Химиотерапията убива пациенти с ракови заболявания по-бързо, отколкото ако не се прилага никакво лечение

(NaturalNews)

Самозалъгването просто няма да попречи на факта, че индустрията на рак е точно това: една индустрия

 Лекари, фармацевтични компании, болници и други ключови заинтересовани страни печелят много всеки път, когато болен от рак пациент приеме модела на конвенционалното лечение, което обикновено включва инжектиране на химиотерапевтични отрови в тялото, облъчване с йонизиращо лъчение или отрязване на части от тялото – или някаква варварска комбинация от трите.

Казването на това може да раздразни някои хора, особено тези, които е трябвало да гледат как любимият човек умира от традиционното лечение на рак, но всяко едно от тези предполагаеми лечения всъщност не работи, в много случаи. Малко известната наука, която лечебно-индустриалният комплекс е направил практика да игнорира или прикрива, показва, че въпреки това, което често твърди медицинската индустрия, специално химиотерапията не е ефективно лечение на рак.

Д-р Хардин Б. Джоунс, бивш професор по медицинска физика и физиология в Университета на Калифорния, Бъркли, изучавал продължителността на живота на болни от рак пациенти в продължение на повече от 25 години, като стига до извода, че въпреки общоприетото схващане, химиотерапията не работи. Той е бил свидетел на множество ракови пациенти, лекувани с отровата, да умират по ужасяващ начин, като много от тях са срещнали съдбата си много по-рано от други пациенти, които са избрали изобщо да не се лекуват.

След допълнително разследване на това, д-р Джоунс установява, че пациентите с рак, подложени на химиотерапия, в действителност умират по-бързо, в повечето случаи, отколкото тези, които не следват лекарските препоръки за получаване на лечението. След няколко усилия на изчисление, д-р Джоунс излага факта, че конвенционалната индустрия на рак не иска светът да знае за нейната златна мина за няколко милиарда долара.

„Хората, които са отказали лечение, живеят средно 12 и половина години“, заяви д-р Джоунс за откритията от изследването, което е било публикувано в списание Transactions of the New York Academy of Sciences. „Тези, които са приели други видове лечение, са живели средно само 3 години.“

Пациенти с рак на гърдата, които отхвърлят всички конвенционални терапии живеят четири пъти по-дълго, отколкото тези, които следват системата

Схванахте ли това? Отказването на конвенционалните лечения на рака и неправенето на нищо води раково болните пациенти да живеят повече от четири пъти по-дълго, отколкото техните съответстващи колеги. Това е нещо, което никога няма да чуете от масовите медии, които продължават да разгласяват мита, че пациентите с ракови заболявания някак си имат нужда от отрова, инжектирана в телата си, за да оцелеят и да стигнат до състояние на „излекуване“.

Проучването на д-р Джоунс също констатира, че същото важи и по отношение на конвенционалните лечения за рак на гърдата. Жени с рак на гърдата, които са отказали химиотерапия, лъчетерапия и хирургия – и са останали нелекувани – също са живеели четири пъти по-дълго, отколкото жените, които отиват под ножа или се съгласявали да бъдат тровени с химикали.

Както се признава в по-ново изследване, публикувано в списание Clinical Oncology през 2004 г., химиотерапията е наистина ефективна само в около 2 процента от времето за всички видове рак. И това е на базата на стандартните проценти критерии за петгодишна преживяемост, които технически не са показател за лек – въпреки че здравните власти често обичат да твърдят, че това е така.

Повече за това можете да намерите тук на английски:
EndAllDisease.com.[PDF]

Отделно проучване, публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация през 1979 г., установило, че много от най-разпространените процедури за диагностициране и лечение на рак на гърдата, почти всички, от които все още се използват и днес, не са направили нищо за понижаване на процентите или да повишат преживяемостта на пациентите с рак на гърдата.

Две други проучвания, едно от Израел, което е публикувано през 1978 г. и друго от Великобритания, което е било публикувано в The Lancet през 1980 г., достигат до подобни заключения.

„Общата преживяемост на пациентите с първичен рак на гърдата не се е подобрила през последните 10 години, въпреки нарастващото използване на множествена лекарствена химиотерапия за лечение на метастази“, обяснява изследването в Lancet, озаглавено „Неуспехът на химиотерапията да удължи преживяемостта на група пациенти с метастатичен рак на гърдата.“

„Освен това, не е имало подобрение в преживяемостта от първите метастази, и може би преживяемостта е дори намалена при някои пациенти, на които е давана химиотерапия.“

Естествените лечения на рак са най-добрият ви залог, ако развиете тази ужасна болест

Има решения за естествено лечение на рак, макар, че не включват само правенето на нищо – което все пак е очевидно по-добре от следването на конвенционалния начин. Изобилие от естествени възможности за лечение на рак са подчертани в EndAllDisease.com, свободен ресурс, съдържащ изобилие от информация за здравето, болестите, околната среда и още:
EndAllDisease.com.

