настоящият ПСР тест – същият, който FDA спомена по-горе и който е разработен без физически проби от COVID за калибриране – не може да направи разлика между грип и COVID.

От съобщението на CDC с дата 21 юли 2021 г.:

„В подготовка за тази промяна CDC препоръчва на клиничните лаборатории и местата за изследване, които са използвали 2019-nCoV RT-PCR анализа на CDC да изберат и започнат да преминават към друг тест за COVID-19, разрешен от FDA. CDC насърчава лабораториите да обмислят приемането на мултиплексен метод, който може да улесни откриването и разграничаването на SARS-CoV-2 и грипните вируси.“

Защо е важно да се разграничи COVID от грипа?

Защото, както изглежда, случаите на грип почти са изчезнали през 2020 г., тъй като грипът е бил преквалифициран в „COVID“ поради погрешното тестване.

„Процентът на положителните случаи на грип е намалял с 64% (p = 0,001), а приблизителният дневен брой на случаите на грип е намалял със 76% (p = 0,002) през епидемиологичните седмици 5-9 на 2020 г. в сравнение с предходните години“, съобщава CDC през 2020 г.

По същество медицинското съсловие просто е взело всички хора, които обикновено са диагностицирани с настинка и грип, и ги е прехвърлило в категорията „COVID“, за да прокара масова истерия за COVID, която да накара хората да се ваксинират. После ваксините са били формулирани с токсичните наночастици шипчест протеин, за да предизвикат паническата вълна „делта“, която в голяма степен се появява сред ваксинираните лица.

Оттук нататък измамата с пандемията върви като по часовник: хората се разболяват от ваксините, затова се изискват още ваксини, което води до увеличаване на заболяването. И пак. Тя никога не свършва, докато извършителите не бъдат арестувани и хората не проумеят измамата.

CDC току-що публикува научен документ, който потвърждава цялата измама

Той е озаглавен „Избухване на SARS-CoV-2 инфекции, включително инфекции от пробива на ваксината за COVID-19, свързани с големи обществени събирания – окръг Барнстейбъл, Масачузетс, юли 2021 г.“ и шокиращо признава, че 74% от инфекциите са възникнали при напълно ваксинирани (с по две дози) хора:

„През юли 2021 г. сред жителите на Масачузетс са установени 469 случая на COVID-19, свързани с множество летни събития и големи обществени събирания в град в окръг Барнстейбъл, Масачузетс; ваксинационното покритие сред отговарящите на условията жители на Масачузетс е 69%. Приблизително три четвърти (346; 74 %) от случаите са възникнали при напълно ваксинирани лица (тези, които са завършили курс с 2 дози иРНК ваксина [Pfizer-BioNTech или Moderna] или са получили единична доза от ваксината Janssen [Johnson & Johnson] ≥ 14 дни преди експозицията).“

Вижте, ваксината е пандемията. Ваксината разпространява шипчестия протеин, а фалшивите ПСР тестове осигуряват гориво за поддържане на масовата истерия.

Автор: Майк Адамс
Източник: Natural News
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

ПО ТЕМАТА

Къде е вирусът? Официален доклад на CDC: Вирус НЯМА и никога не е имало!

Д-р Роджър Ходкинсън: COVID-19 не е по-различен от сезонен грип (ВИДЕО)

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус!  Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО)

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. (ДОКУМЕНТ)

Правителството на Ирландия принудително призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Д-р Стефано Сколио, научен изследовател, кандидат за Нобелова награда за медицина 2018 г.: Вирусът СОVID-19 никога не е бил изолиран (ВИДЕО-БГ СУБ)

Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър: Няма изолат на СОVID-19 вируса! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕО)

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално

Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

При положение че ПСР-тестът е официално отречен за диагностициране на КОВИД-19 родната фармафия и управляващата БГ-измет на кристална топка ли гадаят “заразените“

Центровете за превенция и контрол на заболяванията (СDC) оттеглят ПСР-теста за COVID-19! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ ВИДЕО👇

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

 

Пл@нд€ми@ втора част
ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 👇

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times