Чип

Масова чипизация. За противниците – глоба и затвор

/

 

“В рамките на две години всеки ще има микрочип под кожата.“ Тези думи не са на някой луд, а на Матео Ренци, които бяха произнесени на 12 юни 2015, след одобрението на законопроекта за американската база и имплантиране на микрочипове под кожата на всички италианци.

Първо трябваше  в САЩ (временно се отложи, вероятно поради липса на „подходящо“  събитие), след това в Швеция. Италия е третата страна, която се присъединява към програмата за имплантиране на микрочипове под кожата.

Според Ренци още през 2016 г., ще бъдат имплантирани микрочипове на всички новородени и държавни служители.

След това през 2017 г. ще бъде чипизирана останалата част от населението.

От 2018 г. на онези, които отказват да им се имплантират чипове ще се налагат строги наказания: глоби, вариращи от € 3000 и до 6 месеца затвор.

Микрочипът ще бъде базиран на RFID, както сега се маркират селскостопанските животни.

Информация за всеки ще има в базата данни, свързана с микрочип, който ще събира информация за всяко действие и движение на лицето всеки ден.

Посочва се, че имплантираният микрочип ще бъде полезен в областта на здравеопазването, където ще бъде своеобразна „здравна карта“, която ще се използва в случай на непредвидени събития. Особено полезно ще бъде това нововъведение за самотните хора, които могат със специална команда да викат линейка в случай на внезапно заболяване.

НЕПОЗНАТО

♠♣♥♦

На 18.09.2014 Обама подписа изпълнителна заповед с, която дава пълномощия на правителството да извършва принудителни ваксинации и дори да имплантира микрочипове.

♠♥♦♣

Вече поставят Белега на звяра 

Компанията ”Аплайд Диджитал Солюшънз” (АДС) още през 2011 г. съобщи, че Бразилия и Мексико са започнали да имплантират произвежданите от тази фирма микрочипове под кожата на деца. АДС пуска на пазара работещи на високи радиочестоти микрочипове с размерите на оризово зърно, които позволяват да се следи абсолютно всичко – от стоките, до хората. Това чудо на техниката се нарича „Веричип”.

Още на 23 октомври 2010 г. министерството на отбраната на САЩ съобщи, че започва да използва радиочестотни идентификационни устройства, а през 2011 г. започна тяхното приложение при стоките в най-голямата американска търговска верига „Уолмарт”. Няма съмнение, че скоро ще бъде направен опит „Веричип”-овете да се използват за следене отначало на децата, а по-късно и на възрастните.

Министерството на отбраната твърди, че те позволяват по-ефективно да се правят отчетите на армейското оборудване и инвентар и затова те ще бъдат прикрепени към всичко, с изключение на пясъка, чакъла, течностите и др. подобни. Засега на войниците чипове няма да се имплантират. Но – в крайна сметка това се отнася засега за САЩ. В други страни обаче „Веричип” вече широко се използва за следене на хора.

АДС има програма, която в превод означава „Веридете” В рамките на тази програма с помощта на шприц под кожата на децата се имплантира „Веричип”, който изпраща радиосигнали с честота 125 килохерца. Този сигнал постъпва в специални скенери, които разчитат идентификационния номер на детето и установяват самоличността му в базата данни. Ако маркираното по такъв начин дете бъде отвлечено или пък се загуби властите ще установят на скенера тези места, където то ще бъде намерено – търговски центрове, автобусни спирки, на летищата, гарите и т.н.

В Бразилия и Мексико започнаха да имплантират тези чипове с обяснението, че целта е осигуряване на безопасността на децата. В Бразилия отиват още по-далеч – чипове ще бъдат имплантирани и на възрастни, като те ще изпълняват ролята на пропуски в зданията – отначало в офисите, а после и в жилищата.

Според мнението на водещи специалисти от компанията „Аплайд  Диджитал Солюшънз” към 2070 г. „Веричип”-овете напълно ще изместят такива атрибути на съвременното общество като хартиените пари и лични карти и ще се превърнат в главен инструмент за комуникация на човека с обкръжаващия го електронен свят.

С помощта на „Веричип”  човек ще може да заплаща пътуването си във всякакъв вид транспорт и ще получава или няма да получава достъп до него. С негова помощ човек ще си прави регистрация за полет без да попълни и една хартийка. Ще получава начисленията  в своята сметка и ще поръчва различни стоки. Ще осъществява контрол върху системата на здравеопазването, на спешната помощ, ще обменя информация. „Веричип”-ът ще открие пред човечеството нови хоризонти в обслужването  и въобще – комфорта на живот, твърдят специалистите от компанията.

НЕПОЗНАТО

♠♥♦♣

Контрол чрез RFID чип:

  • GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро RFID чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде. 
  • Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.
  • Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора: действия, вграждане на мисли, емоции – гняв, ярост, еуфория, тъга … Колкото и интелигентен да е носителят на импланта, той няма да подложи на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни слепешката. Може да предизвика халюцинации – звукови и образни.
  • RFID чипът ще се използва и като кредитна карта.

♠♣♥♦

Джулиан Асанж показва къде са му сложили чип

♠♣♥♦

Пентагонът присажда чипове в мозъка на войници

От десетилетие Управлението за перспективна разработка на отбранителни проекти (DARPA) към Пентагона мечтае да превърне американските войници в киборги на бойното поле. И сега това най-сетне е станало факт.

Управлението е финансирало проекти, в които е включено и имплантирането на чипове в мозъка на войници с намерение увеличаване възможностите им на бойното поле и „ремонтиране“ на сивото вещество на бойци, получили травми по време на бойни действия.