Секцията на сайта с природни лекове за рак може да се намери тук:
EndAllDisease.com.

Може да научите повече за това как да лекувате рак, естествено, като посетите:
CancerTutor.com.

Био Поглед

Индустрията признава, че химиотерапията и лъчелечението генерират огромни печалби за бизнеса им

“Вторият” рак се увеличава в Съединените щати, според ново проучване, което установява, че един на всеки пет нови случая включва хора, които са имали заболяването преди това. Проучването установи също, че “вторите” видове рак, не включват наново поява на същия вид рак, а представляват съвсем нов тип рак и тези случаи са се увеличили с 300% от 70-те години на миналия век.

Ранните ракови заболявания също се увеличили, като нараснали със 70% в същия период от време.

Медицината има обичайното си обяснение или по-скоро с липсата на такова, твърдейки, че те не осъзнават причината за нарастването, но посочват факта, че хората живеят по-дълго и следователно са по-изложени на риск от болестта.

Но живеенето до 80 и 90 години не трябва да гарантира, че ще се разболеете от рак.

Докато генетиката е фактор, други влияния като вашата среда, храната, която ядете, водата, която пиете, въздухът, който дишате, ваксините, които си инжектирате и дори вида на медицинското лечение, което получавате, могат да допринесат много повече от вашата възраст, когато става въпрос за определяне на риска от рак.

Нововъзникващите проучвания продължават да показват, че пестицидите, тежките метали и BPA и BPS, както и други замърсители на околната среда, оказват силно влияние върху риска от развитие на рак.

За тези, които не са имали късмета и са получили втора ракова диагноза, то лечението, което сте получили за първия си рак, може да бъде виновника.

Има ли лечение за рак, което причинява повече рак?

Документ [PDF] от Американското дружество за рака, озаглавен “Вторият рак при възрастни”, признава, че вторият вид рак може да бъде причинен от самото лечение на рака.

“Радиационната терапия е призната като потенциална причина за рак преди много години”, според Американското дружество за рака, което също признава, че повечето видове левкемия, включително остра миелогенна левкемия (ОМЛ), хронична миелогенна левкемия (ХМЛ) и остра лимфобластна левкемия (ОЛЛ), могат да бъдат причинени от радиация.

Повечето ракови заболявания, причинени от радиационната терапия, се развиват само няколко години след облъчването, като заболяването се появява от пет до девет години след експозицията.

По същия начин, химиотерапевтичните лекарства също са били свързани с различни видове “втори” тумори, като най-честите са миелодиспластичният синдром (МДС) и АМЛ. Всичко това отново е свързано с тези “лекарства” за рак.

Раковите “лекарства” причиняват най-малко 40 000 случая на нов рак всяка година в САЩ.

Около 13 000 души се диагностицират всяка година с МДС.

Освен радиацията и химиотерапията, други причини включват токсини, присъстващи в тютюневия дим, както и високи нива на химикали от промишлен тип като бензен, канцерогенна нефтохимическа промишленост, широко използвана в пластмасите, синтетични влакна, каучукови смазващи вещества, смоли, оцветители и пестициди.

Близо още 20 000 души се диагностицират ежегодно с ОМЛ, като повече от половината от тези случаи завършват със смърт, а приблизително 6 000 души се диагностицират с ОЛЛ всяка година.

Най-малко 40 000 случая на рак могат да бъдат пряко приписани на “лекарствата” против рак.

Определянето на броя на хората, които загиват от “лекарствата” срещу рак, е изключително трудно, тъй като повечето от смъртните случаи се отчитат като резултат от рак, а не от лечението.

Не забравяйте, че раковата индустрия е един от най-доходоносните в света, генерирайки 100 милиарда долара миналата година. Тези печалби се очаква да нарасват с около 8% всяка година през следващите три години, тъй като все повече и повече американци ще бъдат диагностицирани и “лекувани” за рак.

Автор: Julie Wilson,  Natural News

Американското онкологично дружество признава, че конвенционалното лечение на рак причинява повече рак

(Natural News)

Колкото повече лъчева терапия получава човек, толкова по-вероятно е да развие втори рак, причинен от радиацията, според документ[PDF] , издаден от Американското онкологично дружество, което признава, че някои органи като гърдата и щитовидната жлеза са по-склонни към развитие на втори рак.

