Елитът планира бягство на Марс,а човечеството ще „измира на разкъсваната от война планета“

Забравете за подземните убежища и бункери. Това не помага. Ето защо, ако се случи Aрмагедон, то имащият всички възможности един процент от населението на Земята, планира да избяга на Марс.

Newsweek тази седмица публикува статия, в която твърди, че новите комерсиални космически проекти на милиардера Елън Мъск и Джеф Безос, всъщност не са нищо друго, освен подготовка на плана за спасение на Марс на заможния елит, който е около един процент, а останалите хората ще им се наложи да „умират в мизерия на  разкъсваната от война планета.“

„Предлагащите космическия пътешествия туристически фирми твърдят, че   разработват начини да се даде възможност на човечеството да оцелее, заселвайки се на други планети. Но въпросът е в това, че само богатите ще разполагат със средства да летят до Марс. Определената от Мъск цена на билета е 500 хиляди долара на човек, но това е само за да се стигне до там. Можете да си представите какво оборудване и костюми ще трябва да имат космическите пътешественици за да могат да стъпят на повърхността на друга планета. „

Всъщност само наистина богатите хора ще могат да си позволят космически полет, организиран от компании като SpaceX и Blue Origin, затова е любопитна реакцията на новината от обикновените хора.

Повечето пишат, че те са твърде щастливи да научат, че целият елит ще се отправи на друга планета.

Това е печално за обществото, че първата реакция на хората на първия комерсиален полетът не е разочарованието, че не може да си позволи да лети до Марс, а възторг от факта, че заможният елит на тълпи ще напуска Земята.

Победителят сред коментарите е следният:

„Ха-ха! Ние се облажихме на Земята, и сега ви желаем приятно да прекарате времето си! „

„Но кой ще строи луксозни космически дворци, ще отглежда храна и ще прави маникюр?“

„Мисля, че …. Мисля, че ще трябва да правите всичко сами. „

Не, те вероятно ще обещаят на няколко „късметлии“ от бедняците безплатен полет до Марс чрез различни „работни програми“, за да могат след това да ги превърнат в роби. Успешно спасение на Марс!

НЕПОЗНАТО

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

Фейсбук страница