Доказателства за катастрофа на извънземен кораб на Марс ? (ВИДЕО)

/

Преди няколко дни добре известният виртуален археолог с псевдонима UFOvni 2012 изучавал снимки, направени от НАСА и публикувани на «Google Mars», изведнъж забелязал на една от тях голяма следа, за която се предполага, че е образувана при катастрофа или аварийно кацане на Червената планета на НЛО (извънземен кораб).

Според анонимния изследовател необичайната следа, с перфектна симетрия, не може да бъде объркана с марсиански пейзаж, или игра на светлината. Следата, която е с дължина около девет километра, изглежда така, сякаш в почвата се е врязал под малък ъгъл кръгъл летящ обект с огромни размери. Уфологът е направил видеоклип, в който показва тайнствената следа и чрез използване на прости компютърни ефекти предполагаемото аварийно кацане на космически кораб на извънземните. Според UFOvni2012, падналата или извършилата принудително кацане летяща чиния едва ли е повредена защото няма никакви останки. Може би представителите на извънземната цивилизации бързо са я ремонтирали и са излетели отново. Някои интернет потребители обаче не са съгласни с уфолога, заявявайки, че това е следа, оставена от метеорит. Такава хипотеза, според UFOvni2012, не издържа никаква критика, тъй като астероиди и други небесни тела почти винаги падат стръмно, образувайки на повърхността на планетите не такива гладки следи, а кратери.

Предишна Статия

ВИДЕО: НЛО унищожава метеор над Япония

Следваща Статия

ВИДЕО: Бивша служителка на НАСА – “Не ме заплашваха, че ще ме убият, но разбрах, че не трябва да говоря за това.“

Последно от ВИДЕО

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него и за анализ на трафика

IP адресът и потребителският ви агент се споделят с Google заедно с показатели за ефективността и сигурността, за да се гарантира качеството на услугата, да се генерират статистически данни за употребата и да се откриват злоупотреби и да се работи по тях.

Don`t copy text!