Клаус Шваб

Свързване на точките

/

 

Предполагам сте чували речта на един от известните психопати на нашия век, в която той казваше, че за да свържем точките трябва да погледнем в миналото, а не в бъдещото.  Стив Джобс ми е един от любимите психопати, защото той вече не е сред живите, а психопат може да ви стане любим, само ако се е преселил в отвъдното.

Още в началото на ПЛАНдемията тази година, политиците ни обещаха, че ще има втора вълна и в момента въз основа на неистови лъжи си спазват обещанието. Ама, как така ПЛАНдемия, нямаме ли пандемия?

Не. Имаме ПЛАНдемия, защото за първи път в човешката история с едно заболяване се занимават повече политиците, отколкото лекарите. ПЛАНдемия няма, защото през 2009 година СЗО в разрез с всички приети практики променя дефиницията за епидемия. Преди епидемията е била въз основа на броя умрели от болестта, а сега се обявява епидемия въз основа на броя заразени. В конкретния случай с COVID-19 има два много важни момента:

1. Геномът на вируса никога НЕ Е бил изолиран: проф. Марсел Танър/ и

2. Второ „заболелите“ се търсят с PCR методология, за която самият й създател Кари Мълис, смята за неподходяща за откриване на вирусна инфекция PCR тестовете за COVID19 са научно безсмислени. Независимо от ОЧЕВАДНИТЕ факти, разпореждането на СЗО е : тествайте, тествайте, тествайте и всички послушни мъпети се втурват без всякаква мисъл да го изпълняват. В резултат човечеството е принудено ежечасно да чува броя на „новозаразените“ (дума без всякакъв смисъл, но всяваща ужас у по-необразованите). Съвсем не в унисон с писъците на мисирките от мейнстрийма в интернет се появиха независими журналисти и влогъри, които заявиха, че настоящата ситуация няма нищо общо с вирус, болни, пандемия и всичко от този сорт, а е добре обмислено и планирано мероприятие за смяна на финансовата система и превръщането на хората в дигитални овце, които ще живеят в електронни концлагери. За мнозина това вероятно ще прозвучи пресилено и едва ли не теория на конспирацията. Нека да видим фактите, които биха потвърдили или опровергали това твърдение.

През 2016 година Световният икономически форум публикува едно ВИДЕО с осем прогнози за това как ще изглежда света през 2030 година. 

Коя е първата прогноза: вие няма да притежавате нищо и ще бъдете щастлив. 

Веднага след нея следва втората: няма да притежавате нищо, а това, което вие необходимо ще го наемате и то ще ви бъде доставяно с дрон. 

Помислете внимателно върху първата прогноза : вие няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи. Как ще стане това? Звучи абсолютно налудничаво нали? Коя ще е тази сила, която ще накара хората да се откажат от нещата, които са придобили до момента? 

Да ви попитам: ако преди една година ви бях казала, че ще носите маска на публични места и че ако нямате такава ще бъдете санкциониран, какво щяхте да ми отговорите? Вероятно, че съм фен на конспиративните теории и си фантазирам твърде много. Кой в миналото е носил маска? Робите. Кои са били робите? Тези, които не са имали право на никаква собственост. 

В момента се случва точно това — първо ни слагат маските, като плануват да остане завинаги (освен, ако ние не се възпротивим категорично) и следващата стъпка е отнемане на всичко придобито, което имат хората. Е, тук отиде твърде далеч – вероятно така ще отговорят мнозина. Дали? Или просто свързвах точките? На 14.10.2020 в The Canadian Report Is this leaked info really Trudeau’s crazy COVID plan for 2021? You decide … се появи един мейл. В него се твърди, че служител на канадското правителство иска да сподели предстоящите планове на канадското правителство, защото той, заедно с други негови колеги не е съгласен с тях.

Ето част от този мейл:

Планът е следният и целите са както следва:

– Вторични ограничения на блокиране на движението, като се започне първо с големите градове и се разширява към периферията. Очаква се до ноември 2020 г.
– Ускорете придобиването (или изграждането) на изолационни съоръжения във всяка провинция и територия. Очаква се до декември 2020 г.
– Ежедневните нови случаи на COVID-19 ще надхвърлят възможностите за тестване, включително увеличаване на смъртните случаи, свързани с COVID, следвайки същите криви на растеж. Очаква се до края на ноември 2020 г.
– Пълна и пълна вторична блокировка надолу (много по-строга от първата и втората фаза на търкаляне). Очаква се до края на декември 2020 г. – началото на януари 2021 г.
– Реформата и разширяването на програмата за безработица да бъдат прехвърлени към програмата за Базов доход. Очаква се до Q1 2021.
– Прогнозирана мутация на COVID-19 и / или допълнителна инфекция с вторичен вирус (наричан COVID-21), водеща до трета вълна с много по-висока смъртност и по-висока степен на инфекция. Очаква се до февруари 2021 година.
– Ежедневните нови случаи на хоспитализации от COVID-21 и смъртни случаи, свързани с COVID-19 и COVID-21, ще надхвърлят капацитета на медицинските заведения. Очаквано Q1 – Q2 2021.
– Ще бъдат въведени подобрени ограничения за заключване (наричани Трето заключване). Ще бъдат наложени пълни ограничения за пътуване (включително между провинциите и между градовете). Очаквано Q2 2021.
– Преход на индивидите към програмата за универсален базов доход. Очаква се в средата на Q2 2021.
– Прогнозирани сривове във веригата на доставки, недостиг на материални запаси, голяма икономическа нестабилност. Очаква се в края на Q2 2021.
– Разполагане на военен персонал в големите метрополиси, както и на всички основни пътни платна, за да се създадат контролни пунктове за пътуване. Ограничете пътуването и движението. Осигурете логистична подкрепа на района. Очаква се до Q3 2021.

