IT – милионерите имат договор с извънземните

Изобретателите в сферата на информационните и комуникационни технологии, имат тайно  споразумение с представителите на извънземна  цивилизация. Това бе съобщено от американски експерт в областта на уфологията, който иска по очевидни причини,   да остане анонимен. Нека да го наречем условно – Бергер

Според думите на Бергер, който твърди, че  отдавна се занимава  в изучаването на този научен проблем,  от петдесетте години на миналия век (а дори и много по-рано) научно-техническият  прогрес на Земята се развива по път,  начертан само от извънземните. „Зелените човечета“ си избират определени ярки личности и им предават футуристични електронни и дигитални технологии, до които човечеството не би стигнало и след много векове. Според специалиста, всички наши компютри, смартфони и електрически автомобили са ни дадени от гости от други паралелни светове и галактики. Ако не бяха извънземните, ние все още щяхме да се возим в конски каруци и да си общуваме, в най-добрия случай, чрез телеграфен кабел. Оказва се, че Бил Гейтс, Стив Джобс, Марк Зукърбърг и други жители на Силициевата долина нищо в живота си не са изобретили? Може би. Но няма и как да бъдат наречени глупави хора и Бергер се съгласява с това, че извънземните подбират най-талантливите хора. При това Бергер съобщава, че IT- милионерите, които са марионетки на по-висш интелект, са добре запознати (дори и заради таланта си), че извънземните не просто така ни развиват в технологичен план. Очевидно е, че те имат някаква определена цел, която едва ли може да се нарече хуманна, тъй като противоречи на идеята за свободния избор.

ПО ТЕМАТА

Кралският астроном сър Мартин Рийс: „Извънземните са електронни същества“

Зловещо: Криптовалутата Биткойн е създадена от неизвестен изкуствен интелект за да завладее света

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times