От тези 2,5 млн. американции, които са били на бойни мисии в Ирак и Афганистан, около 300 000 са се завърнали в родината си с травматични поражения на мозъка.

DARPA e започнало серия от програми за нормализиране познавателните способности на тези хора, и отстраняване на някои от уврежданията, които са им били нанесени на бойното поле, пише в книгата си „Мозъкът на Пентагона “ журналистката Ани Джейкъбсън.

И допълва, че тези програми са концентрирани около имплантирането на чипове в мозъчната тъкан на войниците.

Джейкъбсън пише още, че учените вече изпитват „невропротезни“ мозъчни импланти .

Въпреки многобройните си обаждания в Пентагона, на журналистката не било разрешено да интервюира нито един от „войниците с наранявания на мозъка“.

Създаването на супервойници не е единственото нещо, което DARPA се опитва да постигне.

Според новата книга на Джейкъбсън учени, работещи за правителството се надяват, че имплантирането на чипове в мозъка на войници ще им разкрие тайните на изкуствения интелект и ще даде на хората възможност да увеличат нивото и способностите на машините, което за момента не могат да постигнат. Журналистката добавя, че много от учените се чудели дали скоро няма да бъде прескочена бариерата за създаване на изкуствен интелект.

За Джейкъбсън, която е посветила кариерата си на проучвания, свързани с войната, оръжията и тайните на американското правителство, ровенето в документи на DARPA й е позволило да формира свой поглед за бъдещето на войните, но също така е повдигнало въпроси като този дали това бъдеще е действително такова, към каквото хората действително се стремят.

В книгата си тя задава въпроса дали не е съвсем близко влизането в действие на роботи-убийци.

След разпадането на Съветския съюз през 90-те години на миналия век DARPA използва ресурсите си в проучвания, ориентирани в далечна перспектива – от решаване проблеми, свързани с инфекциозни болести до трансформиране на хората така, че на бойното поле те да са с преимущества пред противника.

Управлението е пионер в разработването на приличащия на постижение от филмите за Железния човек устройства, наричани екзоскелетон, които осигуряват защита на бойците от огъня на противника, дават им по-голяма поразяваща мощ и значително по-големи от нормалните човешки физически възможности.

С програмата Brain-Machine Interface учените в областта на отбраната изследват възможностите мозъчни имплантантида увеличат възможностите на войниците.

♠♣♥♦

Ще ни имплантират чиповете с ваксини

Авторът на статията “Имплантиране на чипове чрез ваксинация” Татяна Грачева твърди – в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А мащабна грипна пандемия е една отлична възможност за глобална ваксинация.

Сега не е трудно да се досетим дали птичия, а после и свинския грип, с психозата за ваксиниране, не са били една лека репетиция за това?

За първи път за нанотехнологиите говори нобеловият лауреат Ричард Файнман, който преди почти 50 години прогнозира, че хората ще могат да коснтруират материалния свят, чрез манипулиране на атоми и молекули, като болтове и гайки.

Същото понятие “нанотехнологии” въвежда през 1974 г. японецът Нора Taнигучи за описване процеса на изграждане на нови съоръжения и материали, чрез манипулиране на отделни атоми. В действителност, това е началото на третата научно-техническата революция. В този случай, учените за пръв път имат възможност по своя воля да създават нова материя, на базата на изкуствена регулация.

Според експертите, в момента е напълно непредсказуемо какво ще правят наночиповете в човешкото тяло. Още през декември 2000 г., бившият ръководител на Министерството на здравеопазването на Финландия Рауни-Лина Лууканен-Килде заяви, че вече е технически възможно да се осъществи имплантиране на всяко новородено микрочип, който ще функционира като контролен апарат в рамките на човек през целия му живот. Такива планове тайно се обсъждат в различни държави.

Днес микрочиповете действат с насочени нискочестотни радиовълни върху тях. Чрез спътник човек с чип може да се проследява във всяка точка на света. Според д-р Карл Сандърс, тази техника вече е тествана по време на войната в Ирак. Сандърс изобретил разузнавателен, с дистанционно управление операторски биотичен интерфейс, който се имплантира в хората. Чрез суперкомпютри в Националната агенция “Сигурност” може да “види и чуе, както и да се проследява поведението на всеки войник на бойното поле с помощта на система за дистанционно управление (RMS).

С помощта на компютър, RMS операторът може да изпраща електромагнитни импулси в нервната система, влияейки по този начин на лицето. RMS ви позволява да заставите напълно здрав човек да види халюцинации и да чува гласове. Електромагнитната стимулация може да повлияе на функционирането на мозъка и мускулната активност, което води до спазми и пристъпи на остра болка, както при изтезания. Използвайки различни честоти, тайният оператор, работейки с компютър може да променя емоционалния живот на човек, което да го води до гняв или апатия. Също така може изкуствено да се повлиява на сексуалната функция на човека и да се контролира не само ума му , но и подсъзнанието. Може да му се вграждат дори и …мечти.

Въвеждането на микрочипове с ваксина е въпрос на близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се опитат да “продадат” идеята на населението. За да го накарат да се съгласи с нановаксинациите, ще бъдат привеждани в действие всички видове сценарии за предполагаемото полезно действие на такива препарати.

Производителите и разработчиците на тези ваксини ще представят свои “документи” и “доказателства”, в които се посочва тяхната “ефективност”. По този начин до 2015 г. корпорациите ще са достигнали търговския етап.

ПО ТЕМАТА

“Белегът” е готов! А вие? – Специален доклад: „Чип импланти“

Предишна Статия

“FDA“ на САЩ одобри имплант за контрол на мозъка (ВИДЕО)

Следваща Статия

Окултните корени на хелоуин

Последно от ВИДЕО

Don`t copy text!