Клониране на хора (от хора) за роби-хибриди

Тайното правителство клонира хора по процес, усъвършенстван в най-голямата и най-развитата в света научноизследователска биогенетична лаборатория в Лос Аламос. Елитът на човечеството вече притежава собствена раса от роби. Както сивите, така и американското правителство секретно оплождат жени, след това преместват тримесечния плод — хибрид, преди ускоряването на растежа му в лабораториите

По-късно се внедрява биогенетичната програма за ДНК — манипулация, които се имплантират и контролират от разстояние, чрез радио честотни емисии. На много хора им се имплантират мозъчни чип — импланти. Те действат като телепатични комуникационни канали и телеметрични мозъчно — манипулируеми устройства. Тази мрежа е започната и е развита от DARPA (Изследователска агенция за съвременни отбранителни проекти). Две от процедурите са: Радио-хипнотичен интер церебрален контрол и електронно изтриване на паметта. Те развиват също така и ELF и EM вълновото размножаване – устройство, което засяга нервната система и може да причини гадене и умора, раздразнителност и дори смърт. Изследването на биодинамичните връзки в организмите ражда технология, която можела да променя генетичната структура, както и да се използва за лечение.

Други генетични експерименти

Американският секретар по-енергийните въпроси Джон Херингтън обяснява ,,Лоурънс бъркли лаборатория“ и ,,Лос Аламос нешънъл лаборатория“ в Ню Мексико за дом на ново развити генетични центрове като част от проект, целящ да дешифрира човешкия геном. Геномът съдържа генетично закодирани инструкции, които ръководят трансформацията на всяка отделна клетка и оплождането на яйцето в даден биологичен организъм.

..Проектът за човешкия геном може би е най-съкрушителният удар върху човечеството от всички научни инициативи досега“ – каза Дейвид Шърли, директор на лабораторията в Бъркли. Това изследване се провежда тайно от години в биолабораториите на базата в Дълси.

Шесто ниво често се определя от работещите като ,,Залата на кошмарите“ – там са генетичните лаборатории. Съобщенията от работниците, които са виждали странни експерименти, са следните:

,,Аз видях хора с много крака, които изглеждаха като наполовина хора, наполовина октоподи. Също така гущероподобни хора и ,,меки“ същества, които приличат на хора и плачат като бебета, и подражават на човешките думи, също така и огромни на ръст кръстоски между гущери и хора, затворени в клетки. Има риби, тюлени, птици и мишки, които едва ли могат да се причислят към видовете си. Има няколко клетки (и цистерни) за хуманоиди с крила – гротескни прилепоподобни същества около 3.5 до 7 фута високи. На ниво 7 е по-лошо – има хиляди редици от хора и хибриди на хора, поставени в студени складове. Там са и складовете за ембриони, цистерните за хуманоиди, в различни стадии на развитие. Често се сблъсквах с хора в клетки, обикновено упоени или дрогирани, които понякога плачеха и молеха за помощ. Беше ни казано, че са безнадеждно луди и, че върху тях се тестват високорискови лекарства за лекуване на лудостта. Наредено ни беше никога да не се опитваме да говорим с тях. В началото вярвахме на тази история. Накрая през 1978г. малка група от работници разкри истината. Започна т.нар. конфликти в Дълси (за същия конфликт споменава и небезизвестният Фил Шнайдер, който след като разкри тази и много други истини, бе убит от шефовете си).“

Когато вече става очевидна истината, че хората долу се произвеждат от отвлечени жени, оплодени против желанието им, се е формирала секретна група за съпротива. След време те са избити или ,,умрели при мистериозни обстоятелства“. В края на 1979г. има конфликт между хората и сивите като мнозинство от човешки учени и военен персонал са убити. Базата е затворена за малко, но понастоящем е активна. Отвличанията на хора и животни налаяха през 1980г., когато лабораториите ,,Ливърмор Бъркли“ започнаха да произвеждат изкуствена кръв за Дълси.

