Иван Ласкин: Срам за това, че утрепахте нацията, говеда такива!

Актьорът Иван Ласкин за пореден път изрази своята гражданска позиция в социалната мрежа.

Повод за гневния му коментар стана майките, които се събраха вчера в 11 ч. пред парламента на протест за осигуряване на повече грижи за децата, коментира Свободно слово.

В същия час започнаха и протестите в още няколко града. В София майките носеха плакати с надписи„ Децата на България – изчезващ вид”.

Имат и тениски „За мен бюджет няма, да му мисли мама!“

„Замразявайки майчинските, те ни казват – спрете да раждате. С 340 лв. не може да живеят една майка и детето й. Но не мога да се върна на работа, защото няма места в детските градини“, сподели пред bTV столичанката Кристина.

“Кажете приятели, къде в света сте чували да протестират майки? Как е възможно! Кой се грижи за тези БЪЛГАРКИ , които са сбъркали да родят в ДЕБИЛНА държава? Срам за това, че утрепахте нацията, говеда такива! Срам за мазните ви мутри,“ възмути се във фейсбук Иван Ласкин

Последно от БЪЛГАРИЯ

Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за «ваксина»та срещу СОVID-19» Не пускайте децата си на училище! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID-«ваксина»ция в България! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г!

  Отменя се изискването за писмено информирано съгласие за ваксиниране срещу COVID-19: https://coronavirus.bg/bg/news/2915   Дошъл някакъв

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times