COVID-19 е първият комбиниран информационно-биологически вирус: Как да спрем коронабесието

/

Уморихте ли се от историите с коронавируса, с които всеки ден ни заливат по телевизора, вестници и интернет?! Не искате да се повтори карантината заради „втора вълна“, с която ни плашат Световната банка, Световната здравна организация, Европейският съюз, политици, медици, пишманексперти, платени клакьори и пр.?
Ето какво трябва да направите
Щом видите в интернет новина за коронавируса, отминавайте и не я четете. Игнорирайте я! Не задържайте дори за секунда своето внимание на тази тема.
Когато чуете по телевизора „ковид, ковид, ковид…“, когато в предавания ви набиват същата тема, игнорирайте! Сменете канала или въобще спрете телевизора. И без това от него няма да научите нищо адекватно, полезно, реално и съществено. Този сандък никога няма да ви каже истината, а и неговата задача е да ви манипулира, лъже, шокира, плаши, депресира, срива ценностната ви система и съсипва здравето ви.
Това е всичко: отминавате или по-точно игнорирате всяка информация за ковид в интернет и СМИ!
Как ще сработят тези ваши действия?
Коронавирусът е първият комбиниран информационно-биологически вирус.
Информационната бойна глава се разпространява повсеместно, включително и в интернет.
Задачата на информационната съставка на вируса е да предизвика страх, паника, да посее съмнения и да срине вашия имунитет. А по-нататък влиза в действие обикновеният грип, за който е подготвена почвата, след който вие, изплашени до смърт, отивате при вашия личен лекар да се ваксинирате. И забележете – не с ваксина срещу коронавируса, която още не е тествана докрай, а срещу грип. Здравните чиновници намериха начин да пласират застоялите си т.нар. противогрипни ваксини, които, слаба богу, са безопасни, но не толкова ефективни; има данни, че някои ваксинирани с противогрипни ваксини изкарват грипа много по-тежко. Ето това лежи под повърхността на коронаистерията.
Разпространителите на паниката и страха са толкова силни, че дори знаят в кое време четете по компа по една или друга тема, а след това, на основата на вашите интереси, ви подхвърлят още информация по тази тема! В резултат вие започвате с действията си да гоните темата и да засилвате нейното разпространение.
Ако престанем да реагираме на нея, изкуственият интелект, който ви показва информацията в интернет, се превключва на други теми.
Не четете новини на темата за коронавируса и той ще изчезне. Отминавайте, без да се задържате върху тях.
Това работи. Проверено е лично!
По същия начин можете да забравите хората, които с нещо ви дразнят. Престанете да следите живота им в социалните мрежи, отпишете ги и те ще изчезнат от живота ви. Няма нужда да се борите с тях, просто ги забравете.
В. Никонов
Превод: издателство PACПEP

Последно от БЪЛГАРИЯ

Фейсбук страница