LockDown … кой изтри грипа с гумичката? (ВИДЕО)

/
Предлагам ви да чуете този анализ, подкрепен с факти и цифри и тогава да прецените дали наистина се нуждаем от поредното съсипване на бизнеси и човешки животи.
Рressтитутките, грантовите инФЛУенцъри и сороспиите дружно ще ви убеждават, че имаме нужда от „затваряне“! На тях им плащат да ни лъжат! На нас не ни плащат да им вярваме.
  • Таня Тодорова

Интересно… България е първа по смъртност от ковид в ЕС, при положение, че имаше наложени мерки и орди стейхоумовци с маски по парковете, в къщи, в тоалетните си и в леглата си.
Швеция, която е в ЕС, и която не направи НИЩО, никакви мерки, е предпоследна в същата тази класация.
Това, разбира се, са очевидности, но не за всеки.
Стейхоумовците и дресираните от СМРАД и конниците на Апокалипсиса жертви с квадратен поглед и мътен блясък в очите настояват, че мерките трябва да се спазват.
Кои мерки, защо, каква е логиката и смисълът на точно тези мерки, наложени и прилагани точно така, не питайте. Няма ги в учебниците по заразни болести, по имунология, вирусология, микробиология, и прочее логии, тоест – науки.
Зомбивизорите са им казали – значи трябва. На зомбивизорите им е казал програмния директор, на програмния директор – директорът на СМРАД, а той от своя страна получава инструкциите си както от колониалната администрация, така и от други външни колониални инструктори.
Иначе – „бъди отговорен!“ Също така и безкритичен, зомбиран, наивен до глупост, уплашен до насиране, безпросветен и безсмислен, но послушен.
Не, това не е скотонаселение, разбира се. Защото настоявам, че чак такива скотове сред безсловесните четириноги и даже сред пернатите двуноги на мен не са ми известни.
„Ама ти съвест имаш ли, болниците са препълнени, хора умират всеки ден!“
Имам, но не само съвест. Болниците се препълват от много неща. Както от сезонни ОРВИ (остри респираторни вирусни инфекции), така и от скапана и разрушена здравна система, която особено силно беше разрушена и извратена именно през тази година: насилствено, с административни мерки и финансови инструменти.
Хора умират също така от много неща. Умират даже от грип, ако сте забравили. Тази година нито напролет, нито наесен нито един СМРАД, нито един зализан водещ, нито един лекар-пропагандист от НОЩ и прочее не спомена думата грип, която пълнеше статистиките пролет и есен десетилетия наред. Пълнеше ги съвсем основателно, при това. Пълнеше и статистиката за смъртта, не по-малко основателно също така.
И забележете – всяка година през последните години грипът идваше все по-тунингован, все по-свиреп, все по-болестотворен. Тия там в Силициевата долина не си поплюват – усвояването на милиардни бюджети изисква резултати, и съвместното сливане на много от високите и други различни технологии. И резултатът е налице. Но думата „грип“ изчезна. Изтриха я с гумичката. Няма я.
Само аз ли не съм я чул и чел тази година, тази пролет/есен?
Въпреки, че през март честно напомняха, че смъртността от грип ежегодно е много по-висока от ковидната. Вече и за това мълчат, разбира се.
И не само тази думичка изчезна. Изчезна и доказателствената диагностика в медицината.
Изчезна списъкът с диференциалните диагнози.
Изчезна списъкът с различните диагностични методи, които препроверяваха или предоказваха диагностичните хипотези и първоначалните диагнози.
Изчезна и окончателната диагноза, която винаги даваше отговор на всички останали изследвания и диагностични предположения преди това – аутопсията.
Остана само една диагноза, и само един, правоверно закрепен, административно закован, и финансово позлатен метод на диагностика: PCR. Същият, който на 4 еднакви проби от един човек, на едно и също оборудване, взети от един и същи клиничен лаборант, в една и съща лаборатория, дава 2 положителни и 2 отрицателни теста. И този човек не е ковид-дисидент, или някой си никой, а Илон Мъск.
Същият, който изкара папаята, хлебното дърво дуриан, птицата куаре, заек, коза и овца положителни за коронавирус. Същият, който изкара моторното масло „индетерминирано“ – тоест – може и да е, а може и да не е заразено с коронавирус.
Което би трябвало да предизвика светването на някаква лампичка, на някаква светулка поне здрав разум в ковидясалите истерясали жертви на СМРАД дресурата и пропагандата…
Уви…
„100 години самота“
Габриел Гарсия Маркес.
Завесата пада…

  •  Д-р Пламен Пасков

 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

 

 

Последно от БЪЛГАРИЯ