Тази информация е последвана от ново проучване, което установило, че вторите ракови заболявания при американците са се увеличили с цели 300% от 1970 г. насам, всички от които са напълно нов вид рак, а не повторение на стар рак.

Проучването също така констатира, че първите ракови заболявания са се покачили със 70 процента през последните 45 години, подчертавайки процъфтяващата доходност на една индустрия, която не показва никакви признаци на забавяне, както капиталовите печалби от лекарства против рак са достигнали $ 100 милиарда през миналата година.

Радиацията, която може да повреди ДНК, се смята за отговорна за 1.5% от рака в Съединените щати, и това не е само от лечения на рак, но също така и от други източници на радиационни изображения като мамограми и коронарна артерия и компютърна томография, последната от които доставя 100 до 500 пъти повече радиация от една обикновена рентгенова снимка.

„За всеки 1000 души, подложени на сърдечна компютърна томография, радиацията добавя един допълнителен случай на рак към 420-те, които нормално биха се случили“, според The New York Times.

Децата, изложени на радиация, много по-вероятно да развият рак на гърдата

Децата, които са получили радиотерапия за лечение на рак, са много по-вероятно да развият рак на гърдата по-късно в живота. Възрастта по времето на радиотерапията играе роля, тъй като „терапията“ засяга развитието на други тумори, включително на белия дроб и рак на щитовидната жлеза, рак на стомаха и сарком на костите.

Ако пациент получава химиотерапия и радиация, рискът за развитие на някакъв втори вид рак се повишава още повече.

Химиотерапията, всъщност, се счита за по-голям рисков фактор, причиняващ левкемия от радиацията, и е свързана със следните втори видове рак: миелодиспластичен синдром (MDS, най-често срещан), остра миелогенна левкемия (AML) и остра лимфобластна левкемия (ALL).

Рак на тестисите също е свързан с лечение с химиотерапия.

Химиотерапията увеличава риска от развитие на трудната за лечение левкемия

Алкилиращите средства в химио-лекарствата са отговорни, тъй като пречат на клетъчната ДНК, понякога причинявайки развитието на AML и MDS, които след това могат да прогресират до ALL.

Някои алкилиращи средства, известни, че причиняват рак включват:

• mechlorethamine
• chlorambucil
• cyclophosphamide (cytoxan)
• melphalan,
• lomustine (CCNU)
• carmustine (BCNU)
• busulfan

Колкото по-дълго е лечението, включващо алкилиращи агенти, както и колкото по-висока е дозата, толкова по-вероятно е да се разрвие втори рак, с риск за левкемия, нарастващ около две години след лечението и с връхна точка между пет и десет години, след което рискът намалява.

Втори ракови заболявания, причинени от химио-лекарствата са „трудни за лечение и имат неблагоприятни последствия“

Въпреки, че не са толкова рискови, други химиотерапевтични лекарства също могат да причинят втора поява на рак. Химиотерапевтичните лекарства цисплатин и карбоплатин действат сходно на алкилиращите агенти по начина, по който атакуват раковите клетки, също увеличавайки някои видове левкемия, които са трудни за лечение и често имат лош изход.

Ако цисплатин или карбоплатин се прилагат в комбинация с лъчетерапия, рискът за развитие на левкемия се покачва.

Инхибитори на топоизомераза II, клас от химиотерапевтични лекарства, които карат клетките да не са в състояние да поправят ДНК, също допринасят за риска от развитие на левкемия, особено AML, която се развива много по-рано (в рамките на две до три години) след лечението, в сравнение с алкилиращи агенти.

Лекарства от този клас включват:

• Etoposide (VP-16)
• Teniposide
• Mitoxantrone (Novantrone)

Друг клас от химио-лекарства, наречени антрациклини, които също са инхибитори на топоизомераза II, също причиняват левкемия, но не са толкова рискови като другите споменати лекарства.

Те включват:

• Doxorubicin (Adriamycin)
• Daunorubicin
• Epirubicin (Ellence)
• Idarubicin

Алтернативен медиен сайт изобличава смъртоносните ефекти на химиотерапията

(Natural News)

Химиотерапията е отрова, която е отговорна за много предполагаеми смъртни ракови случаи, твърди уебсайта Chemo Kills.