Уилям Купър заявява: ,,При сблъсъка загинаха 66 от нашите хора, от Националната група Recon и групата ДЕЛТА, отговорни за всички извънземни проекти. Групата ДЕЛТА имаше значки с черен триъгълник на червен фон. Делта е четвъртата буква от гръцката азбука. Тя има формата на триъгълник и фигурира явно в масонските знаци. Всяка база има собствен символ. Символът на базата в Дълси е триъгълник с гръцката буква ,,Тау“ (T) вътре като символът е обърнат наопаки, така че триъгълникът сочи надолу. Отличителните белези ,,триъгълник и три странични линии“ са видени на ,,летяща (транспортна) чиния“. Други символи маркират местата за кацане на извънземната флотилия.“

Престън Никълс, Питър Мун и Ал Билек – участници в Монтоукския експеримент твърдят, че няколко хиляди деца (предимно улични) са отвлечени от сътрудничещи си с ЦРУ нацисти и сиви. Невръстните са ,,програмирани“ и използвани като опитни мишки при различни експерименти и естествено изчезвали завинаги в другите измерения на пространствено-времевия континуум.

Същите сили продължават сътрудничеството си в базите Зона 51, Нелис, Невада, Дълси, в платото Аркулета, Ню Мексико и др.

Смята се, че висшите ешелони на властта са създали и специални служби за охрана на базите, както и за осигуряване на пълна секретност по всички подобни дейности. За пълно замъгляване на истината относно съществуването на ИЗЦ в Космоса са излъчени многобройни телевизионни предавания и филмови продукции през 60-те и 70-те години на миналия век, както и материали в печата, всичко, с цел да осмеят и омаловажат проблема. Прикритите диригенти на бутафорията именуват разработките си проекти ,,Синя книга“ и ,,Сноубърд“.

Геологът Фил Шнайдер, работил по-тайната програма за изграждане на секретни военни бази твърди, че през 1954г. администрацията на Айзенхауер пренебрегва Конституцията на САЩ и сключва споразумение със сивите. (Регистрирано в Тайната история като ,,1954 Греада“.)

И дори днес, десетилетия по-късно, много американци на подсъзнателно ниво усещат, че в страната им се извършва нещо ужасно, чрез което представителите на съвременните фашисти от Земята и учителите им – космическите нацисти от Орионската империя, целят да ги превърнат в роби, но засега не могат да реагират, защото не е настанал подходящият момент!

Смята се, че генетични манипулации с човешки и извънземни същества са извършвани многократно досега в продължение на хилядолетия. Дори нещо повече – по признание на сивите чрез последните 30-40 години в резултат на експериментите им, човешкият геном е променян около 20 пъти. Ето защо човешките тела (особено женските) рязко започнаха да се отличават спрямо тези на поколенията от преди 40-50-60 и повече години.

Подобни експерименти извършват и представителите на Федерацията, но те са с цел намаляване на процента на маймунския ген в нашето ДНК. Днес немалка част от нордическия тип раса, от която започнаха да се срещат представители при новите поколения момичета и момчета и в България наред с ,,грейовата“ генетика, всъщност са хора със смесен ген от Плеядите, Сириус, Вега и др.

Освен това сивите, отчитайки факта, че голяма част от хората много си падат по т.нар. ,,нордически тип“, много често започнаха да прилагат технологиите на маскиране като нордици, докато истинските нордици никога не се трансформират в сиви! Има и информация, че някои блондини (разбира се, доколкото могат да бъдат разпознати), са видени със сиви, което означава, че може би са техни пленници и са с ,,промити мозъци“, или сивите са разрушили способността им да се хронопортират през времето и телепортират през измеренията.

Първите в света ГМО бебета са вече факт

Официално: Китай потвърди раждането на ГМО бебета (ВИДЕО)

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

Фейсбук страница