Заедно с предоставената пътна карта комитетът за стратегическо планиране беше помолен да разработи ефективен начин за преход на канадците, за да се постигне безпрецедентно икономическо начинание. Този, който ще промени облика на Канада и завинаги ще промени живота на канадците. Това, което ни беше казано, беше, че за да компенсира това, което по същество представлява икономически колапс в международен мащаб, федералното правителство ще предложи на канадците пълно облекчение на дълга. Ето как работи: федералното правителство ще предложи да премахне всички лични дългове (ипотеки, заеми, кредитни карти и др.), които ще бъдат осигурени с цялото финансиране в Канада от МВФ по това, което ще стане известно като „Програмата за възстановяване на световния дълг“. В замяна на приемането на това общо опрощаване на дълга, човекът ще загуби завинаги собствеността върху всяко имущество и активи. Лицето също ще трябва да се съгласи да участва в схемата за ваксинация срещу COVID-19 и COVID-21, която ще осигури на лицето неограничено пътуване и неограничен живот дори под пълно заключване (чрез използване на идентификация на снимката, наречена канадски HealthPass ).

Членовете на комисията попитаха кой ще стане собственик на конфискуваното имущество и активи при този сценарий и какво ще се случи с кредиторите или финансовите институции, просто ни беше казано „Програмата за възстановяване на дълга в световен мащаб ще се справи с всички подробности“.

Тук можете да ми отговорите : няма гаранция, че написаното в това писмо е истина. Може да е измислица. Да, възможно е. Но ето два факта, които идват в подкрепа на твърдението, че написаното в писмото е истина:

1. Обсъждане в канадския парламент програма за изграждане на изолационни съоръжения (точка втора от писмото) Canada Caught Building Quarantine Internment Camps

2. Официално изявления на канадското правителство, че от януари 2021 в Канада стартира програмата за дигитална идентификация Дигитална идентичност – Канада

Още ли ви звучи писмото като теория на конспирациите или вече започнахте да виждате, че на практика мъпетите-политици се стараят с всички сили да работят против народите си да изпълнят задачите, които са им възложени от хората, които са разработили „Програмата за възстановяване на дълга.“ Да, но това е в Канада, а ние сме в Европа. Огледайте се. При един втори lockdown от порядъка на месеци, колко хора ще оцелеят финансово. Още с първия lockdown маса хора се разориха, но никой не води статистика за тяхната бройка. Четохме за хора, които си сложиха край на живота, защото не успяха да се справят с финансовото бреме, което им се стовари на раменете. Това повторно затваряне на хората ще доведе до масови фалити и съответно теглене на кредити. След като нямат работа хората няма да имат възможност да ги върнат и тогава предложението за опрощаване на дълговете в замяна на отказ от всякакво имущество и приемане на ваксините за мнозина ще стане единствения възможен изход.

През цялото време си задавах въпроса каква е ролята на тази ПЛАНдемия, защото беше очеизваждащо, че не е грижа за здравето на хората, нито пък някаква идея за тяхното добруване. ПЛАНдемията се оказа липсващото парче, с което пъзела се нареди: фалираме хората чрез наложените продължителни lockdown, предлагаме им кредити и след това възможност да им ги опростим, ако се съгласят да се превърнат в дигитални ваксинирани овце, без всякакви права, без всякаква собственост и с маски на уста – от раждането до смъртта! Ако ви допада този сценарий, продължавайте да подкрепяте фашистките мерки и вярвайте на мисирките. Ако не ви допада, едно от нещата, които можете да направите е:

1. Да разкажете плана на психопатите на хората, които познавате.

2. Да се присъедините към международния алианс на лекарите, които въстанаха срещу лъжата и искат трибунал за всички участници, защото те в момента извършват престъпления срещу човечеството worlddoctorsalliance.com

3. Аз бих отишла по-далеч и бих поканила всеки с идеи как да изградим система, в която не сме роби на една или друга финансова система да напише коментар или да сподели с нас вижданията си.

Това е видео от 2016 година. Визията на Световния икономически форум в Давос как трябва да изглежда света. Харесва ли ви това, което са ни подготвили? 
Имате ли идеи как да променим това?

Автор: Таня Тодорова, onarealcase.blogspot.de

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на