Уебсайтът – представен като информационен портал за опасностите от химиотерапията, ефективността на алтернативни лечения за рак, както и корупцията на САЩ и особено британските правителствени системи, които насърчават химиотерапията пред алтернативни лечения за рак – твърди, че онколозите редовно казват две лъжи на пациенти с ракови заболявания. Първата е: „Ти ще си мъртъв за „х“ месеца, ако не минеш на химиотерапия.“ Втората е, че химиотерапията е единствената възможност за лечение, въпреки че сайтът твърди, че „има една дузина възможности, най-лошата от които е химиотерапия.“

„С тези лъжи те убиват около един милион годишно за печалба.“

Химиотерапията убива един милион годишно

Според сайта, химиотерапията води началото си от епохата на газово химическо оръжие, наречено горчица от Първата световна война. Неговите странични ефекти – които може да бъдат постоянни – може да включват загуба на зрение, загуба на способността да се ходи и дори когнитивно увреждане, известно като „химиомозък.“

Chemo Kills посочва, че когато хората умират от свързани с химиотерапията нежелани ефекти, тези смъртни случаи са докладвани като смъртни случаи от рак, а не като смъртни случаи от лекарства с рецепта. И все пак, химиотерапията и други лекарства с рецепта, са известни да нараняват най-малко 10 милиона души годишно, се казва в сайта.

Като се има предвид, че лекарствата с рецепта са четвъртата водеща причина за смърт в САЩ и нараняват 2 милиона души годишно само в тази страна (тези цифри не включват химиотерапията), Chemo Kills изчислява, че 1 милион души биват убити от химиотерапия всяка година, повече от 10 процента от 8.7-те милиона „ракови“ смъртни случаи годишно. Сайтът твърди, че в богатите страни половината от всички смъртни „ракови“ случаи, всъщност, са причинени от химиотерапия.

В сайта се казва, че цялото това опустошение не се причинява само от страничните ефекти на химиотерапията. Химиотерапията не работи изобщо за убиване на рака, и често може действително да направи рака по-лош. Ето защо смъртните случаи от химиотерапия се приписват толкова лесно на рак.

Chemo Kills цитира научно американско проучване на Джон Кейрнс от Харвардския университет, което установило, че химиотерапията помага само на около 5% от пациентите. Също така цитира проучване от 2004 г. в списанието Journal of Clinical Oncology, което установило, че химиотерапията помага само на 2,3% от пациентите.

Следователно „химиотерапията е разрушителна в 97,7% от случаите,“ заключава сайтът.

Защо химиотерапията е толкова вредна? Според Chemo Kills това е така, защото химиотерапията опустошава имунната система на пациентите, което ги прави силно податливи на опортюнистични инфекции (което много прилича на пациент със СПИН). Много лекарства за химиотерапия също са посочени като „известни канцерогени.“

Chemo Kills цитира също и Сидхарта Мукерджи, MD, който пише в „The Emperor of All Maladies“: „Когато се дава химиотерапия, за да убие по-голямата част от ваши раковите клетки, също така, малък остатък от тези стволови клетки регенерират и подновяват рака.“

Това е особено зловещо, когато се комбинира със способността на туморите да развиват „устойчивост към химиотерапия.“

„Да, химиотерапията може да свие тумора, но кара рака да се връща по-силен“, пише сайта. „По-специално тя обикновено създава вторични тумори, които ви убиват 2 години по-късно.“

Подтискане на алтернативните терапии

Chemo Kills също има страница, посветена на включване на алтернативни лечения за рак, за които твърди, че са без странични ефекти, и по-ефективни от химиотерапията.

Но сайтът твърди, че тези безопасни и ефективни лечения са били потиснати от закони, написани в полза на индустрията за химиотерапия, която заграбва $ 200 милиарда годишно. И това не е учудващо. Според сайта, средната цена на един кръг химиотерапия е 60 000 $.

Сайтът конкретно посочва Закона за рака на Обединеното кралство от 1939 г., който и до днес забранява популяризирането на всяка „реклама“ (която включва всякакви писмени или говорими материали), съдържащи „предлагане за лечение на което и да е лице от рак, или да предписват всякакво лекарство за това, или да дават съвети във връзка с лечението за това.“

Химическата смърт на раковите клетки създава възпаление, което подхранва растежа на рака: Още едно изследване свързва химиотерапията с разпространението на рака

Ново проучване показва, че химиотерапията всъщност може да разпространи самата болест

В проучване на медицинския център Beth Israel Deaconess Medical Center се установи, че лъчетерапията и химиотерапията, които убиват туморните клетки, са причина за по-големи и по-силни ракови тумори. Всъщност, умиращите ракови клетки, които химиотерапията кара да умрат, всъщност задействат възпаление, което кара туморите да растат още по-агресивно.

Старши автор и помощник-професор по патология д-р Дипак Паниграфи заяви: “В това изследване демонстрираме, че генерирани от химиотерапия отломки от мъртви и умиращи туморни клетки могат да стимулират туморния растеж, което има ключови последици за лечението на раковите пациенти. Конвенционалната терапия за рак, предназначена да убие туморните клетки, по своята същност е двуостър меч. ”

Техните констатации идват след друго изследване, публикувано миналата година в Science Translational Medicine, което установи, че химиотерапията може да умножи клетките от рак на гърдата.

Изследване през 2013 г. по този въпрос доведе до някои много тревожни констатации. Публикувано в Nature, това проучване също така установи, че химиотерапията стимулира разпространението и растежа на раковите клетки, като уврежда здрави тъкани около туморите и е направило още една стъпка, като е открило, че причинява раковите клетки да развият резистентност към химиотерапия, те се превръщат в “супер” ракови клетки. Подобно на т. нар. супер бъгс, тези ракови клетки са устойчиви на най-агресивните видове химиотерапия, което прави рака далеч по-смъртоносен от преди.

Резултатите от химиотерапията са по-лоши от това, ако изобщо няма лечение?

Някои експерти посочиха, че химиотерапията убива страдащите от рак по-бързо, отколкото ако ракът не се лекува. Например, професор д-р Хардин Б. Джоунс от Калифорнийския университет в Бъркли, професор по медицинска физика и физиология, казва, че изследванията показват, че хората, които отказват химиотерапия за рак, живеят средно 12,5 години, докато тези, които получават тези лечения имат средно 3 години живот. По същество отказването на конвенционалните лечения за рак води до това пациентите да живеят четири пъти по-дълго от тези, които се подлагат на такова лечение. Неговите открития са публикувани в списанието Transactions of the New York Academy of Sciences.

В действителност, се оказва, че химиотерапията е убила повече от 18 милиона души от началото на 2000 г., което е повече хора от тези, които са умрели от войни, самоубийство и тероризъм.

Раковото лечение, прави някои хора богати, докато убива други

И все пак, както посочи Кристина Сарих в The Waking Times, продължаваме да харчим над 107 млрд. долара годишно за лечение на рак. Фактът, че тази цифра се очаква да достигне повече от 150 милиарда щатски долара до 2020 г., ви разкрива всичко, което трябва да знаете за текущото състояние на лечението на рак.

Диагнозата на рака е опустошителна за пациентите и техните близки, а за сблъсъкът с всички решения, които трябва да бъдат взети, може да бъде тежък. Много хора са намерили успех с природни лечения, независимо дали са сок от моркови или канабис, но резултатите варират до голяма степен в зависимост от индивида. Едно нещо, в което можем да сме сигурни благодарение на проучвания като тези, е, че химиотерапията невинаги е най-добрият път, който трябва да предприемете и е добре да проучите други варианти, за да можете да вземете възможно най-информирани решения относно лечението си.

Автор: Natural News
Превод: Био Поглед

ПО ТЕМАТА

Германската нова медицина: Д-р Хамер срещу цялата медико-фармацевтична мафия (ВИДЕО)

Вижте как невероятното “GcMAF“ лечение убива РАКовите клетки в реално време: холистични лекари са “самоубити“, заради този зашеметяващ напредък! (ВИДЕО)

Един от най-добрите документални филми за холистично лечение на рак! „Ракът е лечим сега!“ – документален филм, БГ субтитри

Фармацевтичните гиганти от години крият за обикновен витамин, убиващ рака (ВИДЕО)

Дейвид Айк за гъбичките, рака и хлебната сода: Заговорът на кукловодите (ВИДЕО)

Ракът не е болест, а бизнес! Проф. д-р Тулио Симончини: Сода срещу рак (ВИДЕА-БГ СУБ)

Рик Симпсън – Природният отговор за рака (КНИГА) Отбягване от лечението – историята на Рик Симпсън (ВИДЕО – БГ СУБ)

Конопът: Забраненото лекарство! Излекуван – История за Канабиса от Дейвид Триплет (ВИДЕО – БГ СУБ)

Ракът – забранените лекарства (ФИЛМ – БГ СУБ)

Как работи конопеното масло, за да унищожи раковите клетки: Как да си направим домашно конопено масло – Направа, дозиране и прием

САЩ признаха, че канабисът убива ракови клетки (ВИДЕА)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от